Glutenallergi og Magnesium

Glutenallergi og Magnesium


Gluten intolerance og magnesium mangler kan gå hånd i hånd på grund af malabsorption effekter af cøliaki. Magnesium er vigtigt i så mange kropslige processer og en mangel kan betyde alvorlige konsekvenser for cøliaki patient eller enhver person, der ikke får tilstrækkeligt indtag af dette væsentlige næringsstof.

Rolle Magnesium

Magnesium deltager i over 300 kemiske reaktioner i den menneskelige krop. Det spiller en rolle i den mest grundlæggende af livets processer, herunder energiproduktion og kommunikationen mellem cellerne. Det er også en vigtig strukturel komponent af knogler, kromosomer og cellemembraner.

Findes komplekse sammenhænge mellem forskellige næringsstoffer i kroppen. Magnesium er ingen undtagelse. Ifølge Linus Pauling Institute, lav magnesium niveauer kan til gengæld føre til lave calciumniveauer. Lavt protein niveauer kan også påvirke magnesiumniveauer. Disse virkninger viser utal af måder malabsorption kan skade den menneskelige krop og hjælper med at forklare den brede vifte af symptomer sygdom patienter cøliaki ofte lider.

Cøliaki og Magnesium

Personer med kroniske gastrointestinale spørgsmål som patienterne cøliaki er sårbare over for mangler ved kosten. Alder er også en faktor. Som du alder, kan magnesium absorption falde og urinudskillelsen stigning, forklarer Institute of Medicine i offentliggørelsen, Dietary referenceindtag for calcium, fosfor, magnesium, D-vitamin, og fluor. Kombineret med virkningerne af glutenallergi, patient cøliaki står over for en udfordring i at sikre tilstrækkelig indtagelse.

Andre fejl symptomer

Glutenallergi og magnesium mangler kan forårsage andre symptomer, der påvirker cøliaki patientens livskvalitet.

Migræne

En tilstand forbundet med magnesium mangler er migræne. Ifølge National Hovedpine Foundation migræne påvirker omkring 12 procent af amerikanerne. Magnesium mangler stimulere kemiske reaktioner i hjernen, der kan føre til de umiskendelig symptomer på en migræne såsom kvalme, den klassiske aura eller andre synsforstyrrelser. En gluten-intolerante individ med tyndtarmen skader er sårbar over for migræne på grund af magnesium mangler, som anført af Cøliaki Foundation.

Astma

Magnesium mangler kan også påvirke din risiko for astmaanfald. Dette næringsstof fungerer som en muskel relaxer og kan hjælpe med at forhindre bronkospasmer eller forsnævring af luftvejene typisk for en astma episode. Mangler kan også øge frigivelsen af ​​histamin, hvilket gør din allergi symptomer værre. For patienten cøliaki, gør den voksende liste over mulige konsekvenser af magnesium mangler forårsaget af glutenallergi styre deres glutenfri kost endnu mere kritisk.

Mad kilder for magnesium

Den anbefalede daglige tilførsel for magnesium er 420 mg per dag for voksne mænd og 320 mg for kvinder. Heldigvis, vil du finde et bredt udvalg af tilgængelige fødevarer med højt magnesium. Gluten-free kilder omfatter:

  • Brune ris
  • Nuts såsom mandler og jordnødder
  • Mørke greens som spinat og schweiziske chard.
  • Andre animalske kilder omfatter laks og hellefisk
  • Berigede produkter som mælk og havreklid korn *

* Bemærk at ikke alle berigede korn er glutenfri. General Mills producerer fem glutenfri morgenmadsprodukter, der kan hjælpe imødekomme næringsstoffer behov. Den Chex linje af korn, herunder ris og majs Chex også glutenfri.

Magnesium kosttilskud

Glutenallergi og Magnesium
Glutenfri Chelateret Magnesium

Du kan også tage en magnesium supplement til at opfylde dine kostbehov. Kroppen lagrer overskydende magnesium i knoglen. Der er flere glutenfri mærker af kosttilskud, du kan tage. Hero Kosttilskud og Pioneer Nutritional producerer et komplet sortiment af glutenfri produkter.

Patient Den cøliaki skal udvise en vis forsigtighed, når det kommer til at købe kosttilskud som nogle virksomheder kan bruge en gluten-holdige produkt i fremstillingsprocessen. Den amerikanske Food and Drug Administration tillader anvendelse af gluten-holdige tilsætningsstoffer til narkotika, selvom en borgers andragende til at ændre denne integration med narkotika og kosttilskud er under behandling.

Forholdet mellem glutenallergi og magnesium absorption hjælper med at forklare de betydelige hindringer patienten cøliaki står, når de forsøger at kontrollere skader forårsaget af glutenallergi. Desuden sådanne næringsstoffer mangler belyse mange af de bivirkninger forbundet med malabsorption.

Selvom du måske tror effekten af ​​cøliaki er begrænset til det gastrointestinale system, kan en magnesiummangel også påvirke andre systemer i kroppen omfatter nerve- og respiratoriske systemer. Risiciene koges ned til de komplekse rolle magnesium spiller i kroppens funktion. Til gluten-intolerante individ med ukontrollerede symptomer, risikoen er endnu større.

Tal med din læge

Før du tager et supplement til migræne eller symptomer på cøliaki, er det vigtigt at søge rådgivning hos din læge som selvstændige dosering kan føre til en overdosis af magnesium, som kan producere negative bivirkninger.