Ghetto Proms

Ghetto Proms


Ghetto Proms bliver en populær prom tema blandt teenagere. De er sjovt at deltage og mere afslappet end en traditionel tema prom.

Hvad er en Ghetto Prom?

En ghetto eller urban prom er en unik idé, der for nylig er blevet trendy. Konceptet fokuserer på at være original og ikke er i overensstemmelse med samfundets normer. Mens nogle skoler bruger ghetto tema for prom, er der nogle byområder, indre by skoler, der kalder deres Proms ghetto på grund af deres placering og demografiske. Ofte er disse elever er på begrænsede budgetter og være kreativ med prom og deres påklædning. Temaet fremgik af dette begreb og har taget. Vær forberedt, at dette tema kan forårsage kontroverser i din skole og kan ses som krænkende. Vær sikker på at omhyggeligt tænke detaljerne og bruge god smag og dømmekraft, når du planlægger din prom! Sørg for at tjekke med din primære eller hoved udvalgsmedlem om tilladelse til at bruge dette tema.

Hvad skal Wear

Ved ghetto Proms noget går. Du må ikke se de traditionelle frilly kjoler men mode, der er cutting-edge, afslørende og skubbe grænserne for, hvad der anses anstændigt. Mange par vælger at koordinere deres outfits og kan dukke op i sport-tema påklædning i stedet for formelle slid. Hip-hop mode er også populært at bære til en ghetto-tema prom. Nogle vil måske vælge at debut stilarter, der er deres egne kreationer. Dressing i unik påklædning er helt sikkert noget, du ønsker at gøre. En ghetto gallakjoler skal være original og vise din individuelle stil. Andre ghetto elementer til at indarbejde:

  • Bling - noget, der glitrer og skinner. Masser af guldkæder og smykker er et must
  • Logos - de mere synlige logoer på tøj den bedre
  • Falske tatoveringer
  • I løbet af de øverste frisurer

Elementer af Ghetto Proms

At omdanne din prom til noget ghetto fabelagtig, skal du sørge for at indarbejde forskellige elementer til at give det en indre by føler. Du kan forvandle ethvert sted, du vælger at gøre din prom lyst til det er i ghettoen.

Ghetto Style Music

Dans er et væsentligt element i enhver prom. Har en DJ play blandinger af R & B, hip-hop og rap musik. En dans off ville være en sjov element at tilføje til prom. Få eleverne til at tilmelde sig på forhånd, så de kan koordinere og praktisere deres bedste træk. Opret en afspilningsliste for DJ, så du får at høre alle de sange, du vil spillet.

Dekorationer

Hvis du kan vælge en placering uden for skolen, plukke et sted med en urban føler hvis ikke forvandle skolens gym i en indre by ghetto med de rigtige dekorationer. Hold dekorationer minimal. Ghetto betyder ikke ekstravagant. Ghetto Proms skal have en urban, indre by føler og belysningen skal være dæmpet. Opret vægmalerier af graffiti og falske bande symboler med spraymaling. Brug mørkt farvede balloner og holde sig væk fra noget blødt eller pastel. Du kan også vælge at have udskæringer af politi eller sikkerhed som dekorationer så godt. Gøre det føles som om du var ude i gaderne.

Billeder

Ingen prom er komplet uden en fotograf til at fange særlige minder. Har et område oprettet for fotos og sørg for at tage oprigtig skud for skolens årbog også.

Afsluttende tanker

Ligegyldigt hvad din prom tema kan være det vigtigste er at have det sjovt! Prom er en mindeværdig begivenhed, som du aldrig vil glemme!