Geografi for Kids

Geografi for Kids


Geografi er et vigtigt emne af flere grunde. At lære mere om geografien ikke kun hjælper børn og teenagere at lære mere om den verden, de lever i, men hjælper med at udvikle tolerance og forståelse for andre kulturer.

Fysisk geografi

Fysisk geografi er studiet af Jorden og dens klima, vand system, landskabsformer og andre elementer.

Elementary School Lektion - kort Making

Hjælp børn lære mere om kortene ved at bede dem om at skabe en af ​​deres egne. Børn kan tegne et kort over deres værelse, hus, nabolag eller endda make-up en imaginær jord, og oprette et kort for det. Brug millimeterpapir og lad børnene tegne kortet for at skalere, og sørg for at diskutere, hvor vigtigt det er at medtage vartegn, da de giver seerne et referencepunkt. Sørg for at have børnene orientere kortet i den rigtige retning; nord på deres kort skal svare med faktiske nord.

Middle School Lektion -Tre Dimensional kort

Hjælp middle school alder studerende lærer mere om den fysiske verden omkring dem ved at skabe et tredimensionelt kort. Start med en større pap flad, som den slags du måske finde at holde en tale om sodavand. Ved hjælp af en lineal, tegne et gitter på låget med blyant. Over nettet, i blyant, skitsere figurer af bjerge, floder osv på kortet. Ved hjælp af salt dej, gør dit kort tredimensionelle, opbygge 'bjerge og bakker' med dejen. Tilføj andre elementer ved enten at male dem på kortet eller lime objekter på kortet for at repræsentere geografi. For eksempel kan du bruge ris eller tørrede bønner til at repræsentere en skov.

High School Lektion - Sammenligning Kort

Ældre studerende vil gavne sammenligne to forskellige områder, påpege ligheder og forskelle mellem regionerne. Opret en plakat, der ikke kun omfatter kort, men omfatter en dybdegående kig på et regioner eller kulturer. Vælg et område, du ønsker at studere og forske i det. Opret en plakat, der indeholder billeder og information om disse områder. Indeholde oplysninger om de mest fremtrædende afgrøder i regioner, skikke, sprog studie og indfødte kjole eksempler. Giv stofstykker, klistermærker og andre håndværk materialer til barnet for at hjælpe dem med at skabe plakaten.

En variant af dette projekt tager en historisk tilgang. Vælg et geografisk område og vise, hvordan det har ændret sig over en given tid. For eksempel Great Plains i USA ser meget anderledes i dag end det gjorde dengang kolonisterne startede deres vestlige trek. Afrika i dag ser meget anderledes, end det gjorde for 100 år siden, og det gør de fleste områder. Lad eleverne tegne billede af, hvad et område ser ud i dag, og hvordan det kunne have set ud for hundrede år siden. For hundrede år siden, mange dele af Afrika fremhævede flade landområder, vilde dyr roaming fri og ørkenområder. Men i dag, kan du finde mange moderne byer, såvel som mere traditionelle landsbyer.

Beyond Maps - Alle aldersgrupper

For virkelig at få en fornemmelse for andre geografiske områder, gå ud over kortlæsning, og lære mere om de enkelte kulturer, der gør disse områder hjem. Geografi er mere end blot linjer på et kort; det handler også om de mennesker og kulturer i stedet. Sæt et menneskeligt ansigt på din geografi, og dine børn vil være langt mere tilbøjelige til at huske de stater, lande og kontinenter.

Læring ved at spise

Lær børn i alle aldre om de forskellige lande, de studerer ved at introducere dem til de fødevarer fra de geografiske områder. Du kan lære en masse om et område ved at studere og opleve indfødte fødevarer.

  • Restauranter: Find en restaurant i dit område, der serverer virkelig autentisk mad fra land eller kultur, du studerer. For eksempel, hvis du studerer Mexico, finde en mexicansk restaurant at tage en ekskursion til. Prøv at bestille nogle nye ting, som er typisk for regionen og før besøget, lære børn nok spanske ord for at bestille et måltid. Hvis du gå, når det ikke er optaget, og ringe i forvejen, kan kokken eller en tjeneren være villig til at tale med dig om fødevarer.
  • Lave mad derhjemme: Hænder på madlavning er en god måde at lære om forskellige kulturer. Børn ofte værdsætter og er mere villige til at prøve nye fødevarer, hvis de har en del i forberedelsen det. For eksempel, hvis du studerer Tyskland, overveje at gøre en autentisk tysk måltid eller en dessert, såsom et tysk mandel kage.

