Give korrekt meddelelse, når de forlader et job

Give korrekt meddelelse, når de forlader et job

Hvis du finder et nyt job, mens du i øjeblikket er ansat, skal du sikre dig, at du håndterer fratræder din aktuelle position på en passende, professionel måde. Selvom du måske ønsker at efterlade en gul seddel på computeren annoncerer, at du har holde op og ikke kommer tilbage, der er generelt ikke den bedste fremgangsmåde for nogen at tage, når de forlader et job.

Et passende Notice

Det er vigtigt at give korrekt meddelelse, når du forlader et job. Mens der i nogle tilfælde kan virksomhederne skrue ned for tilbuddet om en medarbejder, der forlader at udarbejde en meddelelse, er det altid i din bedste interesse at oprigtigt tilbyde at gøre det rigtige.

De fleste arbejdsgivere forventer, at deres ansatte til mindst tilbyde at udarbejde en to-ugers varsel, når de vender i åbningsskrivelse hensigtserklæring om at træde tilbage. Nogle virksomheder dog anmode om en længere periode. Hvis du ikke er sikker på, hvad din virksomhed kræver, tjek din medarbejder håndbog for at se, hvad det siger om forventningerne til varsel og gøre dit bedste for at overholde.

Undgå at miste genansætte Berettigelse

Husk, at nogle arbejdsgivere automatisk overveje medarbejdere, der forlader uden at give korrekt meddelelse som værende berettigede til overflytning. Selvom du måske ikke har til hensigt at nogensinde søge om ansættelse i virksomheden igen, det er et faktum, at du ikke kan være sikker på, hvad fremtiden ville bringe. Det er også et faktum, at det kan være nødvendigt at anmode om en beskæftigelse reference fra et selskab repræsentant i fremtiden, og det vil ikke se godt ud for dig, hvis du er kodet som berettigede til overflytning.

Gør din sidste indtryk positivt

Den måde, du forlader en stilling kan have en enorm indflydelse på, hvordan din snart-til-være tidligere kolleger og vejleder (e) huske dig og om, hvilke former for beskæftigelse referencer du sandsynligvis komme fra organisationen i fremtiden. Du må ikke begå den fejl at lade din endelige indtryk på den virksomhed, du forlader være negativ.