Glutenfri Tyrkiet Fyld opskrift

Glutenfri Tyrkiet Fyld opskrift


Uanset om du planlægger en særlig ferie indsamling eller på udkig efter en velsmagende side parabol, kan glutenfri kalkun udstopning opskrifter give din kalkun med lige så meget smag som deres gluten-holdige konkurrenter.

At proppe eller ikke at ting?

Mens bedstemødre traditionelt har proppet deres Thanksgiving og jul kalkuner med deres foretrukne familie fyld opskrifter i generationer, nutidens kokke foreslår ofte det er bedre at tilberede din stopning i en separat gryde fad. En af de vigtigste grunde citeret for denne ændring i traditioner er, at det mindsker sundhedsmæssige risici forbundet med madforgiftning. Mens den sikreste måde at tilberede fyldet er i en separat skål, for de inkarnerede udstopning elskere, der ønsker at gøre det på den gammeldags måde, kan disse tips hjælpe med at reducere risikoen for bakterievækst:

 • Placer fyldet i kalkunen løst lige før du sætter den ind i ovnen.
 • Sørg udstopning når en temperatur på 165 F.
 • Tag fyldet fra fuglen, så snart du tager den ud af ovnen.

Fordele for madlavning Fyld Separat

Bortset fra spørgsmålet om sikkerhed, er der andre fordele ved at madlavning din kalkun fyld i en separat skål. For startere, en udstoppet kalkun tager længere tid at lave mad. Når du planlægger en stor familiesammenkomst omkring et særligt måltid, ovn rum er dyrebar. Hvis din kalkun tager kortere tid, betyder ovnen er gratis for andre elementer, der skal opvarmes eller bages. En anden fordel relateret til mindre tid i ovnen er, at kalkunbryst kødet bliver fugtigere.

Hvis du beslutter at tilberede din stopning i en separat skål, den tommelfingerregel er at dække det i de første 30-45 minutter af bagningen. Hvis det viser sig at være for tør tilsættes lidt af saft fra Tyrkiet. Afdække skål for de sidste 20-30 minutter, hvis du kan lide en nice crusty kvalitet til top din gryde.

Glutenfri Tyrkiet Fyld Opskrifter

Når familie og venner samles omkring en stor Tyrkiet middag, mange ser frem til særlige opskrifter overleveret fra generation til generation. For dem, der udvikler glutenallergi, herunder cøliaki, spise disse gamle favoritter er ikke længere en mulighed. Men glutenfri kalkun udstopning opskrift alternativer gøre overgangen til en gluten-fri ferie eller komsammen en meget lettere overgang.

Den vigtigste ingrediens i de fleste udstopning opskrifter er brød. Brød fremstillet af hvede, rug eller byg indeholder gluten. Mens rugbrød ikke er virkelig anvendes til fremstilling af kalkun stuffing, mange husholdningsmaskiner og pre-made croutoner indeholder hvede. Den anvendes i glutenfri udstopning basen ingrediens vil blive glutenfri croutoner eller rasp, og du vil sandsynligvis nødt til at gøre dem selv.

Realiseringen Glutenfri Croutons

Brug uaktuelle brød belagt let med olie eller din foretrukne spredning. Terninger i terninger. Drys med din foretrukne kombination af urter sammen med krydret salt og hvidløg eller løg salt. Hvis du er usikker på, hvad urter til at bruge starte ud med prøve persille, oregano og basilikum.

Placer croutoner på et bagepapir og bages ved 225 ° F, indtil gyldent. Rør jævnligt at være sikker på at de er let brunet på alle sider. Disse glutenfri croutoner kan bruges til din fyld samt til salater og dine foretrukne supper.

Tyrkiet Fyld

 • 16 ounce glutenfri croutoner
 • 2 spsk. smør
 • 1 stort løg (finthakket)
 • 2 stilke selleri (finthakket)
 • 2 æg, let pisket
 • 2 c. bouillon
 • 2 tsk. gnides salvie
 • 1 tsk. hvidløgspulver
 • Salt og peber efter smag

Kørselsvejledning:

 1. Smelt smør og støvregn i løbet croutoner.
 2. Bland de resterende ingredienser undtagen bouillon.
 3. Tilføj bouillon lidt ad gangen, indtil blandingen er fugtig, men ikke grødet.
 4. Placer blandingen i fad og bages ved 325 i en time.

Gluten-Free Cornbread Fyld

Hvis du kommer fra Southern rødder eller bare elsker cornbread udstopning, Celiac.com tilbyder glutenfri opskrift mulighed. Glutenfri cornbread croutoner skal ske som det første skridt i at gøre denne opskrift. De er ikke mere vanskeligt at foretage end almindelige croutoner og når de er færdige, alt hvad du skal gøre er at tilføje: glutenfri pølse, selleri og krydderier. Hvis du ikke længere kan nyde din families opskrift på cornbread udstopning, besøg Celiac.com at tjekke deres opskrift på glutenfri cornbread croutons. Brug disse opskrifter til at bringe en familie favorit tilbage til din ferie bordet.

Tilpas din familie opskrift

Når du har gjort glutenfri croutoner (eller rasp), er det lettere at tilpasse din egen familie opskrifter til en glutenfri version. Mens brød er ofte den eneste ingrediens, der indeholder gluten i mange fyld opskrifter, når tilpasning en opskrift på din glutenfri livsstil, flid er vigtig. Hver ingrediens skal kontrolleres for gluten, før det anvendes. det tager lidt at eksperimentere for at få din udstopning at smage bare den måde, du kan lide, men når din nye opskrift passerer smag test, vil du være på vej til at starte en helt ny kollektion af glutenfri Thanksgiving opskrifter.