Genopladeligt Forudbetalte kort

Genopladeligt Forudbetalte kort

Med logoet af en større kreditkortudsteder, er tilgængelige fra en række udbydere genopladeligt forudbetalte kort. Kortholder oprindeligt finansierer kortet med et beløb, så bliver de disponible midler på kortet, minus eventuelle gebyrer (gebyrer, der er anført i denne artikel er fra september 2013). De fleste forudbetalte kortudstedere tillader kortholdere til hurtigt og nemt indlæse flere penge på kortene online eller personligt.

En bred vifte af muligheder

En række kort muligheder er tilgængelige for køb online eller på en fysisk placering, såsom benzinstationer, nærbutikker og supermarkeder. Ud over at være i stand til at kontrollere saldoen online eller på telefonen, brugerne også nogle gange få medlemskab fordele med disse kort, såsom beskyttelse køb, bonusser og belønninger.

American Express forudbetalte kort

I modsætning til nogle udbydere, American Express tilbyder en kort, der ikke har årlige, månedlige eller transaktionsgebyrer. Dette kort er nyttig for dem, der ønsker adgang til nogle af de fordele, de traditionelle kortholdere har, såsom underholdning billet opsparing, køb beskyttelse og vejhjælp. Midler på kortet kan også tilgås fra en pengeautomat efter en PIN-kode er sat op, og brugerne kan kontrollere deres saldi online.

Der er en række forskellige måder at genindlæse kort, som i første omgang kan købes online eller ved en butik som Walgreens og CVS. Ud over at genindlæse konto ved hjælp af direkte deponering eller en bankkonto gratis, kan brugerne købe refill kort fra Green Dot og Vanilla Reload Network på en deltagende forhandler for et gebyr.

Netspend

Kan købes online, netspend s Visa har en række planer om at passe hver brugers indkøbsbehov. Dette kort er ideelt til både for folk, der er sjældne brugere, der foretrækker at pay-as-you-go, samt hyppige brugere, der ikke ønsker at bekymre sig om transaktionsgebyrer. Penge kan føjes til kortet via direkte indbetaling, PayPal, bankkonti og andre netspend konti, samt personligt på de deltagende forhandlere mod betaling. Brugere får adgang til online penge ledelsesværktøjer til at skabe budgetter og betale regninger, og apps er tilgængelige for iPhone og Android-brugere at gøre det nemt at holde styr på kortets saldo.

De køb planen muligheder og deraf gebyrer er som følger:

 • Pay-as-you-Go Plan: Ingen månedlige gebyr, men $ 1 pr signatur køb og $ 2 per PIN køb
 • FeeAdvantage Plan: $ 9,95 månedligt gebyr med ingen gebyrer til underskrift eller PIN køb
 • Netspend Premiere FeeAdvantage Plan: $ 5.00 månedligt gebyr med ingen gebyrer til underskrift eller PIN køb
 • Alle planer opkræve $ 2,50 per indenlandske ATM tilbagetrækning og $ 4,95 per international tilbagetrækning ATM (plus gebyrer ATM ejer afgifter), samt en $ 1 atm tilbagegang gebyr

Walmart MoneyCard

Fås med en bred vifte af designs at vælge imellem, dette visum er tilgængelig både online og på Walmart butikker. Dette kort er et godt valg for folk, der ønsker fri ATM adgang og ønsker bekvemmeligheden ved at genindlæse kortet på en lokal Walmart butik.

Brugere får ATM adgang uden gebyrer på MoneyPass pengeautomater i USA, med andre pengeautomater koster $ 2 per transaktion. En mobil app er tilgængelig til at kontrollere kortets balance og finde udvalgte forhandlere for at genindlæse den.

Kortet kan genindlæses på Walmart med kontanter for en $ 3 gebyr eller af en regering eller lønningslisten check (med checkgebyrer). Direkte indbetaling er en anden gratis reload-option, med andre muligheder, herunder online bankoverførsel (gratis for standard overførsel) og MoneyPak reload på deltagende forhandlere (op til $ 4,95 gebyr).

