Glem mig ikke

Kun en person, der har lidt af hukommelsestab kan forstå den frustration for ikke at kunne huske de betydelige og ubetydelige detaljer i livet. Fra glemme hverdagsagtige ting som, hvor du holdt dine briller til faktuelle detaljer som navne, fødselsdage, jubilæer og andre vigtige begivenheder - kan hukommelsestab føre til mange en pinlig situation.

Mens mange mennesker forbinder hukommelsestab med aldring, visse lidelser, medicin, skader, kan også resultere i alvorlige tab af hukommelse. Men hukommelsestab på grund af befolkningens aldring er kvalitativt forskellig fra hukommelsestab på grund af en sygdom.

Så hvorfor netop gøre ældre i særdeleshed har dette problem? Svaret ligger i det faktum, at hjernen, ligesom alle andre organer i kroppen, går gennem slid gennem mange års brug. Dette kan føre til hjernen miste noget af sin skarphed og ændringer i den måde, det gemmer og bearbejder information. Også, efter en vis alder, begynder vi at miste hjerneceller og vores kroppe stoppe produktionen af ​​optimale niveau af kemikalier, der er nødvendige for hjernen til at fungere. Dette kan også føre til hukommelsestab som vi bliver ældre.

Typer af Memories

Menneskelige hukommelse kan meget groft inddeles i kort sigt eller arbejdshukommelse og langtidshukommelse. Disse to brede kategorier kan yderligere opdelt i forskellige kategorier.
Korttidshukommelse: Kortvarig hukommelse er information du huske i meget kort tid. Det varer mindre end et minut, og har begrænset kapacitet. De oplysninger, der gemmes i korttidshukommelsen enten videre til langtidshukommelsen efter et par sekunder eller kasseret fra hjernen helt.
Langtidshukommelsen: Det henviser til de oplysninger, der er lagret i din hjerne over lang tid. De kan omfatte oplysninger fra et par minutter siden til minder fra din fjerne fortid. Seneste langtidshukommelsen refererer til begivenheder, der skete i den seneste tid, såsom navne på personer, du mødte for nylig eller outfit du havde i går. Fjernbetjening langtidshukommelsen registrerer en fjern fortid, såsom minder fra din barndom.
Aging påvirker ikke på kort sigt, eller fjern langsigtede erindringer. Det er den seneste minder, aldrende hjerneceller svært ved at opbevare. Så mens du måske ikke huske, hvad der skete i din favorit sæbe i går eller en samtale, du havde om morgenen, vil du blive overrasket over at være i stand til at huske begivenheder fra din barndom ned til mindste detalje.
Hvad kan du gøre?

Du kan følge en trestrenget strategi for at overvinde hukommelsestab - holde dit sind og krop aktivt gennem mental og fysisk træning, spise fødevarer, der hjælpe hukommelse opbevaring, og tage hukommelse styrke kosttilskud.

Flyt disse muskler

Stimulering din hjerne muskler gennem mentale øvelser eller hjerne aerobic i 30 minutter til en time hver dag er med til hukommelse opbevaring. Brain aerobic eller mentale gymnastik omfatte aktiviteter som sang sange, løse krydsord eller puslespil, læse bøger eller aviser, lære et nyt sprog, erhverve computerfærdigheder, huske indkøbslister, diskuterer nyheder og aktualitetsprogrammer, spille brætspil, og indgå i hobbyer såsom musik eller kunst.

Hold din krop fit gennem regelmæssig motion hjælper også skærpe din hukommelse. Udøver regelmæssigt leverer ilt til hjernen og reducerer sandsynligheden for lidelser, der kan føre til hukommelsestab. Desuden er walking menes at regenerere hjerneceller.

Food For Thought

Der er visse fødevarer, der hjælpe med at opbygge en bedre hukommelse. Fødevarer rige på folinsyre, B-vitaminer, omega-3 fedtsyrer og antioxidanter såsom vitamin C, E-vitamin og beta-caroten har masser af næringsværdi for hjernen.

Det siger en kost rig på frugt, grøntsager, bælgfrugter, fuldkorn, sojabønner, nødder og sunde fedtstoffer som tun, laks, makrel, og hørfrø støtte olie hukommelse opbevaring ud over at have andre sundhedsmæssige fordele.

Memory Vitaminer - Strømforsyning Brain

Supplere din sund kost og regelmæssig mental og fysisk træning med den rigtige form for hukommelse vitaminer understøtter mental wellness. Disse hukommelse kosttilskud og hukommelse vitaminer kommer pakket med specifikke næringsstoffer, som hjælper mental skarphed og hastighed.

Nogle af hukommelsen supplerer, at støtte hjerne magt omfatter Huperzine A, Phosphatidylserin, Vinpocetine, Cognizin, blåbærekstrakt, og vitamin B-12.

Memory kosttilskud såsom Memory Matrix omfatter ernæringsmæssige effekt af alle disse stoffer for at holde din hjerne fungerer på et optimalt niveau. Memory Matrix er læge og videnskabeligt undersøgt hukommelse supplement, der understøtter mental klarhed, memory retention, celle til celle kommunikation og sund blod og ilt flow til hjernen blandt andre ting.

Bare fordi du bliver ældre betyder ikke, du er nødt til at acceptere hukommelsestab som en del af livet. Stimulere din hjerne, få noget motion, spise sundt, reducere stress, forblive positiv, og tage de rigtige hukommelse vitaminer at tilbringe din gyldne år har det sjovt og vedligeholde din værdighed. Efter alt, bør det eneste alder tilknyttes er visdom!