Gigt: Fakta / Myter om Gigt Tips

The Meaning af arthritis

Der er mange mennesker, der ikke ved, hvad ordet arthritis betyder. Arth betyder joint. Itis betyder inflammation.

Ældre voksne

En af de mest udbredte myter om gigt er, at kun ældre voksne udvikler gigt. Det er så ikke rigtigt. Alle aldre af mennesker får gigt, herunder børn.

Alle aldersgrupper

Gigt rammer én ud af syv amerikanere. Hvad de fleste mennesker ikke indser er, at gigt ikke kun påvirker ældre voksne. Gigt påvirker folk i alle aldre, herunder børn.

Flytning

Mange mennesker tror, ​​at hvis du flytter til en varmere, mere tørt klima kan helbrede din gigt, men det er bare en anden myte. Arthritis forekommer i alle dele af verden. Mange mennesker opdager, at en forskel i vejret kan forårsage deres gigt til at blusse, men for de fleste mennesker, er at flytte til et andet klima ikke gøre en stor nok forskel til at flytte.

Forskellige måder

Gigt påvirker forskellige mennesker på forskellige måder. Nogle mennesker tror, ​​at hvis du har gigt, du har stivhed, træthed, hævelse af leddene, etc. De fleste mennesker har disse symptomer på et tidspunkt, men det afhænger af personen. Folk reagerer på forskellige behandlinger forskelligt.

Slidgigt

Slidgigt er den mest almindelige form for arthritis. Det påvirker mere end 20 millioner mennesker.

Sådan Fortæl Hvis du har gigt

Gigt har mange advarselstegn du kan se for, såsom: smerter, stivhed, lejlighedsvis hævelse, og besvær med at bevæge en joint. Hvis du har disse symptomer i mere end to uger, du har brug for at komme til lægen. Kun en læge kan diagnosticere dig med gigt.

Medicin Cures

Fælles arthritis medicin kan helbrede gigt. Dette er en anden myte. Selv om mange fælles arthritis medicin kan forbedre din sundhed og hjælpe med at holde din gigt under kontrol, er der stadig ingen gigt medicin, der kan helt helbrede din gigt.

Ikke alvorlige

En almindelig myte er, at gigt ikke er et alvorligt sundhedsproblem. Gigt er et alvorligt sundhedsproblem. Gigt er den mest almindelige form for kronisk sygdom. Gigt rammer én ud af seks amerikanere.

Øvelse

En fælles myte om gigt er, at mennesker med gigt ikke bør udøve. Dette er ikke sandt. Alle har brug for motion, selv folk med gigt. Motion er meget vigtigt for mennesker med gigt. Motion hjælper med at holde dine led i bevægelse, holde musklerne omkring dine led stærke og forbedrer din generelle sundhed.