Gør citronella stearinlys

Gør citronella stearinlys


Gør citronella stearinlys derhjemme for at oprette din egen insekt frastødende. Dette er en naturlig måde at frastøde insekter og er perfekt til udendørs spisning om sommeren.

Citronella er olie, der kommer fra Cymbopogon. Det er afledt fra blade og stængler af anlægget, og når det er forarbejdet, det færdige olie har en karakteristisk duft. Mens olien blot kan anvendes som en form for duft, at det også betragtes som en insektrepellent betyder, at det har en ekstra fordel. Dette er en naturlig form for insektrepellent og er et godt alternativ til kemiske repellanter og pesticider. Stearinlys er en fantastisk måde at bringe duften af ​​citronella ind i hjemmet og haven. Citronella stearinlys er ofte placeret udenfor i sommermånederne at frastøde insekter som myg. Denne type af lys er perfekt til udendørs spisning, da det er en naturlig form for insektrepellent.

Stearinlys har en række fordele, herunder det faktum, at de er bærbare og kan flyttes rundt i hjemmet og haven. De er også meget attraktivt og kan anvendes som en form for udendørs udsmykning samt tilføje duft. Det er muligt at lave citronella stearinlys derhjemme ved hjælp af blot et par stearinlys materialer til og det kan være en god mulighed for stearinlys beslutningstagere på alle erfaringer niveauer.

Hvorfor Gør citronella stearinlys?

Der er mange grunde til at gøre citronella stearinlys derhjemme er en god idé. Disse omfatter:

  • Kontrol over duft - når du laver stearinlys derhjemme kan du kontrollere niveauet af duft samt kvaliteten af ​​citronella duft olie, der bruges.
  • Vokstype - kommercielt citronella stearinlys er generelt fremstillet med paraffin. Når du opretter dine egne lys derhjemme kan du lave stearinlys ved hjælp af en bred vifte af voks, herunder ny generation 'eco vokser ", som er lavet af plantematerialer. Disse kan være et godt alternativ for folk på udkig efter en miljøvenlig løsning.
  • Style - stearinlys beslutningstagere kan bruge deres evner til at skabe deres egne unikke citronella duftende stearinlys. Dette kan være ideelt, hvis du søger at gøre citronella stearinlys for et bestemt rum eller placering.
  • Farve - på grund af den lidt citron lugt af citronella, gul bruges ofte til at farve citronella stearinlys. Realiseringen stearinlys i hjemmet er en god måde at gøre stearinlys i dit eget farveskema uden at skulle følge traditioner.

Realiseringen Beskyttelse mod insekter Candles

Hvis du er interesseret i at gøre dine egne citronella eller myggespray stearinlys derhjemme så er det vigtigt at læse op om forskellige aspekter af lysestøberi. Dette vil hjælpe dig til at gøre attraktive og praktiske stearinlys sikkert. Mere information om at gøre citronella stearinlys og naturlige bug afskrækningsmidler kan findes på følgende hjemmesider:

  • Design Sponge - dette er en stor artikel om, hvordan du får attraktive søger citronella stearinlys ved hjælp genbrugsmaterialer. Du vil finde en trin for trin guide, samt nogle interessante ideer til stearinlys containere.
  • Gør det selv - tips til at gøre myggespray stearinlys ved hjælp citronella og andre naturlige duftolier
  • Have Guides - Dette er en liste af æteriske olier, der foregav at frastøde insekter, det er nyttigt, hvis du er på udkig efter et alternativ til citronella

Tips til Making citronella stearinlys

Her er nogle tips til at gøre citronella stearinlys:

  • Container stearinlys - en af ​​de mest populære anvendelser af citronella stearinlys er så et insektmiddel udenfor. Derfor container stearinlys er en god mulighed for at gøre så beholderen beskytter lyset, når det brænder. Det kan også være en god måde at genbruge uønskede beholdere, såsom dåser eller endda urtepotter (naturligvis kigge efter urtepotter uden et hul i bunden).
  • Venstre i voks - brug diverse poster tilovers voks fra andre stearinlys eller candle gør projekter til at gøre disse stearinlys.
  • Color voks med farveblyanter - citronella stearinlys kan være farvet med voks farveblyanter. Dette er en sjov billig måde at farve lys og er særligt velegnet til at gøre udendørs stearinlys, da det ikke noget, hvis de farvede farveblyanter forårsage brændende lys til at ryge lidt mere end normalt.

Håndlavede citronella stearinlys også gøre store gaver, og disse ville gøre perfekte værtinde gaver til en grill eller andre udendørs fest.