Golf: Golf Games Tips

Greenies - gratis golf spil

Greenies er en måde at tilføje punkter eller indsatser til stort set alle spil. Greenies er kun berettiget på par 3 s. Hvis en spiller rammer bolden på den grønne på hans første skud på niveau 3, han er berettiget til en Greenie. Bolden skal være mest på at sætte overfladen og nærmest pinden end nogen anden spiller, der også kan have ramt Thier første skud på den grønne. For at fuldende og vinde greenie, skal spilleren gøre par.

Der er nogle golf spil variationer til denne indsats i at en greenie undertiden tildeles af bare at være på den grønne og nærmest pin, par er ikke nødvendig. Fjern dette med de andre spillere før situationen kommer op.

The Sandy - Golf Spil Online

Den Sandy er en satsning, der kan gøres inden runde. Hvad det siger, er, at hvis nogen gør par på et hul, der på et tidspunkt deres bold hvilede i en sand fælde, de får en Sandy. Normalt vinderen af ​​Sandy får et point eller bet værdien af ​​et hul.

Sådan spiller Wolf - Golf Spil Online

Wolf er en stor golf spil, hvis du er træt af at spille bare matche eller slagspil. Her er hvordan det virker:

Formålet med golf spillet er at få flest point i slutningen af ​​kampen. Point gives til det hold eller den person, der vinder hullet ved at have den mindste mængde af slagtilfælde.

For hvert hul en spiller er udpeget som Wolf. Ulven vil rotere, således at hver spiller får en chance for at være Wolf. Rotation fortsætter indtil runden er afsluttet. Bliver Wolf på et hul er en fordel, fordi Wolf kan vælge en partner for det hul eller vælge at gå på det alene. Hvis Wolf vælger en partner, den anden spiller (e) blive et team og spiller mod Wolf team for det hul. Hvis Wolf går det alene, de andre spillere bliver et hold mod Wolf. Hvis Wolf vinder hullet alene han får 2 point, hvis Wolf vinder med en partner, hver får et point. Hvis de andre spillere eller hold vinder, hver får et point. I tilfælde af stemmelighed, er ingen point gives. På par 4 huller, ulven får at se alles tee skudt, før de beslutter at vælge en partner eller gå Lone Wolf, inden de forlader teestedet. På par 3 er Wolf hits først derefter skal beslutte at gå Lone Wolf eller vælge en partner, før andre har ramt deres tee skud. På par 5 er det Wolf kan vente, indtil alle spillere har spillet deres 2. skud til at beslutte, om at gå Lone Wolf eller vælg en partner.

"Gode og dårlige" spil for 4 spillere

Dette er en stor golf spil for 4 spillere, da det holder alle involverede i hvert hul plus tilbyder flere muligheder for væddemål eller scoring.

Opdel din foursome i to hold med samme dygtighed ved hjælp af golf handicap eller give slagtilfælde om nødvendigt.

Hold A og Hold B.
Hvert hul i den runde er en samlet værdi på 2 point, et point for de "gode" og et point for den "dårlige". Hver spiller spiller deres egen golfbold og holder deres score for hullet. Ved afslutningen af ​​det hul, der er den bedste score fra hold A sætte mod de bedste score for holdet B. Det samme sker for de andre spillere, er det værre bedømmelse fra hold A parret mod den værste score fra hold B. Det vindende hold af de bedste scores får et point og det vindende hold af de værre scores få et punkt. Slips videreføres. For eksempel, hvis de to bedste scores er bundet, skal point for "Good" på næste hul er nu værd to.

Eksempler på, hvordan punkter er givet:
Hold A: En spiller skyder en 4, anden skyder en 6
Team B: En spiller skyder en 5, den anden skyder en 7
I dette tilfælde Hold A vinder gode og de dårlige -
Den 4 slår 5 og 6 slår 7.

Hold A: One skyder en 4 den anden skyder en 6
Team B: Man skyder en 5 den anden skyder en 5
Hold A vinder Good - 4 slår en 5, Hold B vinder Bad - 5 slår en 6

Hold A: One skyder en 4 den anden skyder en 5
Team B: Man skyder en 4 den anden skyder en 4
Da Team A og B hver skudt en 4 som den bedste score, er den "gode" punkt fremført til det næste hele, hold B vinder "Bad" 4 slår 5.