Gettysburg PA. Seværdigheder

Gettysburg PA.  Seværdigheder


Der er mange sjove og lærerige attraktioner Gettysburg PA til at vælge fra. Uanset om du starter med en slagmark tur eller bare slentre gennem gaderne, vil du nyde hver stop på din rejse gennem denne historiske by.

National Park Visitors Center

The National Park Visitors Center er førstepladsen nogen besøger den historiske by Gettysburg, bør PA stoppe. Den nye Nationalpark Visitors Center er beliggende på Baltimore Pike, lige uden for byen. Planlæg at bruge mindst en time eller to i dette center for at se de mange udstillinger. Der er videoer at se i hvert værelse (med masser af bænk siddepladser), interaktive udstillinger og et teater med forskellige historiske film spiller hver time. Der er ingen omkostninger til parkering eller til at nyde udstillingsgenstande, men der er et lille gebyr på $ 6.00- $ 7,00 for filmene i teatret.

Hvis du nyde guidede ture, er dette stedet for at købe billetter til Eisenhower Hjem Tour. En shuttle vil tage dig fra National Park Visitors Center til Eisenhower Home. Nyt i 2008 er det Junior Secret Service Program på Eisenhower hjem for børn i alderen 7-12. Turen Prisen er $ 6.50 for voksne og $ 4.00 for børn 12 og under.

Før du forlader, skal du sørge for at afhente en kopi af den officielle turistguide og et lokalt kort.

  • National Park Visitors Center

Gettysburg PA. Seværdigheder Gettysburg Tour os

Dit næste stop efter National Park Visitors Center bør være Gettysburg Tour center placeret på 778 Baltimore Street. Dette er stedet at købe pakkeløsninger på mange af de attraktioner Gettysburg PA. Omkostningerne varierer fra $ 41,50 til $ 56,25 for voksne og $ 24,00 til $ 31,60 for børn.

Attraktioner, der tilbydes af centret kan nævnes:

Jennie Wade House

Beliggende på hjørnet af parkeringspladsen af ​​Touren center. Jennie Wade var den eneste civile dræbt under slaget ved Gettysburg. Turen er kort, men det vil give dig en god idé om, hvad det var ligesom opholder sig i byen under slaget. Kælderen i hjemmet er også et godt sted at køle ned, når det er varmt udenfor.

Soldiers National Museum

Placeret på tværs af gaden fra tour center, viser dette museum en stor samling af militære våben, tøj og memorabilia fra alle de store amerikanske militære konflikter. Børn især nyde miniature Dioramaer af borgerkrigen og livet mellemstore borgerkrig lejr. Glem ikke at stoppe og se den lille forældreløse lænket til væggen i kælder denne bygning, der tidligere var den Soldiers National Orphanage.

Hall of Presidents

Beliggende ved siden af ​​Soldiers National Museum Hall of Presidents er en must-see for alle besøgende til Gettysburg. Legemsstore voks mannequiner i alle formændene er på visning. Hele rundtur formændene tager 45 minutter; hver præsident har optagelse, der fortæller om deres resultater og fiaskoer, mens i office. Ovenpå finder du First Ladies dukker iført kopier af deres indvielsen bold kjoler, samt akvarel malerier af præsident Eisenhower.

Lincoln Train Museum

Beliggende på 571 Steinwehr Avenue, er dette museum huser over 1000 legetøjstog og memorabilia. Af særlig interesse for både unge og gamle er Lionel Train udstilling, som alle kan køre med et tryk på en knap. Besøgende kan også tage en "tur" i Lincoln toget, når den bevæger landskabet før standsning i Gettysburg (advarsel: denne mock togtur er ikke aircondition).

Gettysburg Battle Theatre

Beliggende på 571 Steinwehr Avenue, det er sandsynligvis den bedste indendørs multi-media oplevelse i Gettysburg. Der er legemsstore Dioramaer skildrer højdepunkter i borgerkrigen. Når du får vist Dioramaer, se den korte film skildrer slaget ved Gettysburg ovenpå. Bagefter stop for en bid at spise på General Pickett 's Buffet nedenunder.

Battlefield Tour

En hurtig måde at se slagmarken i air-condition komfort er at tage slagmarken bus tour. Disse busture giver en licenseret vejledning fra Gettysburg National Military Park, eller du kan vælge en lyd tour. De vil stoppe ved steder af interesse på vejen og besvare dine spørgsmål så godt. Turen varer ca. 2 timer og koster $ 25,95 for voksne og $ 15,50 for børn 6-12. Børn 5 og under er gratis.

Ghostly Images Tours

Disse spøgelsesagtige vandreture er nok den mest populære ghost ture i Gettysburg. Stop ved hjemsøgte steder og bygninger langs vejen og have svar på dine spørgsmål af kyndige lokale turistguider. Der er også lejlighedsvis forfatter ture, midnat i et hjemsøgt hus tour og i efteråret, Haunted Tours via en bus. Ture sidste ca. 2 timer og koster $ 7,50 for voksne, $ 5,00 for børn. Foretage reservationer, før dit besøg, fordi disse spøgelser ved Gettysburg ture sælge ud hurtigt.

Pioneer Lines Scenic Railway

Ride den restaurerede jernbane, hvor Lincoln trådte i byen til at levere Adresse Gettysburg. De fleste af de jernbanevirksomheder ture løber fra fredag ​​til søndag. Nyd naturskønne, spøgelse, mord mysterium middage og udvidede naturskønne ture på skinnerne. Særlige Dirigent Måltider er tilgængelige med avancerede forbehold. Billet varierer af typen af ​​turen, du vælger.

  • Pioneer Lines Scenic Railway

Farnsworth House

Betragtes som en af ​​de mest hjemsøgte huse i Gettysburg, Farnsworth Inn and Tavern er et sjovt sted at besøge, bo på eller spise i, mens i byen. Dette hus er blevet præsenteret på tv-show, Haunted History.

  • Farnsworth House Inn

Dobbin House Tavern

Mere end blot en smuk restaurant og værtshus, det Dobbin House var et stop på Underground Railroad. Besøgende kan stoppe ved indgangen til værtshuset til at gå op en skjult trappe, hvor slaver blev skjult på deres rejse mod nord.

  • Dobbin House Tavern


Et af de mest slående ting folk opdager, mens du besøger denne by er den lille by atmosfære. Du kan rejse til de fleste af attraktioner Gettysburg PA ved at gå fra dit hotel. Derfor er mange turister gør gentagne besøg i fremtiden.