Glas finial gardinstænger

Glas finial gardinstænger


Glas finial gardinstænger er en elegant måde at pynte et vindue behandling. De ser smukke og kan endda blive en samtale stykke.

Glastyper Finials

Der er forskellige typer af glas finials kan være fremstillet af. Alle af dem er smukke - den bedste form er et spørgsmål om personlig smag.

Murano Glass Finials

Murano-glas er en type glas, der er lavet på den venetianske ø Murano. De berømte glas beslutningstagere i Murano har gjort kunstneriske glas i hundreder af år. Processen med at lave Murano glaskunst er en kompleks lampworking teknik. Glasset er fremstillet af silica, der bliver til væske under høj varme. Som glasset køler tilbage i et fast stof, bliver det blødt og bøjeligt. Dette er, når glasset maker kan forme glasset i nogen form, han vælger.

Murano glas knopper kommer i en række forskellige former, såsom kroner, blomster og ananas.

Mundblæste glas Finials

Mundblæste glas er en kunstnerisk form for kunst glas ligner Murano-glas. Glaspusteren bruger blowpipe at forme og danne glas, mens det er i en smeltet tilstand. Kunstneren først danner en boble på enden af ​​blæserøret. Han bruger så en række værktøjer såsom glas pincet, træ padler, donkrafte og lige saks til at klippe og forme glasset. Mundblæste kunst glas er kendt for sine smukke farver og spændende designs.

Mundblæste glas knopper er smukke kugler af glas med unikke og interessante farvemønstre løber gennem dem. Nogle hånd blæst glas knopper har unikke former såvel som en bold med små glas knapper over det hele.

Crystal Finials

Crystal knopper er yderst elegant udseende knopper. Crystal er faktisk en form for blyholdig glas. Tilsætningen af ​​blyoxid under glas beslutningsproces resulterer i krystal. Forskelle mellem krystal og glas omfatter snittet, form klarhed og vægt. Crystal er klar i farven, mens de fleste glas har en grøn, grå eller gul nuance. Crystal kan også blæst tyndere end glas.

Crystal finials er klare farvede og har smukke former, herunder fjer, hule afskårne stjerner og teksturerede bolde.

Andre design af glas finial gardinstænger

Du kan finde mange interessante mønstre og farver til glas finial gardinstænger. Der er fantastiske farver til glas finial bolde, herunder:

  • Rav
  • Aqua
  • Lime grøn
  • Frosted
  • Ryd
  • Rubin
  • Hvid

Glas finial bolde kan have interessante teksturer såsom krakeleret glas, mosaik glas og tekstureret glas.

Finials fremstillet af glas har også interessante figurer såsom løg, græskar, agern, æg figurer, pladser og tulipaner.

Valg af Rod for Glas Finials

Nogle glas knopper er permanent svejset til gardinstang. Disse stænger er normalt metal og kan naturligvis ikke ændres. Men mange knopper kan skrues på forskellige stænger. Den type stang, du vælger, vil afhænge af finial.

For eksempel ville de elegante krystal finials ser bedst med en mere formel gardinstang såsom messing eller børstet metalfinish.

Andet glas knopper vil se godt med de fleste stilarter gardinstænger. Du skal blot være opmærksom på farverne på glas og farverne på den base, der er knyttet til glasset finial. Et godt eksempel ville være at matche den elegante Murano-glas ananas finial til en bambus gardinstang. Basen er meget mørk, så dette finial ville se bedst med en mørk farvet eller mørkt malet bambus gardinstang.

Husk også når du tilføjer knopper til dine gardinstænger, at de knopper optager ekstra plads. Hvis du måler for gardinstænger på trange steder, tilføje en ekstra tomme eller to for finials.

Hvor kan jeg købe

Følgende online forhandlere bære glas knopper og glas finial gardinstænger. Den første online butik har et pænt udvalg af alle tre typer glas finials herunder Murano-glas, hånd blæst glas og krystal finials:

  • Gardinstang Shop
  • Finials verden