Green Dot

Green Dot tilbyder både MasterCard og Visa muligheder online eller på en deltagende forhandler. Der er ingen minimum balance krav eller overdosering gebyrer, og brugerne får gratis online regningen betale og gratis ATM adgang på deltagende steder.

Green Dot s kort er især nyttige for folk, der indlæses mindst $ 1.000 om måneden på kortet eller få mindst 30 månedlige køb, fordi $ 5,95 månedligt gebyr kan fraviges for dem, der gør en af ​​disse. Gebyrer gælder for ATM tilbagekøb og balance forespørgsler på steder ikke på MoneyPass netværket. Android og iPhone apps er tilgængelige til at hjælpe med at administrere kontoen.

Green Dot ikke opkræve et gebyr for direkte indbetaling eller genindlæser fra en bankkonto. Brugere, der foretrækker at genindlæse kortet personligt kan gøre det på deltagende steder for op til $ 4,95. Walmart kan også genindlæse kortet ved hjælp af et kvalificerende check på $ 3,74.

AccountNow Prepaid Card

AccountNow tilbyder en guld Visakort til regelmæssig brug og en klassisk Visa mulighed for dem, der kun har planer om at bruge kortet lejlighedsvis. Dette kort er et glimrende valg for folk, der har brug for at bruge gratis online regningen betale eller overføre penge til familie og venner. Nogle af de fordele omfatter følgende:

 • Gratis online regningen betale
 • Person til person pengeoverførsler
 • Køb belønninger
 • Beskyttelse Svig
 • Bonus for at bruge direkte deponering

Gebyrerne afhænger af den type kort, der vælges, med guld-versionen har ingen aktivering gebyr, men en $ 9,95 månedligt gebyr. Der er ingen køb gebyrer for guldkort, og dem, der bruger direkte deponering få en $ 15 bonus for at åbne kontoen. Den klassiske kort leveres med en $ 4,95 aktivering gebyr, ingen månedlige gebyr og en $ 1 gebyr per transaktion. De samme ATM tilbagetrækning, balance forespørgsel og tilbagegang mod betaling begge kort. Ud over at genindlæse kort gratis med direkte deponering, kan brugerne refill med kontanter personligt på forhandlere mod betaling.

PayPal Prepaid MasterCard

Købes på PayPals hjemmeside og specifikke detail steder, dette kort er ideel til folk, der har PayPal-konti, og ønsker bekvemmeligheden ved at genindlæse kortet med midler fra kontoen. Brugere får også adgang til regningen løn og overvågning konto, hvis de forbinder deres PayPal-konti med kortet. Nogle andre fordele kan nævnes:

 • Beskyttelse Indkøb
 • Gratis direkte deponering
 • Cash back belønninger
 • Rentebærende opsparingskonto option knyttet til kortet
 • Mulighed for at bruge en virtuel kortnummer, der hjælper med at gøre online shopping mere sikker

At købe kortet personligt kommer med en ekstra $ 4,95 gebyr, og alle brugere betaler en $ 4,95 månedligt gebyr, der giver ubegrænset transaktioner. ATM gebyrer varierer og også anvendelse. Ud over at overføre midler fra en PayPal-konto eller direkte indbetaling, brugerne har mulighed for at genindlæse kort ad netspend Reload Network placering for et gebyr.

Western Union Prepaid MasterCard

Western Union-kort kan købes online og hos forhandlere, der omfatter Dollar General, 7 Eleven og Family Dollar. Dette kort er et godt valg for dem, der har brug for at sende penge til venner og familie i udlandet. Nogle af de funktioner omfatter:

 • ATM adgang og online regningen betale
 • Evne til at gøre pengeoverførsler ved hjælp Western Unions tjenester
 • En iPhone app til visning transaktionen historie og balance
 • SMS konto meddelelser

Kortet kan genindlæses gratis via direkte indbetaling, med en $ 4,95 gebyr på detail steder eller med en $ 1 gebyr via bankoverførsel. Der er ingen gebyrer for månedlige vedligeholdelse, signatur eller PIN køb, online udsagn, kundeservice eller SMS-beskeder (undtagen gældende mobile afgifter). Hver ATM tilbagetrækning koster 1,95 dollar i tillæg til eventuelle operatør gebyrer, og en $ 2,95 gebyr gælder efter at kortet har været inaktiv i 120 dage.

