Google Glas er den mest stilfulde Hi-Tech tilbehør

Det nye produkt er udviklet af Google hedder Google Glass. Det er officielt kåret som den mest fashionable hi-tech tilbehør til de næste par år: det amerikanske Vogue Magazine har viet en photo shoot af Steven Klein til deres nye produkt.

Google Glas er den mest stilfulde Hi-Tech tilbehør

Tilsyneladende, skaberne af photo shoot helt enige i, at Google Glass bliver ikke bare en mode tilbehør, som en slags iPad, men vil være i stand til at ændre den moderne virkelighed - i hvert fald, de futuristiske landskaber i fotos og deres karakterer, som ligner robotter, helt genskabe dette billede af fremtiden med Google Glass.

Hvad er Google Glass? Du kan ikke benægte det faktum, at dette er en revolutionerende udvikling: i virkeligheden, bliver "baseret" på de traditionelle briller, Google Glass er en lille enhed, der giver dig mulighed for at arbejde med fotos, videoer og en lang række applikationer. Funktionerne af Google Glass kan styres ved hjælp af stemmen eller med øjet og hovedbevægelser: du kan aktivere kameraet og tage billeder eller starte forskellige programmer.