God Sundhed behøver ikke at smager dårligt

"Det er sundt! Hold din næse og drikke det! "

Vi har denne forestilling om, at hvis noget er godt for helbredet, er det sandsynligvis smager noget forfærdeligt! Heldigvis er dette ikke længere gælder! Nogle innovative producenter har formået at tilføje sunde ingredienser til stor smag! For eksempel CocoPure er en kakao te, der smager fantastisk lækker og indeholder også den rette kombination af antioxidanter, der er gavnlige for helbredet på flere måder.

Cocoa te hjælper at støtte arteriel og hjerte-kar-sundhed. Hvis du er på en diæt, kan kakao te give dig den rige chokolade smag du ofte tørster efter på kost gennem kun 30 kalorier en portion. Cocoa te er dobbelt godt for sundhed, fordi ingredienserne bidrage til at fremme en sund blodsukkerniveau allerede inden for et normalt område, samt støtte hjertesundhed.

Cocoa te indeholder ren kakao, grøn te koncentrat og resveratrol. Hver af disse ingredienser støtter godt helbred og god smag.

Pure Cocoa

CocoPure leverer på stor chokolade smag med fedtfrit kakao! Affedtet kakao har en meget høj antioxidant værdi. Dette måles i ORAC (Oxygen Radical Absorbans Capacity) enheder, som i usødede kakaopulver er 55.653 enheder pr 100 gram. Antioxidanter i fedtfrit kakao maj:

• Hjælp til at støtte hjerte-kar-sundhed
• Hjælp til at støtte en sund cirkulation af blod
• Hjælp fremme sunde blodtryk og kolesteroltal allerede inden for normalområdet
• Hjælp til at fremme immun sundhed
• Hjælp til at fremme gode humør, da understøtninger produktion af serotonin, feel-good hormon.

Grøn te

Antioxidanten Styrken af ​​kakao te tændes ved kombinationen af ​​koncentrerede ekstrakter af grøn te. Grøn te har særlige antioxidanter kaldet epigallocatechingallat (ECGC). Disse antioxidanter kan:

• Hjælp til at understøtte cellulære sundhed
• Hjælp fremme sunde blodtryk og kolesteroltal allerede inden for normalområdet
• Hjælp til at beskytte hudens sundhed
• Hjælp til at støtte vægttab. Da grøn te er en naturlig thermogenic, kan det øge ethvert vægttab regime ved at hjælpe kroppen til at forbrænde flere kalorier.

Resveratrol

Tilsætningen af ​​resveratrol kombinerer mere antioxidant værdi til kakao te. Resveratrol er en phyto-næringsstof, der vokser under huden af ​​røde druer. Kan den:

• Hjælp support kardiovaskulære
• Hjælper med at understøtte arteriel sundhed.

Rødvin indeholder en god mængde af Resveratrol. Men du vil være nødvendigt at drikke mange glas rødvin løbende at få den mængde resveratrol, som er nødvendig for at støtte de ovennævnte sunde funktioner. Det er naturligvis ikke tilrådeligt, så få en gavnlig indtagelse af resveratrol fra kilder som CocoPure er praktisk.

Cocoa te har den store smag af lækker chokolade, sødme stevia og alle de antioxidant sundhedsmæssige fordele af ren kakao, grøn te og resveratrol. Det kan drikkes varmt eller koldt, eller blandet i en smoothie! Det kan bruges i opskrifter på brownies, eller som bliver chokolade budding. Uanset hvilken form du vælger at få det, du ved, du får stor smag med en god dosis af sunde ingredienser!