Glem træningsudstyr! Brug din egen kropsvægt til Workout

Nogle gange kan du ikke gøre det i gymnastiksalen. Nogle gange har du ikke brug for det. Du kan have en killer træning i din kælder, stue, hotel, uanset hvor. Det hedder krop-vægttræning, og alt det indebærer er nogle intense bevægelser, som du vil udføre, ved hjælp af din egen krop som løftestang og modstand. Denne workout er designet til at hjælpe dig ud i en snæver vending, når du ikke kan komme til vægtene. Jeg kan lide at udføre disse som et kredsløb, laver så mange reps som muligt på 60 sekunder, med lidt hvile mellem øvelserne. Efter den sidste øvelse, vil jeg komme i 2-3 minutter, så slut af med 2 eller 3 flere "omgange" af kredsløbet.

Squat Jumps

Hvordan bygger eksplosive kraft i dine ben og kerne? Squat spring, det er sådan. Bygning ud af principperne for plyometrics, begynde ved at droppe ind i en squat position. Fra denne position, eksplodere op, ved hjælp af dine arme for gearing, og hoppe så højt som du kan. Som du vender tilbage til jorden, jord let på fødderne, straks droppe ind i en anden squat og eksploderende op. Prøv at begrænse din kontakt tid med jorden. Som du lander, skal du være klar til at eksplodere op igen.

Glem træningsudstyr!  Brug din egen kropsvægt til Workout

Push ups med Variationer

Grunden til at jeg bruger Push Up variationer er at målrette yderligere muskelgrupper, end du ville gøre med en standard greb pushup. Hvis jeg færdiggøre tre omgange af dette kredsløb, til lap jeg vil ansætte diamant-grip pushups, hvor mine hænder vil være i en diamant form under min overkrop. Disse vil hjælpe med at opbygge triceps og skulder styrke. På skødet to, vil jeg udføre bred-grip pushups, der strækker mine arme længere end den normale push up position. Dette vil bidrage til at målrette forskellige dele af brystmuskler samt hjælp til definition af trapezius og Latissimus muskler i ryggen. For 3. omgang, jeg kan lide at angribe de endelige pushups ved at udføre klappe eller eksplosive pushups. Efter sænkning af kroppen, eksplodere armene op, så du kan "klappe" hænderne foran dig. Dette bygger eksplosive kraft i arme, skuldre og bryst, og vil hjælpe dig med at maksimere din indsats i løbet af denne rotation.

Tricep Dips

Et andet alvorligt øverste organ bygning kropsvægt motion, kan dips gøres med eller uden anvendelse af en dip maskine. Begyndende med armene forlænget, hviler på håndfladerne, du kan læne mod en bænk eller brug en forhøjet trappe. Sænk din krop mod gulvet bøje albuen til 90 grader, og skub din vægt tilbage op til armene udstrakt position. Når du opbygger dette organ styrke, kan du tilføje ved at knytte en vægt bælte med en vægtet plade for ekstra modstand.

V-Ups

En komplet kerne manøvre, V-Up er en sidde op på steroider. Begynd om i liggende stilling, fødder og arme udvidet. Bøjning som en "V" på dit mellemnavn, hæve dine ben og overkrop ordregivende din kerne i midten i en position "V up". Sænk dine arme og ben tilbage mod gulvet, og pas på ikke at lade arme og ben hvile på jorden. Gentag for varigheden af ​​kredsløbet.

Duck Walk

The Duck Walk kan være en favorit øvelse, eller det vil være på din absolut hade listen. Der er ingen mellemvej her. Du har brug for noget plads til at udføre gåtur, bør 25-50 meter gøre. Begynd med at flytte ind i en squat position, hænderne bag hovedet. Uden at hæve til stående stilling, fortsætter i squat position, engagerende din kerne (som du var ved at tage en punch til tarmen), og gå afstanden. Vend rundt, og gå tilbage til startlinjen, stadig i squat position. Great for bygning quadriceps, hamstring og core styrke.

Burpees

Vi gemmer burpees til sidst. Alternativt kendt som "squat fremstød" eller "up-downs," begynde med at stå. Squat ned og placere dine hænder på gulvet. Straks, sparke benene tilbage, så du er nu i op push-up position. Hop dine ben tilbage i mod brystet og stå op. Det er en. Nu squat ned og gentag farten indtil slutningen af ​​dit kredsløb. Dette er et samlet organ øvelse, der kombinerer overkrop, underkrop, kerne, og hjerte-kar-principper i en øvelse.