Gennemsnitlige kvinde Tilbringer $ 164,000 om Makeup

Itâ € ™ s klart et af højdepunkterne på dagen for mange at opstille shopping for makeup, men hvor ofte vi standsede for at regne ud, hvor meget vi bord ud for vores skønhed? Ja, formoder vi ita € ™ s helt en sum, men det kræver en undersøgelse for at få os i øjnene,. Nå, her går: Britainâ € ™ s Bionsen foretaget en undersøgelse, der naglet makeup udgifter ned til gennemsnittet af $ 164,000 for hele livet.

Gennemsnitlige kvinde Tilbringer $ 164,000 om Makeup

I betragtning af at 56% af damerne adspurgte indrømmede, at de wonâ € ™ t tænke to gange for at betale $ 30 for en designer mascara, gør det virkelig komme som en overraskelse, at den ugentlige beløb brugt på skønhedsprodukter kommer op til omkring $ 65 år?

Ser ind den gennemsnitlige kvinde â € ™ s carry-om kosmetik pung, anslået Bionsen sit værd på mere end 200 dollars. Hjemmet sæt, selvfølgelig, er en nuance bedre rustet: Det viste sig at indeholde over 50 genstande med samlede omkostninger på over 833 dollar. Der kan være en verden finanskrise raser, men i det folk fra Sephora må have næppe hørt ordet overhovedet.

Og doesnâ € ™ t det gøre fyrene en mide ulykkelig at erfare, at 57% af fair damer sagde theyâ € ™ d hurtigere stå deres kærester op end træde ud utilsløret? Det gør, så måske dette er et sæt af statistikker, der kan gøre alle gladere, hvis det faldt.