Golf Promotion Forsikring

Golf Promotion Forsikring

Golf fremme forsikring er en vigtig køb, når du planlægger vært for en golf begivenhed. Da golfturneringer er så populære spillesteder til velgørenhed og firmaarrangementer, mange forsikringsselskaber tilbyder passende forsikringsdækning til rimelige priser.

Beskyt dine aktiver

Enhver begivenhed sponsoreret af din virksomhed eller organisation har brug for at være tilstrækkeligt dækket med en forsikring. Der er ingen grænse for de ting, der kan gå galt, og det gør dig sårbar over for retssager i:

  • Deltagere
  • Frivillige
  • Betalt medarbejdere
  • Golfbane ejere

Retssager er ikke begrænset til tilfælde af en person kommer til skade, mens deltager i golf begivenhed, selv om dette er en levedygtig trussel. Deltagerne kan indgive en retssag, hvis de føler som om spillet var ikke helt fair, eller hvis de føler, at præmierne var ikke ligesom de var repræsenteret i annoncerne.

Enhver, der føles som om de var udsat for chikane eller diskrimination, mens involveret i golf forfremmelse kunne også føle sig berettiget til at indgive en retssag. Med så mange muligheder for uheld, er det en klog beslutning at købe en passende forsikringsdækning for din golf begivenhed.

Find Golf Promotion Insurance Online

Hvis din nuværende forsikringsselskab ikke tilbyder midlertidig forsikring for begivenheder så du måske ønsker at besøge internettet og sammenligne de forskellige tilbud til rådighed der. Her er en kort liste over selskaber, der tilbyder forsikringer egnet til golf begivenheder:

  • Odds On Kampagner tilbyder Rain forsikring, der beskytter de penge, du har lagt i din begivenhed, hvis regn tvinger dig til at udskyde eller annullere.
  • Praetorian daekker forsikringer specifikke for at sætte konkurrencer.
  • SCA Promotions tilbyder online-sats citater til golf forfremmelse forsikring, eller ansøgere kan anmode om oplysninger over telefonen.

Der er mange andre forsikringsselskaber, der tilbyder denne form for salgsfremmende forsikring.

Vælg den bedste dækning

Selvom du ønsker at være opmærksom på de omkostninger, der er forbundet med forsikringsdækning, bør dette ikke være den eneste afgørende faktor for, hvilket firma, du vælger. Du skal også tage hensyn til den dækning, du vil modtage. Hvis du ikke køber passende dækning, så vil du være ude af lykke, hvis du har brug for at gøre krav gældende.

Det er langt at foretrække at betale lidt ekstra penge for at få dækning, der rent faktisk vil dække dig i stedet for at købe forsikring fra den lavestbydende, og derefter finde dig selv i problemer, når din politik ikke i tilstrækkelig grad beskytter dig eller din organisation.

Tilbyd og Forsikring fantastiske præmier

Golfspillere er tiltrukket af turneringer, der tilbyder fantastiske præmier, selv om præmierne er kun for folk, der når op på de meget eftertragtede hole-in-one. Selvom det ikke er let at score en hole-in-one, vil mange golfspillere tilmelde dig en turnering, der tilbyder en motorcykel, en ferie eller en enorm pengepræmie for at lave en hole-in-one.

Turnerings arrangørerne behøver ikke nødvendigvis at købe disse præmier på forhånd, så længe de har midlerne til at faktisk give en spiller prisen, hvis hole-in-one er gennemført. I stedet for at sætte de midler til side til at købe prisen, kan golf fremme forsikring dække udgifterne i det usandsynlige tilfælde, at hole-in-one sker i løbet af turneringen. De værter for forskellige arrangementer køber forsikringspolicen, og forsikringsselskabet leverer midlerne til prisen, hvis nødvendigt. Politikkerne er relativt billige, da de sjældent er indløst i, og lokke af en fabelagtig præmie kan øge antallet af deltagere, der tilmelder golf forfremmelse.

Hole-in-one forsikring kan købes fra selskaber såsom Hole in One International og andre forsikringsselskaber. De fleste virksomheder tillader politikker, der skal købes online.

Medfølgende Forsikring

Nogle golfbaner levere en forsikring til organisationer hosting forfremmelser, men sørg for at gennemgå politikken grundigt for at se, om du skal købe yderligere dækning for at sikre du er dækket for alle mulige situationer. Begivenhed forsikring er ikke utroligt dyrt, så der er virkelig ingen grund til hvorfor du bør ikke få en politik.