God Summer Jobs for teenagere

God Summer Jobs for teenagere

God sommer job til teenagere giver mulighed for at have det sjovt, mens du tjener værdifulde erfaringer i processen. Mange valgmuligheder for sommertid beskæftigelse er indlysende, mens andre kan være meget overraskende.

Ressourcer til Teens Søger Summer Work

Student Educational Beskæftigelse Program

Studenterrådet Educational Employment Program (STEP) har været i drift siden 1994. Denne føderale program samler fire statslige programmer i ét:

 1. Federal Student Beskæftigelse Program
 2. Stay-In-skole-program
 3. Harry S. Truman Stipendier
 4. Federal Junior stipendier

Programmet for studerende beskæftigelse er organiseret i to store facetter:

Student vikarbureau Program (STEP) - De job i dette program ikke behøver at forholde sig til den studerendes store eller karriere mål, hvilket gør det til et ideelt valg for studerende, der ikke har specifikke planer for fremtidige karriere.

Student Career Experience Program (SCEP) - Er en målrettet program, der giver eleverne mulighed for at lære færdigheder gennem erhvervserfaring, der gælder for deres karrieremål. Programmet kan føre til anbringelse efter den studerende afslutter uddannelsen, samt de faglige krav.

Hvis du er interesseret i Student Educational Beskæftigelse Program, finde ud af mere gennem følgende lokale ressourcer:

 • Federal agentur arbejdsformidlingen
 • Skoledistriktets vejleder
 • Karriereplanlægning og placering kontor

USA Jobs

En anden stor ressource for studerende er den officielle beskæftigelse hjemmeside for den føderale regering. Denne organisation forbinder teenagere med sommertid beskæftigelsen i føderale agenturer. Jobbene dækker et bredt spektrum, og de tilbyder en mulighed for at arbejde direkte med den føderale regering. Se Summer Beskæftigelse side for at få oplysninger om:

 • Sådan finder sommerjob gennem programmet
 • Stillingsopslag posteringer
 • Beskæftigelse information faktablade
 • Online jobansøgning
 • Ansøgningsskemaer
 • Online genoptage Builder

Sommer ledige stillinger føderale agenturer fylde meget hurtigt, så det er med til at anvende tidligt, der noterer ansøgningsfristen.

Andre ressourcer til at finde job

Vær kreativ i du søge efter sommer beskæftigelse. Utallige muligheder tilbyder berigende erhvervserfaring, som kan føre til en lys fremtid i din uddannelse og karriere. Find flere ideer til sommeren arbejde. Besøg Teen Jobs for mange flere ideer til beskæftigelsesmuligheder og ideer.

Summer Beskæftigelsen kan være givende

Arbejdet kan være sjovt, hvis du tager tid til at finde den rigtige position. Hvorfor bruge din sommer arbejder på et job, du hader når mange gode sommer job for teenagere er tilgængelige? Planlægning og brug af ressourcer kan hjælpe dig med at finde stor sommertiden beskæftigelse for teenagere.