Germander

Germander


Germander (Teucrium) - En gruppe af lave buske eller flerårige urter med variabel vane, med pæn dværg vækst og sammenbidt blomster af varieret farve. Ikke mange er af enhver have værdi. T. chamaedrys (Wall Germander) er 6 til 10 inches høj, med skinnende blade og rødlig-lilla blomster om sommeren. Den findes i hele Europa på vægge og klipper i alle let jord, mens som en kant plante det er nyttigt.

Germander Billeder


Germander
Cutleaf Germander - Teucrium botrys L.

Germander
Canada Germander - Teucrium canadense L.

Germander
Canada Germander - Teucrium canadense L.

Relaterede Flowers

Teucrium Fruticans

Teucrium Fruticans - en busk fra det sydlige Europa, med hvide stilke iklædt grønne blade sølvfarvede med ned på undersiden, og lyseblå blomster. Det er hårdfør i de varmere dele af Storbritannien, trives i lyse tør jord i en solrig eksponering og læ mod kolde vinde. Plantet mod en væg eller i god jord tæt ved havet, vokser flere meter høje. Stiklinger.

Cat Timian

Cat Timian (Teucrium Marum) - har nogle af de vane af den fælles timian, med lyse røde blomster i sommer. Kommer fra Spanien, er det sandsynligt at bevise hårdføre kun i de sydlige dele af disse øer; da kun på ruiner, gamle mure, eller i tørre sprækker i kalk eller grusgrave. Stiklinger.

Teucrium montanum

Teucrium montanum - En gratis-blomstrende sten plante, med mange lysegule blomster på dværg tætte tæpper af blade, der klamrer sig nøje til stenene. Denne lille busk vokser uden problemer på et tørt sted, i temmelig dårlig jord.

Poly Germander

Poly Germander (Teucrium Polium) - En underlig dværg hvidlig urt, 3 til 5 inches høj, med små lysegule blomster tæt dækket med korte gule ned i juni og juli. Det er velegnet til solrige pletter i rock haven, og til let gratis jord, men er kun hårdføre i de sydlige have. Seed, stiklinger og division.

Pyrenæisk Germander

Pyrenæisk Germander (Teucrium Pyrenaicum) - En dværg staude, med efterfølgende stængler 3 til 7 inches høj og lilla og hvide blomster i tætte terminal klynger. Blade, grene og stammen er tæt dækket med bløde sølvfarvede ned. Den er velegnet til rock haven og grænser.

Teucrium purpureum

Teucrium purpureum - En folkloristisk, stive, stedsegrønne dværg busk, 6 til 9 inches høj, dens oprejst kviste, besat med lyse rosenrødt-lilla blomster, hvilket giver en smule god farve sent på sæsonen. Seed, stiklinger eller deling. T. hyrcanicum, T. lusitanicum, T. orientale, og T. multiflorum er også bemærkelsesværdigt.


Du er her: LoveToKnow Have >> Germander (Teucrium)
<< Tellima Thalia >>