Gigt: Sikkerhed Tips

Power Afhængig

Hvis du bruger power-afhængige liv-support udstyr sørge for din læge udfylder formularer, der fortæller om din medicinske problemer og det udstyr, du bruger. Disse formularer bør gives til elselskabet, så de kan forsøge at genoprette service, så hurtigt som muligt, hvis der er en nødsituation, hvor elektriciteten går ud.

Eye Sikkerhed

Når din ud i solen, altid bære solbriller for at beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler.

Røg alarmer

Du skal sørge for at have røgalarmer i forskellige rum i dit hjem. Det er også vigtigt, at du har kulilte detektorer. Du bør kontrollere batterierne mindst to gange om året. For dem, der bor i USA, så lad mig foreslå, at du tjekke dem hver gang vi skifte til og fra sommertid.

Bug Bites

Hvis du vil være uden for i lange perioder bruge nogle form for bug spray. Sørg for, bug spray er lavet til at sætte på din krop først selv. Dette vil hjælpe dig med at få mindre bug bites, som aldrig sjovt, når du får dem op på toppen af ​​allerede hævede og smertefulde led.

Glat badekar eller bruser

Din badekar og bruser kan blive meget glat. Prøv at bruge gummimåtter i badekar eller bruser ikke glider.

Brandsikkerhed

Hvis du tror, ​​at du ville have problemer med at slippe ud af dit hjem, hvis der var en brand, skal du kontakte din lokale brandvæsen. Hvis du gør det, og der er altid en brand, vil brandmændene informeres om, at du har brug for ekstra hjælp på grund af helbredsproblemer.

Slick Steder

Når det er snedækket og isnende altid være ekstra omhyggelig med at ikke gå på isglatte pletter, fordi der kun er et skridt, og du kan falde helt ned. Dette kan forårsage alvorlige skader på din krop. Så hvis du ikke behøver at komme ud, ville mit råd være at blot bo i og ikke chance det.

Brandslukkere

Du skal sørge for at holde ildslukkere i forskellige dele af dit hjem. Du skal også sørge for, at når du køber dem, du forstår, hvordan man bruger dem, og at det ikke er for hårdt for hænderne til pressen.

Gribehåndtag

Hvis du har problemer med at flytte ind og ud af badekar eller bruser, prøve at installere grab barer. Støttehåndtag bruges til at trække dig op fra karbad eller at holde på for support. Din læge kan sikkert fortælle dig, hvilken slags du har brug for.

Solen

Det er meget vigtigt, at når du kommer til at være ude i solen i længere tid, at du bærer den anbefalede styrke solcreme. Dette er vigtigt for alle, men i endnu højere grad for mennesker med gigt, fordi tage det fra mig, når du får en brænde det gør smerten fra arthritis endnu mere uudholdelig.

Sun vs. Medicin

Visse medikamenter har en advarsel om, at du har brug for at holde sig ude af direkte sollys. Sørg altid for, at før du få ud i solen i længere tid, at du tjekke med din læge, og sørg for, at det er okay at være i solen med den medicin din videre.