Gigt: Tøj vs Gigt Tips

Gummisåler

Iført sko med gummisåler kan gøre at komme rundt meget lettere. De giver ekstra pude.

Løstsiddende tøj

Når du arbejder sin vigtigt, at du bære løst, behageligt tøj på. På den måde kan du flytte lettere og få den form for arbejde ud du vil.

Høje hæle

Selv høje hæle er ekstra fashionable, kan de fleste mennesker leve uden dem. Høje hæle kan være meget dårligt for din krop. Eksperter har sagt, at en tre-tommer hæl fremhæver din fod syv gange mere end bare en en-tommer hæl. Heels kan også sætte en masse ekstra stress på dine knæ, som kan gøre dig mere tilbøjelige til at have flere problemer med gigt i knæet.

Tennis Shoes

Når du arbejder ud eller gå er det vigtigt, at du altid bære den rigtige slags sko. Skoen skal være støttende, men alligevel behageligt at bevæge sig rundt i. Det skal også være ekstra fleksibel. Jeg foreslår at købe en god tennissko. Den rigtige sko vil hjælpe dig med at opnå den træning, du ønsker, men ikke gøre din gigt værre.

Fashion vs. Funktion

Når du køber sko gå efter, hvad der er behageligt, ikke for de sko, bare se godt ud. Det er vigtigt, at mennesker med gigt bære den rigtige slags sko, som er en sko, der er behagelig og nem at bevæge sig i. Se altid efter fleksible og støttende sko, der har en afrundet eller kvadreret tå. Det vil give plads til dine tæer at bevæge sig rundt.