Gigt: Gør Holidays Lettere Tips

Catering

Hvis du finder det at overwelming at forberede hele jul måltid, overveje at have nogen imødekomme det for dig. Selvfølgelig, hvis du ønsker at lave din egen kalkun, du stadig kan og bare have dem give veggies, desserter og resten af ​​kødmelet. Dette vil spare dig tid og stress.

Thanksgiving Dinner

Forberedelse Thanksgiving middag kan tage en masse arbejde, så meget desto mere for en person med gigt. Forberedelse af en hel Thanksgiving middag kan virke håbløst at nogle med gigt, fordi det kan være svært at få alt gjort i tid og stadig har tid til at hvile dine ømme led. Så mit tip i denne uge er noget, vi gør i min egen familie for at gøre det mindre stressende. Sæt dig ned og skrive din menu, derefter tildele et fødeemne til hver gæst at bringe. Såsom, måske har en gæst bringe en pumpkin pie og har en anden bringe en grøn bønne gryderet. Eller du kan endda tale med hver af dine gæster og bare lade dem fortælle dig, hvad de gerne vil bringe. På den måde alt, hvad du behøver at bekymre dig om, er kalkun og de små ting.

Udsmykning med børn

Indret dit hus er en stor del af mange familiers juletraditioner. For personer med arthritis kan det være vanskeligt at nå op og hænge ting, for eksempel. Hvis du har børn overveje at lade dem gøre den største del af udsmykning, med forældre opsyn selvfølgelig. Børn elsker at gøre den slags.

Handing Candy Out

Hvis du nyde uddele slik ud til trick-or-behandlere, men det er svært for dig at stå ved døren til at gøre det, kan du overveje at sidde i en stol ved din hoveddør eller på din veranda og aflevere slik ud fra sidder ned. Det vil spare dine led stress af at stå i lange perioder.

Shopping Online

Christmas shopping kan være en reel stressende tid for mennesker med gigt. Hvis du ikke kan håndtere alle de walking og venter i lange kassen linjer i butikkerne, overveje at gøre din juleshopping online. I dag kan du finde næsten alt online, så begynd at købe fra den bekvemmelighed i dit eget hjem uden alle hustles af de store butikker i feriesæsonen. Selv hvis du ikke har et kreditkort, er der stadig en masse steder, der vil lade dig betale med check / postanvisning, såsom Amazon.com. Så gå tjekke det ud i dag.

Indpakning i butikker

Hvis det er svært for dig at ombryde dine gaver på grund af gigt i hænderne, overveje at lade butikkerne gøre det for dig. De fleste større butikker har mulighed for at få den gave indpakket når du køber den.

Gave Tasker stedet for indpakning

Hvis du har gigt i hænderne, kan det være svært at pakke dine julegaver. Overvej at købe gaveposer med silkepapir i stedet. Det er meget lettere på dine hænder, fordi alt hvad du skal gøre er at sætte din gave i gavepose med silkepapir og det er klar til at gå.

Julefrokost

Hvis du har din store julemiddag på dit hus, kan det overwelming at forberede det hele måltid, så meget mere, når du har gigt. Hvis du har en stor familie overveje at opdele måltidet i grupper, ligesom veggies, desserter, snacks, osv Så hver gæst medbringe et par retter i denne kategori til at repræsentere deres familie.

Raslen

Det kan være svært, hvis du har yngre børn til at tage dem trick-or-behandling, på grund af alle de walking involveret. Overvej at have et andet familiemedlem eller måske endda hyre en ældre teenager til at tage dem, for at spare dig stress på dine led.