Glas Tile Mosaic Mural

Glas Tile Mosaic Mural


Et glas flise mosaik vægmaleri bringer farve og lune i ethvert rum. Disse mosaik vægmalerier kan være casual eller elegant, men de er altid iøjnefaldende og en surefire måde at give dit værelse, "wow" faktor, du er ude efter.

Glas Tile Mosaik vægmalerier Forklaret

Så hvad der præcist er et glas flise mosaik vægmaleri? Disse mosaikker er virkelig ikke anderledes end de glasmosaikker, du kan se bruges på fliser eller udenfor på fortovet som dekoration, men i stedet mosaikken er monteret på en væg som et vægmaleri. Typisk disse væg mosaikker er skabt direkte på væggen, men nogle gange de er skabt på et andet stykke af materiale og monteret derpå på væggen.

Glas vægdekorationer mosaikker kan være lille og kun dækker en del af væggen eller meget store, som dækker hele længden og bredden af ​​væggen. Motiverne kan være abstrakt eller glas fliser kan bruges til at skabe billede - faktisk nogle mennesker modellere deres væg mosaikker efter fotografier af foretrukne steder eller særlige minder. Farve valg er kun begrænset af de fliser, du kan finde. Typiske mosaikker tendens til at holde sig inden for grupper af smarte farver, som blå og grøn, eller varme farver, som rød og gul, accenter med stænk af hvide, men der er ingen grund til at føle sig forpligtet til at følge alle standard teknikker. Smid regelbogen og skabe en mosaik vægmaleri der passer til din indretning og giver dig præcis det look, du ønsker.

Tile Wall Mosaic Resources

Hvis du tror, ​​en mosaik vægmaleri kan være rigtige for dit hjem, disse websteder tilbyder alle de værktøjer, du har brug for at komme i gang:

  • Hakatai - Hakatai har et enormt udvalg af mosaik fliser til alt fra gulve til vægge, og deres valg af farver og materialer er svært at slå. Du kan bestille dine mosaikfliser direkte fra deres hjemmeside, og hvis du har brug for lidt inspiration, de har design guider, du kan for at hjælpe dig med at samle et flot udseende. Hvis du ved, hvad du vil have din vægmaleri at se ud, men du er ikke sikker på, hvordan at trække det ud, kan de hjælpe dig med at så godt.
  • Susan Jablon Mosaik - Denne hjemmeside er en stor arbejdsplads til at starte med, hvis du ikke er sikker på, om en mosaik vægmaleri er hvad du ønsker. Stedet har en særlig mosaik designer værktøj, der lader dig eksperimentere med forskellige farver og stilarter at skræddersy det perfekte look til dig - og se om du virkelig gerne det færdige produkt. Når du er færdig, kan du bestille dine leverancer direkte her fra siden, herunder en særlig mosaik bygherre at gøre installationen så enkel som muligt for dig.
  • Mosaik Legs - Hvis der kommer op med dit eget design og gøre din egen installation er ikke for dig, så tjek Mosaik Legs. Dette selskab vil arbejde med dig fra start til slut, fra at komme op med et unikt design, der passer til din stil og dit syn på valg af materialer, til at installere det endelige produkt. Selvfølgelig er dette speciale tjeneste gør øge prisen, men det er en god mulighed for folk uden tid til at afsætte til et stort projekt, eller som ikke føler sig trygge tage på jobbet.
  • Tile By Design - Hvis du ønsker en nem at installere, præ- designet vægmaleri, derefter overveje Tile By Design. De mosaik vægmalerier her, vil ikke være one-of-a-kind stykker, men deres omfattende samling af designmuligheder betyder, at der er en masse valg her for at tilfredsstille en bred vifte af smag. Dette er også en god hjemmeside, hvis du ønsker et vægmaleri design, der er baseret på et foto eller maleri frem for en abstrakt design, da de har en bred vifte af vægmalerier baseret på berømte kunstværker.