Dress for Læring

Lær børn om forskellige kulturer ved at skabe native tøj til de forskellige regioner og områder, du studerer.

  • Kostumer: Brug rester af stof, gamle t-shirts og stykker af filt skabe native kostumer til de lande, du studerer.
  • Puppets: Vælg en kultur eller for at studere og skabe en papirpose marionet at ligne de indfødte kostumer fra det pågældende område.
  • Paper Dolls: Opret påklædningsdukker hjælp af et mønster trukket på karton. Opret tøj ved hjælp af farvet eller scrapbog papir eller stumper af stof. Hvis du studerer afrikanske kultur, at brug strippet stof, raffiabast, perler og bånd skabe autentiske afrikanske leder kostumer.

Pennevenner

hvis du ønsker at lære om et fjernt land uden rejser der, overveje svarer med en penneven fra dette område. Pennevenner er en fantastisk måde at lære mere om, hvordan det er at leve hver dag i kulturen, du studerer.

Geografi Spil

Eleverne lærer mere, når de har det sjovt. Opret nogle sjove spil, som vil hjælpe dem med at lære mere om geografi.

The Alphabet Spil

Alfabetet spil er en fantastisk måde at hjælpe børn med at lære flere navne på geografiske placeringer. Spillet begynder med bogstavet "A" Alle spillere sidde i en cirkel, og hver spiller har til at komme op med et sted, der starter med det næste bogstav. For eksempel kan den første spiller sige: "Albanien", og den anden spiller kan reagere med, "Bosnien.«

Føj udfordring til spillet ved at kræve kun visse typer af ord som kun lande, der kun byer eller kun geografisk (dvs. skærgård, Butte, etc.)

Geografi Bingo

Udskriv staterne og hovedstæder bingo kort til at arbejde på din viden om amerikanske Geografi. Brug øre som markører, og råber staten. Den studerende så skal dække den tilsvarende kapital på hendes bingo kort. Hvis du ikke tilfældigvis studere stater og hovedstæder, kan du gøre bingo kort ved at skabe spilleplader med blot landenavnet og kort for den, der ringer ved hjælp af bynavne eller hovedstæder. Spillet er en god mulighed, når du har to associerede fakta, du vil gennemgå, såsom stater og hovedstæder, lande og byer, vartegn og lande mv

Hvis du har brug for hjælp at downloade printables, tjek disse nyttige tips.


Geografi for Kids

Klik for at udskrive bingo kort.


Geografi for Kids

Klik for at udskrive bingo bestyrelser.

Word Scramble

En god metode til at få de studerende til at lære de stavemåder for nye lande, geografi vilkår, byer osv er ved at udfordre dem med et ord scramble. Opret et ord scramble ved at lave en liste over udtryk for at studere, og derefter blander bogstaverne og udfordre dine studerende at se, om han kan opklare alle navnene. Alternativt kan du udskrive den nedenfor, som byder på forskellige lande.


Geografi for Kids

Download dette ord scramble ark


Geografi for Kids

Hent ordet scramble svararket

Geografi Word Find

Et sjovt spil er et ord Søg. Tag alle de ord, du forsøger at undervise. Opret ordet finde ved at bruge navne på byer, stater, lande eller kontinenter, du forsøger at gennemgå med et puslespil maker som den findes på Discovery Education.

Trivia

Trivia er en anden sjov måde for børn at lære om geografi. Forskning interessante fakta om det område, hvor du lærer om. Lær børn om disse sjove fakta og derefter bede de trivia spørgsmål og se, hvor meget de kan huske om området.

Geografi Ball

Brug et simpelt spil af bolden for at hjælpe lære eleverne om de store geografiske områder. Find en stor badebold og bruge en sort permanent markør for at trække på de kontinenter og verdens store karakteristika såsom oceaner og bjergkæder. Saml spillerne ind i en cirkel og derefter leder kaster bolden til en spiller. Hvis denne spiller griber bolden, han har til at identificere et kontinent, havet eller bjergene. Gamle elever kan skrive navnet på bolden med markøren, hvor yngre elever kan simpelt gå videre til næste trin. Denne spiller kaster bolden til en anden spiller, der gentager trinene. En spiller er ude af spillet, når han fejlagtigt identificerer en plet af kloden.

Geografi Know How

At have en grundlæggende viden om geografi vil hjælpe din elev i hver anden emne. Realiseringen geografi sjovt vil sikre, at det, hun lærer pinde.