Gerbera daisy brudebuketter

Gerbera daisy brudebuketter


Kendt som en blomst til alle årstider, gerbera daisy brudebuketter er en smuk og alsidig mulighed for enhver brud. Gerbera Daisies kan bruges alene som en dejlig, naturlig udseende buket, eller de kan blandes med andre blomster, grønne, og accenter til mere formelle arrangementer for bruden og brudepiger til at bære.

Gerbera Daisy bryllup farver

Gerbera daisy brudebuketter

En Gerbera daisy er kendetegnet ved sin slående udseende længere kronblade og en karakteristisk center, som faktisk består af hundredvis af blomster. Afhængig af nuance blomsten kan se sarte eller fed, men i alle farver denne blomst er ikke kun en dejlig, men også økonomisk, mulighed, da den blomstrer flere gange i løbet af året i midten af ​​foråret, midt på sommeren, og midten af ​​efteråret.

Hvilke farver har Gerbera Daisies komme ind? Farver spænder dramatisk og kommer i en bred vifte, herunder:

 • Bright hvid
 • Hot pink / magenta / Fuchsia
 • Light pink
 • Mørkerød
 • Bold appelsin
 • Lysegul
 • Sunny gul
 • Deep guld
 • Peach

Mange af disse margueritter indeholder også flere nuancer i en enkelt blomst, hvilket giver dem en karakteristisk og originalt look. Centrene er ofte sort eller mørk i farven, selvom gule centre vises i margueritter samt. En erfaren blomsterhandler kan også farve hvid Gerbera Daisies en anden farve, der passer til dit bryllup, hvis det ønskes, eller silke blomster fås i flere farver.

Ideer til Gerbera Daisy Bryllup Buketter

Som med de fleste blomst typer, der mange typer af buketter en brud kan bære, lige fra moderne og kreativt til traditionel og elegant. Nogle brudebuket ideer til brude bærer Gerbera Daisies inkluderer:

 • Single Stem Gerbera Daisy: Hvis du mener, denne minimalistiske mulighed, kan resultatet være bedøvelse samt overkommelig. Medbring en stor, lydefri blomstrer i en fed nuance med en mørk center for smuk kontrast mod en hvid eller elfenben kjole.
 • Gerbera Daisy Clutch Bouquet: En traditionel hånd bundet kobling buket er en dejlig mulighed for denne blomst. Vise den søde, romantiske appel af de blomstrer ved kun blomster eller en lille smule af bevoksning under blomsterne; eller for en mere klassisk udseende, indarbejde yderligere blomster og grønne områder. Enten bast eller bånd kan arbejde godt sammen med buketten
 • Multi-Colored Bouquet: Med sin brede vifte af nuancer, effekten af en flerfarvet Gerbera buket er sjovt og festligt. Dette kan låne den perfekte touch til en uformel bryllup, eller være en fed farve overraskelse for en sort og hvid eller monokromatisk bryllup tema. Nogle brude bære denne effekt igennem med hver brudepige bærer en anderledes farvet Gerbera Daisy eller daisy buket.
 • Gerbera Daisy og Roses Bouquet: Effekten af disse to blomster sammen, er dejlige og romantisk, især i posy, buket, eller andre cirkulære buketter.

Gerbera daisy brudebuketter

Andre bryllup blomster, der fungerer godt indarbejdet i Gerbera Daisy bryllup buketter kan nævnes:

 • Tulipaner
 • Nelliker
 • Hortensia
 • Ranunculus
 • Georginer
 • Stedmoderblomster
 • Calla liljer

Valg Gerbera Buketter

Da Gerbera Daisies har mange fordele, de kan være et glimrende valg for brudebuket samt for Kirken indretning og bryllup modtagelse centerpieces. Når du vælger en buket med disse margueritter, bør en brud nøje overveje farver, indretning, og accenter for at passe med temaet og fornemmelsen af ​​hendes bryllup.

Uformelle Buketter

Gerbera daisy brudebuketter

Som en fætter af solsikke, den Gerbera tilbyder en sund, naturlig følelse, hvilket gør det til et oplagt valg for udendørs, have, land, eller vestlige-tema bryllupper. En simpel bryllup buket med margueritter eller tilføjelse af vilde blomster kan gøre en vidunderlig, uden besvær arrangement perfekt til sommer bryllupper.

Formelle Gerbera Buketter

Gerbera daisy buketter kan også arbejde med formelle bryllupper også. Den dristige farve kontrast mellem det sorte i midten og farvede kronblade giver et look, der kan være ganske moderne og gel pænt selv med en sort slips bryllup atmosfære. For en mere formel føler, vælge arrangementer, der har en poleret og trak-sammen look. Den buket kan færdig med ekstra blomster i lignende farve familier og udsmykket med koordinerende satinbånd til en sofistikeret føler.

Frisk Versus Silk Buketter

Mens en frisk buket er smuk, det behøver ekstra pleje. Faux tusindfryd kan købes hvis du har brug for at transportere dem, eller vil have dem til at vare uden nogen bekymringer.

Friske Gerbera Daisy Forholdsregler

Selv om disse blomster er smukke og alsidige, brude nødt til at være noget forsigtige med deres gerbera daisy arrangementer og buketter, da de kan blive beskadiget, hvis forkert håndteret. Mens de søde blomster bør holde sig frisk i syv til ti dage, hvis behandles korrekt og hydreret, de bellis har en tendens til at vende sig mod lyset, så de skal forbindes eller hoveder suspenderet forud for brylluppet for at holde dem lige. Sørg for at undgå over-håndtering blomsterne da kronbladene kan lettere få blå mærker.

Gerbera daisy brudebuketter

Silke blomst Gerbera Buketter

Silk bryllup blomsterbuketter kan tage nogle af de stress ud af bryllup blomster, og ligesom deres friske kolleger, silke Gerbera Daisies kommer i et fantastisk udvalg af farver til at koordinere med din særlige dag. Silke gør et godt valg for dem, der ønsker det Gerbera i en farve det kommer ikke i naturligt, såsom blå eller lilla. Disse er tilgængelige til overkommelige priser på de fleste større håndværk detailhandlere, eller online på steder såsom Budget Bride.

Store Gerbera Buketter

Uanset om du vælger friske eller silke blomster, kan alsidige gerbera daisy brudebuketter tilføjer den perfekte strejf af skønhed og drama til dit bryllup. Den legende flor tilbyder et alternativ til de traditionelle roser og liljer, der kan være elegant og finurlig.