Glas Bubbles for Centerpiece Udsmykning

Glas Bubbles for Centerpiece Udsmykning


Hvis du ønsker at give dit bord et unikt udseende, prøv glas bobler til centerpiece dekoration. Disse dekorative bobler give din tabel en finurlig, fantasy-lignende føler og er sikker på at imponere dine gæster. Glas bobler har været et bryllup tabel centerpiece favorit i årevis, men de bliver mere hjemme på familiens spiseborde som godt. Hvis du leder efter en frisk twist til din centerpiece kunne disse nydelige tilbehør være lige billetten.

Glas Bubbles - Hvad er de?

Glas bobler måske vinder i popularitet, men de er stadig nyt for mange mennesker. Glasbobler for kernen dekoration faktisk kommer i en bred vifte af størrelser, former og farver. Nogle såkaldte glasbobler faktisk boble formede skåle med en tilstrækkelig stor åbning, der kan tilføjes andre dekorative stykker til skålen. Andet glas bobler er skrøbelige, udhulet, klare, runde glas bolde, formet perfekt til at ligne den slags bobler du kan blæse eller der er foretaget af en boble maskine. Endnu andre former for glas bobler, der anvendes i centerpiece udsmykning ser mere som kugler og fås i mange forskellige farver og designs.

Disse dekorative glas tilbehør kan købes i mange forskellige hjem varer butikker, såvel som i kunst og håndværk butikker. Priserne varierer meget afhængigt af, hvilken slags glas bobler du køber. De multi-farvede, små, marmor-lignende glas bobler kan købes i løs vægt ganske billigt, mens de mere sarte, klart glas bobler kan få lidt pebret. Den slags du skal bruge, afhænger af, hvilken slags udseende, du forsøger at skabe. Marmor som glas bobler tendens til at tilføje til et casual look, mens de mere skrøbelige glas bobler er lidt mere elegant.

Brug Glas Bubbles for Centerpiece Udsmykning

De måder, du kan sætte glas bobler til at bruge i din centerpiece design er kun begrænset af din fantasi. Du kan gøre alt fra at fylde en skål fuld af glas bobler til spredning glas bobler rundt om bordet i tilfældige mønstre. De eneste reelle regler træder i, når du arbejder med farver; sørg de farvede glas bobler du vælger arbejde med resten af ​​dit bord design (ligesom din dug, tallerkener og servietter). Bortset fra det, have det sjovt med det! Glas bobler er en sjov valg for tabel centerpieces, så du har masser af plads til at eksperimentere med forskellige bord udsmykning idéer. Hvis du har brug for nogle inspiration, disse hjemmesider har masser af gode ideer til at skabe centerpieces hjælp af glas bobler. Mange af dem har også billeder af glas boble udsmykning i aktion og links til steder, hvor du kan købe de glas bobler, du ser på billederne:

  • Secret Garden blomster og gaver - Denne hjemmeside har alle forskellige slags glas boble til dekoration tænkelige, og du kan købe dem alle direkte fra hjemmesiden.
  • Hjem Envy har masser af gode råd til at skabe en centerpiece hjælp glas bobler og giver tips om hvor man kan købe de bobler du har brug for at fuldføre projektet.
  • Bryllup blomster og meget mere - Glas bobler anvendes ofte i bryllup tabel designs, og bryllup levering purveyors er gode steder at finde unikke glas bobler. Dette site har tonsvis af forskellige muligheder på en række forskellige priser.
  • Omgivelser - Omgivelser er en god ressource for tonsvis af unikke centerpiece behov, herunder glas bobler.
  • Blomster og materiel - Flowers and Supplies har smukke klare og farvede glas bobler. Nogle af boblerne, der tilbydes på denne side er designet til at flyde i en skål med vand, tilføje en særlig kontakt til din centerpiece.