Genvundet indkøbsposer

Genvundet indkøbsposer


Brug af genanvendte indkøbsposer er en fantastisk måde at hjælpe med at reducere spild. Der er mange måder at reducere brugen af ​​plastik indkøbsposer eller genbruge dem til andre formål, der hjælper med at holde plast ud af deponeringsanlæg.

Plastic indkøbsposer betragtes meget en del af livet. De fleste supermarkeder, store og små, giver kunderne plastik indkøbsposer at pakke deres dagligvarer. I de seneste år er der dog den potentielle skade, som disse plastik indkøbsposer kan forårsage er blevet anerkendt, og der er en aktuel man agter at begrænse antallet af plastik indkøbsposer, der kommer ind i systemet hvert år. Brug af genanvendte indkøbsposer er en måde at reducere brugen af ​​plastikposer.

Hvordan indkøbsposer skade miljøet

Plastic indkøbsposer skade miljøet på mange måder. Ikke alene en masse plastik ender på lossepladser, men mange plastik indkøbsposer aldrig nå dette stadium, som de har blæst i floder, søer og havet. Dette skaber problemer for marine liv og havfugle, da de ofte spiser plastposerne eller bliver fanget i dem. Dette resulterer i død af mange tusinder af dyr, fisk og fugle hvert år.

Et andet vigtigt miljøspørgsmål er, at mange plastikposer er lavet i udlandet. Derfor de miljømæssige konsekvenser af transport af plastikposer fra deres bemærkning til fabrikanten til deres endelige bestemmelsessted skal også overvejes.

Brug Recycled indkøbsposer

Brug af genanvendte indkøbsposer har mange fordele. En af de vigtigste er, at det reducerer mængden af ​​plast, der er produceret, og derfor skal bortskaffes. Genbrug plastikposer betyder også, at mindre energi bruges i skabelsen af ​​nye indkøbsposer. Den mest oplagte måde at genbruge indkøbsposer er at tage dem til butikkerne og bruge dem som indkøbsposer. Der er imidlertid mange måder at indkøbsposer kan genbruges. Disse omfatter:

Brug indkøbsposer i hjemmet

En måde at bruge genbrugte indkøbsposer er at bruge dem til at erstatte nogen anden form for plasticposer, der anvendes i hjemmet. Brug af plastik indkøbsposer at erstatte affaldsposer er en vigtig måde at genbruge indkøbsposer. De kan også anvendes til at rense ud kattegrus bakker til opsamling haveaffald eller til mange andre formål. Plastic indkøbsposer kan skåret åben for at skabe en folie af plast, som kan anvendes til at fore garage eller værksted skuffer og hylder, som er tilføjet under pet foderskåle og mere.

Genanvendelse af plast poser i Crafts

Mange listige genvindingsvirksomheder gerne bruge plastik indkøbsposer i håndværk projekter. Plastikposer kan skæres ned for at skabe en plastik »garn« som kan hæklede og strikkede. Plastposer kan også være fusioneret sammen ved hjælp af et strygejern til at producere en tyk struktur, der kan sys. Plastic indkøbsposer er også ideel til opbevaring Selvbyggerartikler, holde dem fri for snavs og støv.

Andre måder Genbrug Plastic Bags

Der er mange andre måder at bruge genbrugte plastikposer. De kan bruges, når du rejser, for eksempel til at holde snavset vasketøj eller til at holde våde svømmetur eller strand slid. Et par af plast indkøbsposer kan holdes i en bil til at holde skidt eller bruge som indkøbsposer. Mange skoler indsamler plastikposer, da de kan genbruge dem i kunst og håndværk samt bruge dem på andre måder rundt på skolen.

Disse er blot nogle få af de mange måder at genbruge indkøbsposer.

Alternativer til plastik indkøbsposer

En af de bedste måder at reducere mængden af ​​plastik indkøbsposer, der bruges hvert år er at kigge efter alternativer. Genanvendelige stof indkøbsposer er en stor mulighed. I modsætning til plastikposer, kan stof indkøbsposer bruges mange hundrede gange. Et stof købmand taske foldes fladt og er let at bære i en pung og er ideel til mange forskellige typer af shopping.Genbrug og genanvendelse indkøbsposer er en enkel, men vigtigt skridt i retning af grønne levende. At reducere mængden af ​​plast i miljøet har langsigtede fordele, der vil blive værdsat af de kommende generationer.