Gigt kan være forårsaget af over-udøver

Der er ingen Modsigelse, at fysisk aktivitet gør os føler bøde og stand, men over-udøver har altid været en fare lurer i baggrunden ... Og som vi får på i år, kan det være fyldt med endnu flere sundhedsmæssige farer. Der er en nyere forskning, der forbinder nogle former for øvelser med risikoen for at udvikle gigt.

Gigt kan være forårsaget af over-udøver

Undersøgelsen leveret på det årlige møde i Radiologisk Society of North America advarer om, at personer, der er forbi deres unge år står en fair chance for over-udøver sig i slidgigt, knæet er særligt udsatte.

"Vores data tyder på, at personer med højere fysisk aktivitetsniveau kan have større risiko for at udvikle knæ abnormiteter og dermed større risiko for at udvikle slidgigt," løber indgåelsen af ledende forsker Christoph Stehling.

Det har været kendt, at slidgigt er en alvorlig trussel mod voluminøse kvinder, men denne undersøgelse understreger, at nogle bestemte øvelser og især stammen vi opretholder det meste gøre for de skader, vi kan påføre vores krop.

Jumping, løb, samt andre former for vægtbærende fysiske aktiviteter, for eksempel lægge mere pres på brusk og ledbånd og kan resultere i at påføre en uventet alvorlig skade på dem.

Mennesker med en historie af fælles eller ledbåndsskade rådes til at henvende sig den slags øvelser med forsigtighed, så man undgår overanstrengelse selv eller endda smide dem over til fordel for aktiviteter som svømning og cykling.

Betragtninger til at opgive at udøve helt, fordi du allerede lider af gigt er ikke den bedste ting at gøre, forskerne påpeger. Undersøgelsen minder om, at en omhyggelig og moderat udøver styrker leddene og gør det muligt at lindre smerter til en vis grad, bortset fra afmærkning os generelt.