Gluten-Free Soap

Gluten-Free Soap


Gluten-fri sæbe er mere efterspørgsel end nogensinde som folk søger efter naturlige alternativer til deres hudpleje.

Vigtigheden af ​​Glutenfri Soap

For de fleste mennesker, shopping for sundheds-og skønhedsprodukter er nemt. Vi vælger sæber og andre rensemidler og fugtighedscremer ved deres duft eller tiltalende emballage. Men for visse personer, hudpleje midtergangen på deres lokale butik er en landmine. De lider celiac sprue, en sygdom, hvor et protein kaldet gluten frembringer en reaktion i tyndtarmen, der får kroppen til at angribe selv. Hvis gluten fortsat indtages eller optages ved en coeliaki patient, kan det føre til alvorlige skader orgel og andre spørgsmål såsom tarmkræft og endda død.

Med dette er sagt, er afgørende for en person, der bor med en sådan tilstand at have en bred vifte af glutenfri produkter til rådighed. Glutenfri produkter er det perfekte svar til en person på udkig efter en hudpleje løsning uden risiko for komplikationer.

Selv om en sådan produkt, der anvendes til at være svært at finde, er bevidstheden om gluten allergi vokset betydeligt, hvilket medfører en større efterspørgsel og udvidelse niveau af tilgængelighed. Nedenfor er et par glutenfri sæbe mærker til at prøve, samt en liste over produkter og varer, der skal undgås.

Steder at købe

Den Glutenfri Savonnerie er en stor plet på nettet for at købe glutenfri sæbe. Deres bar sæber er duft-fri og specielt fremstillet til dem, der er gluten intolerante. Det er lavet med en traditionel kold-proces metode med glycerin tilbage i, hvilket giver huden de endelige fordele.

De tilbyder endda en sampler pack, hvilket giver dig mulighed for at prøve alle tre af deres bar sæbe sorter. Foretrækker en flydende version? Tjek deres 8 og 9 ounce skummende sæbe med en speciel pumpe flaske perfekt til badeværelset, køkkenet eller andre steder du vil beholde det!

Pattis Potions er en anden Internet destination, der sælger glutenfri hudpleje. Patti s sæber få lidt mere piget, med sjove dufte som lavendel og pebermynte. Tjek de forskellige produktbeskrivelser på deres hjemmeside for at finde de glutenfri sorter til rådighed til køb.

Lav din egen

I Frankfort, Michigan, et firma kaldet Creation Sæbe tilbyder glutenfri sæbe gør klasser, samt en klinik for at hjælpe dig med at komme i gang i din egen naturlige hudpleje forretning. Mens der er et stort potentiale i at deltage sådan et seminar, er det nemt at lære at lave din egen glutenfri produkter på egen hånd.

Du kan lave en batch af sæbe i mindre end en time, og kan bruge en række forskellige metoder, vælge en passende til din livsstil og tidsramme. Prøv at besøge en sæbe gøre hjemmesiden for en liste over de nødvendige leverancer samt nogle enkle opskrifter.

Hvis du har coeliaki

Måske har du lige opdaget du lever med denne sygdom, eller et barn eller anden elsket en lider af det. Du kan føle dig i mørke, da der stadig er begrænset information til rådighed, men ressourcerne bedre.

Det vigtigste våben en person har mod celiac sprue er forebyggelse. Herunder er en liste over ingredienser, du bør undgå, når du er shopping for sæbe og andre hudplejeprodukter:

  • Byg
  • Rye
  • Hvede
  • Oat (på grund af krydskontaminering)
  • Kunstige farvestoffer (spørg specifik producent)
  • Mel
  • Kærnemælk
  • Kakao (spørg specifik producent)
  • Gelatineret stivelse
  • Gummibase

Glutenfri hudplejeprodukter er også tilgængelige på mange skønhedssaloner, så altid spørge en salgs associeret til at hjælpe dig med at spore ned elementer passende til din hudtype. Disse poster er blevet langt mere bredt tilgængelig, og du kan blive overrasket over, hvor du finder dem!