Chase Liquid

Findes på enhver gren Chase, denne Visakort har ingen gebyrer for at åbne kontoen, ladning eller ved hjælp af en Chase ATM, så længe alt er gjort gennem banken. Selv om man ikke har brug for en eksisterende Chase konto for at få kortet, kortet er ideel til folk, der kan besøge en lokal afdeling for ATM adgang og genindlæsninger efter behov.

Brugere betaler et månedligt gebyr på $ 4,95 og få adgang til:

 • Beskyttelse Zero ansvar
 • The Chase Mobile App
 • Gratis kontounderretninger
 • Cash back tilbud
 • Bill betale online eller over telefonen

Kortet kan genindlæses via direkte indbetaling, med kontanter eller check på en pengeautomat, med en check via QuickDeposit service og fra kontooverførsler.

For at få kortet, brugerne besøger en lokal Chase gren med gyldig billedlegitimation og en ekstra ID. En midlertidig kort er til rådighed umiddelbart efter at udfylde ansøgningen, lastning mindst $ 25 på kortet og lave en PIN-kode, og den permanente kort normalt kommer med posten 7 til 10 dage senere.

Populære anvendelser

Selv folk med kreditkort kan undre, hvorfor nogen nogensinde ville have lejlighed til at bruge et forudbetalt kort, disse kort kommer i ganske praktisk for nogle mennesker, der helst ikke vil bruge en almindelig kreditkort i visse tilfælde.

Forældre

Når teenagere begynder at tigge om kreditkort af deres egne, mange forældre vende forudbetalte kort til hjælpe med at undervise børn om budgettering og brug kreditkort. Nogle forældre køber genopladeligt kort til deres børn og læg en ugentlig ydelse direkte på kortet. Fordelene for dette system er talrige:

 • Teenagere lære om brug af kreditkort til at forberede dem på, når de til sidst forlade hjemmet og har deres egne revolverende kredit konti.
 • Unge shoppere kan ikke overstige deres udgifter grænse, og derfor ikke sætte forældrene i fare for økonomiske problemer.
 • Teenagere lære om vigtigheden af ​​at bevare et kort og ikke lade andre mennesker adgang til kortnummeret.

Ikke alle forældre lide tanken om deres teenagere at blive sluppet løs i et indkøbscenter med kreditkort i hånden, så forudbetalte kort kan være en god løsning.

Rejsende

Regnskabsmæssig et kreditkort, mens du rejser på hjemmemarkedet og i udlandet kan være en meget sikrere end transporterer store mængder af kontanter. Genopladeligt kort giver den yderligere fordel, at kortholdere evnen til elektronisk genindlæse saldoen på kortet med normalt ikke mere end et simpelt telefonopkald til banken. Rejsende bruger nogle gange forudbetalte kort som måder at budgettet deres udgifter på ferien, mens nogle forretningsrejsende vil have indlæst af deres arbejdsgivere balance for udgifter under rejser.

Bad Credit

For folk, der har dårlig kredit og kan ikke få godkendt til en traditionel kreditkort, kan et forudbetalt kort være en egnet løsning. Kortholdere med dårlig kredit kan normalt få genopladeligt kort uden en kredit check. Saldoen på kortet genindlæses, så længe kortholder er villig til at betale de ledsagende gebyrer, kan kortet bruges ligesom en traditionel kreditkort.

Vælg det rigtige kort for dig

Ved gennemgang dit kort muligheder, er det vigtigt at vælge den, der passer til dine behov og komme med gebyrer, som du har råd til. Mens alle de anførte kort giver gratis genindlæser med direkte indbetaling, kan gebyrerne for at genindlæse hurtigt tilføje op, hvis du skal bruge kontanter ved en butik. Hvis du kun gøre lejlighedsvise køb, kan en udbyder med en lavere månedligt gebyr, men en afgift per transaktion arbejde sig at være billigere. Du bør også overveje fordele såsom gratis online regningen betale, køb belønninger og beskyttelse vejsiden for at beslutte, om fordelene opvejer eventuelle gebyrer for din situation.