Genvinde lederskab over din hund

Genvinde lederskab over din hund

Føles det som din hund begynder at ignorere dig og gøre, hvad der behager ham? Hvis det er tilfældet, er det tid til at genvinde dig selv som hans leder. Bare vær sikker på at du gør det på en fast, fair og konsekvent måde.

Tips til at genvinde kontrollen af ​​dit kæledyr

For at forankre dig selv som din hunds leder igen og fastholde denne position, har du fået til at styrke dit lederskab hver dag. Du kan gøre dette på flere måder.

  • Tag din hund til ture, og ikke tillader ham at lede dig ved at trække på snor.
  • Gør ham stå af møblerne. Lade ham sidde ved siden af ​​dig giver ham indtryk af, at han er i det mindste din lige, som åbner op for muligheden for at udfordre dig for lederskab.
  • Lad ikke ham til at sove i din seng. Hans plads er i sin egen seng på gulvet.
  • Kun give ham middag efter familien har spist. I en pakke, den ledende hund spiser først, og resten af ​​flokken spiser bagefter.
  • Lad ikke ham til at tigge ved bordet. Den øverste hund i en pakke ville aldrig tillade en lavere rangerende hund til at komme stjæle hans mad før han har gjort med det.
  • Sæt ham gennem lydighedstræning, og følg derefter ved at bruge disse kommandoer hjemme hele dagen.

Holde tingene Positive

Du ønsker at være din hunds leder, ikke hans bølle. Mens du opstrammende din position, så glem ikke at tilbyde positiv forstærkning, når han reagerer på dine kommandoer. Ros ham og tilbyde ham den lejlighedsvise behandle for at fremme den form for adfærd, du ønsker, og aldrig ty til at bruge straf som en uddannelse teknik. Du vil genvinde "top hund" status med dit kæledyr, og han vil være glad for at følge dit eksempel.