Goal-Oriented Fodbold Styrketræning

Fodbold styrketræning er afgørende for fodboldspillere at forblive både konkurrencedygtig og i stand til at forblive aktiv for hele varigheden af ​​en fodboldkamp. Fodbold spillere skal være fuldstændig, godt afrundede atleter, der kan udføre en bred vifte af sportsaktiviteter. Dette omfatter hurtighed, smidighed, udholdenhed og muskelstyrke. Af særlig betydning er styrke i quadriceps, som er stærkt involveret i mange fodbold færdigheder, herunder mål-scoring. Her er en række fodbold styrketræning øvelser, der er designet til at udvikle styrke, muskel udholdenhed og fodbold færdigheder.

Plyometric Power Springer

Plyometrics er en form for motion, der bruger hurtige bevægelser til at udvikle muskelkraft og styrke. Det forbedrer en fodboldspiller hastighed, smidighed, balance og koordination. En fælles øvelse, som fodboldspillere regelmæssigt deltage i er lodret magt spring. Nøglen til denne øvelse er at bruge fuld kraft i din hopper, under udførelse af dem så hurtigt som muligt.

Begynd ved at stå oprejst, derefter langsomt sænke din krop ind i en semi-squat position. Med så meget kraft som muligt, hoppe så højt som du kan, så hurtigt som du kan. Mens du hoppe, fremdrive dine bøjede knæ i brystet for ekstra modstand og indsats. Når du ned tilbage til jorden, indlede din næste spring uden hvile. Din hopper bør ske løbende. Udførelse omkring 10 til 30 power spring i høj grad vil forbedre en fodboldspiller ben styrke, som er direkte knyttet til hurtighed, smidighed og udholdenhed. Alle disse kvaliteter kommer i ganske handy, når de forsøger at forsvare bolden mod modstandere og score mål.

Fodbold Leaps

Denne øvelse er en anden variation af en plyometric bevægelse, der involverer hurtige, kraftfulde spring over en fodbold. For at udføre denne øvelse, står ved siden af ​​en fodbold. Springe fra den ene side af fodbold til den anden, og fortsætte med at gå frem og tilbage omkring 20 til 30 gange. Hvert spring bør ske med så meget kraft som muligt, gør alt for at hoppe så højt som du kan. Hver gang du springe over fodbold, køre dine knæ mod brystet, ligesom du ville, mens de udfører de lodrette power spring. Denne øvelse vil udvikle styrke i benene, der kræves af fodboldspillere.

Slalom Sprints

Disse sprints er gjort i en zig-zag - eller slalom - fashion mens drible en fodbold rundt om et sæt kegler. Dette udvikler benstyrke samtidig fremme bold håndtering færdigheder. Der bør være to linjer af kegler, der er oprettet parallelt med hinanden, med hver linje, der indeholder mellem 5-10 kegler. Keglerne skal fordeles omkring fem meter fra hinanden inden for den samme linie, hvor hver linje af kegler afstand omkring 10 meter fra hinanden.

Begyndende i den ene ende af keglen linjer, drible fodbold så hurtigt som du kan omkring hver kegle. Bevæge sig i en zig-zag mønster, skiftevis fra den ene linje til den næste. Når du når den anden ende af keglerne, drible bolden tilbage til starten.

Circuit Training

Circuit træning indebærer en kombination af intense øvelser og styrketræning til at opbygge muskelstyrke og kondition. En komplet kredsløb sker, når alle de foreskrevne øvelser er afsluttet. Kredsløbet initieres ved begyndelsen, når et kredsløb er færdig. Cyklen fortsætter i en vis periode af tid til at opnå de ønskede styrketræning fordele.

Circuit træning for fodboldspillere inkorporerer fodbold-relaterede aktiviteter for at forbedre en atlet styrke og færdigheder. En prøve kredsløb for fodboldspillere kan involvere alle de ovennævnte aktiviteter i træk. For eksempel kan du begynde med power spring, efterfulgt af fodbold spring, og så videre. Du kan tilføje et par flere øvelser i kredsløbet at gøre rutine mere varieret og underholdende. Disse styrketræning øvelser er målrettet til spillet af fodbold.