Gennemsnitlig kreditkort gæld for en universitetsstuderende

Gennemsnitlig kreditkort gæld for en universitetsstuderende

Måske folk i alle aldre kan lære en ting eller to om penge forvaltning fra universitetsstuderende. I gennemsnit de bære en revolverende balance på $ 499, ifølge en 2013 undersøgelse fra Sallie Mae. Dette skal sammenlignes med en gennemsnitlig husstand balance i USA på 15,950 dollars. I 2013 opkræves studerende et gennemsnit på $ 3156, men 62 procent betalt deres balancer i fuld hver måned.

Studerende Undgå Kreditkort Gæld

Kreditkort brug blandt universitetsstuderende er aftagende, ifølge en rapport Washington Times. Det samlede antal studerende med kreditkort faldt fra 42 procent i 2010 til 35 procent i 2012. Af de studerende, der stadig holder kreditkort, 33 procent bære ingen balance. The Times peger på to faktorer som potentielle årsager til, at færre universitetsstuderende bære kreditkort.

 1. Studerende tog Recession til hjerte og simpelthen ikke ønsker at skylde flere penge end højst nødvendigt.
 2. Kreditkortet Ansvarlighed, Ansvar og Disclosure (CARD) Act of 2009 blev underskrevet i et lovforslag. Mens denne nye lov blev vedtaget som en foranstaltning til beskyttelse kreditkort indehavere fra overskydende gebyrer, det også gjort det vanskeligere for folk under 21 år at opnå kredit.

Kreditkort efter grad Level

Seniorer er langt mere tilbøjelige til at holde kreditkort end freshmen.

 • Kun 14 procent af freshmen ejer kreditkort i 2013, et fald fra 21 procent i 2012.
 • Blandt sophomores, 27 procent eget kreditkort, ned fra 41 procent i 2010.
 • Juniorer er den eneste gruppe, at øget brug af kreditkort, med 46 procent ejer- kort. Dette er en stigning fra 38 procent i 2012.
 • Blandt seniorer, 47 procent eget kreditkort. Det er et fald fra 60 procent i 2012.

Andre Demografi

Rapporten Sallie Mae indfanger yderligere demografiske oplysninger, herunder:

 • På 37 procent, studerende, der bor i Vesten er mest tilbøjelige til at eje et kreditkort. De efterfølges af Midwestern studerende på 30 procent, mens de studerende i det sydlige og nordøstlige ejer stadig færre kreditkort.
 • Den etniske opdeling af studerende, der kreditkort er 37 procent hvide, 24 procent afrikansk-amerikansk, og 22 procent spansktalende.
 • Der er ingen nævneværdige økonomiske forskel mellem de studerende, der udfører kreditkort. Blandt høj indkomst studerende, 34 procent eget kreditkort, og blandt lav indkomst studerende, 32 procent bære kreditkort.

Alternativer til kreditkort

Der medbringes kreditkort betyder ikke nødvendigvis, at de studerende medbringer mindre plastic. US News and World Report viser andre muligheder, der er blevet populære blandt universitetsstuderende, herunder:

 • Debit Cards: Køb beløb og udbetalinger kommer direkte ud af en checkkonto.
 • Prepaid / Gavekort: Disse kort kan indlæses med forudindstillede udgiftslofter.
 • Bluebird kort: Disse er tilgængelige fra Walmart og American Express, og at forældrene kan oprette en underkonto inden for deres egen regning, at de studerende kan få adgang til.
 • PayPal betalingskort: Nogle gange betale fra deltidsjob kan være direkte indsat på en PayPal-konto, og de ​​studerende kan få adgang til midlerne med et betalingskort. Dette er også en bekvem måde for forældre at overføre penge til en studerende konto.

Forberedelse til livet

College er en tid, hvor de studerende får de nødvendige færdigheder og erfaringer, de er afhængige af for resten af ​​deres liv, og hvad de lærer om penge kan være lige så vigtigt som det, de oplever i klasseværelset. Uanset om eleverne bære kreditkort eller nogle alternative, udvikler de penge vaner og tankesæt, der vil være sammen med dem i mange år fremover.