Gigt: Besøg Doctor Tips

Behageligt tøj

At gå til lægen kan være stressende nok uden at føle ubehag. Prøv at bære tøj, som du kommer til at føle sig godt tilpas i, ligesom et par sweatpants eller t-shirt. Også, det er nok en god ide at bære sko, der er komfortable og let at få af og på i tilfælde lægen ønsker at kontrollere dine fødder.

Medicin

På en opskrift kort, nedskrive alle de medicin, du tager, deres styrke, og hvor meget du tager. Du kan også prøve at skrive ned nogen medicin, du er allergiske over for på bagsiden af ​​opskriften kortet. Du kan holde dette kort i din pung, og du vil have det når som helst du gå til en læge.

Ved udnævnelsen

Ved opsætning af læge aftaler, så prøv at gøre dem på det tidspunkt på dagen, at du føler dit bedste. Nogle mennesker med gigt har det bedre i eftermiddag, så hvis du gør, gør det i eftermiddag. Hvis du føler dig bedre i morgen, foretage udnævnelsen i morgen.

Patroner på medicin

Før du går til lægen, skal du kontrollere alle dine medicin og se, om du har brug for genfyldningsemballager. Lav en liste over den medicin, du har brug for og deres styrker. Hvis du tilføjer styrker til den medicin, vil dette redde ham fra at skulle søge gennem dine poster for at finde den. På den måde er alt du skal gøre er at hånd lægen listen, og han kan skrive recepter. Dette vil spare dig og lægen tid.