Gennemgang af Medifast Diet

Du har sikkert set annoncerne for Medifast kost og måske har du undret "ville det arbejde for mig?" For nylig, to af dine modige LoveToKnow redaktører sprang i og gav Medifast en prøve i en måned bare så de kunne rapportere resultaterne til vores besøgende.

Ville vi være i stand til at tabe sig? Endnu vigtigere er, vil vi være sultne, og vil maden smager spiselig?

Medifast Program

Medifast faktisk byder på flere program variationer, afhængigt af alder, vægt tab mål, aktivitetsniveau og sundhedsmæssige forhold (såsom diabetes). Da begge redaktører er grundlæggende sundt, men med nogle ekstra vægt til at tabe, forsøgte vi "5 og 1 plan", som indebærer forbrugende 5 af Medifast måltider hver dag og en "Lean & Green" måltid, som består af en generøs del af lean protein og grønne grønsager.

På Medifast 5 & 1 program, Dieters spiser seks gange om dagen-fem Medifast måltider og en "regelmæssig" måltid kaldet Lean & Green som består af magert protein og grøntsager. Der er ingen frugt, brød, eller mælk på planen.

Medifast Fællesskab

En af de bedste dele af Medifast programmet er fællesskabet. Der er blogs, hvor medlemmerne optegner deres daglige liv på programmet, og en opslagstavle. Den opslagstavle er store-du kan stille spørgsmål til de registrerede diætister eller andre Medifast Dieters. Interaktionen er vidunderlige-Dieters dele deres op- og nedture, deres succeser og fiaskoer og deres tips og opskrifter. Hvis du har en hård dag, kan du gå på, post, og du vil snart have flere meddelelser optagning du, Hepper du på, og giver dig et spark i bukserne, hvis nødvendigt! Medlemmerne er meget kreativ, tilbyder måder at tilføje sort til maden, mens de opholder sig på planen. Der er gode tips der for alle aspekter af at følge Medifast planen, fra tilberedning af fødevarer, til at udøve og holdning! Der kan du også opdage, hvor unik folks smag er, fordi folk sammenligne deres sympatier og antipatier med maden.

Misty s anmeldelse

Lidt om Misty

Vokser op og ind i mine tidlige 20'ere, var jeg i stand til at opretholde en sund BMI. Efter ægteskabet, gik det galt. Jeg havde problemer med at få gravide og infertilitet behandlinger tog en vejafgift på min krop. Da jeg endelig udtænkt, min vægt ballon. Efter to flere graviditeter og amning, min vægt var nær 200. For mit helbred og selvværd, jeg måtte gøre noget, og Medifast syntes som en sund indstilling.

Medifast Måltider

Den Medifast fødevarer er i pulverform-du blot tilføje vand, ryst, og i nogle tilfælde, varme. Det er simpelt nok, men jeg havde ikke store forventninger til smag. Hvor god kan pulveriserede fødevarer muligvis smag? Slår ud, nogle er ligefrem lækker. Smager naturligvis variere, men her er min tage på de emner, jeg forsøgte:

 • Shakes-Jeg forsøgte den schweiziske Mokka, hollandsk chokolade, fransk Vanilla, og Strawberry Crème sorter af Medifast 55 Shakes. Jeg elskede absolut den hollandske chokolade! Blandet med is i en blender, det er cremet og lækker. Jeg var ikke vild med den jordbær, men de andre var gode.
 • Barer-Jeg havde virkelig set Peanut Butter Bars! De havde ikke den ulige tekstur eller eftersmagen jeg har oplevet med andre kost barer. Chokolade og chokolade Mint var også meget god.
 • Æg-Jeg var lidt ængstelige forsøger æggene. Mit første forsøg var mindre end tilfredsstillende-æggene var intetsigende og gummibelagte. Derefter forsøgte jeg madlavning dem omelet stil komfur og de var meget bedre. Faktisk æg blev min favorit Medifast måltid. Jeg følte, jeg var snyd og få to "rigtige" måltider om dagen!
 • Supper-Jeg bestilte kylling og ris. Det var en smule intetsigende for min smag, men der er let afhjælpes med lidt af de tilladte krydderier.
 • Chili-Med nogle tilføjede spidskommen, chili pulver og sort peber, chili er helt velsmagende. Jeg langsom kogte mine i crockpot for en mere autentisk chili smag.
 • Stew-Gryderet er den Medifast Måltider jeg ikke kunne udvikle en smag for. Mens jeg forsøgte nogle variationer i krydderier og madlavning det, det var bare ikke for mig.

Sulter?

Jeg var sulten de første par dage på planen, men det forbedret. Jeg fandt, at jeg var i stand til at opretholde min energi bedst ved at have min Lean & Green som min middag måltid i stedet for at gemme det til middag. Jeg også staved off sult bedre, når jeg holdt min vandindtag.

Misty bundlinje

I sidste ende, jeg tabt 12 pounds i en måned på Medifast. Selv om mange mennesker tabe 20 pounds i en måned, 12 er godt inden 2 til 5 £ gennemsnitlige tab pr uge, at Medifast reklamerer. Jeg havde også en tandoperation i min anden uge på programmet og måtte afholde sig fra mad til to dage. Da jeg var i stand til at spise, jeg overgivet i mine favorit komfort mad: kartoffelmos. Jeg er sikker på, der ikke hjælper mine fremskridt.

Anns anmeldelse

Lidt om Ann

Jeg har kæmpet ekstra vægt hele mit liv, og de sidste par år har jeg ikke været at vinde! Moderskab, alderen og stress har alle taget deres vejafgift og jeg besluttede Medifast var bare kick-start, jeg havde brug for at bryde nogle dårlige spisevaner og reducere portionsstørrelser.

Medifast Måltider

Jeg prøvede følgende fødevarer i min måned på Medifast.

 • Shakes-Jeg forsøgte den schweiziske Mokka, hollandsk chokolade, fransk Vanilla, og Strawberry Crème sorter af Medifast 55 Shakes. Ligesom Misty, min favorit var den hollandske chokolade, men jeg kunne godt lide alle de andre. Jeg eksperimenterede med at blande de shakes med is og med Medifast budding (se nedenfor) for at gøre dem tykkere og elsket resultaterne. Jeg har også prøvet at tilføje kanel, vanilje og ingefær til vanille til en sød, krydret behandle.
 • Pudding - jeg bestilte chokolade budding, som var en nice behandler og samt Vanilla. Mens Vanilla var en smule intetsigende for min smag, jeg har tilføjet nogle pulveriseret citron smag og gjort det "tyk" for en næsten cheesecake konsistens, der blev en natlig behandler jeg virkelig set frem til!
 • Barer-Jeg forsøgte Jordnøddesmør, havregryn Raisin, chokolade og chokoladevarer Mint Barer og var imponeret over dem alle. Jordnøddesmør var også min favorit med deres sej konsistens og havregryn Rosiner dem mindede mig om en cookie!
 • Havregryn - Jeg forsøgte både Apple Kanel og Maple Brown Sugar sorter af havregryn. Den havregryn mangler sammenhæng i klassiske havregryn, med en blødere tekstur mere som "fløde af hvede." Min favorit var Maple Brown Sugar.
 • Supper-Jeg forsøgte kylling og ris og kylling Noodle sorter. Mens jeg fandt dem en smule intetsigende uden krydderier, tilføjer en terning af kylling bouillon gjort hele forskellen, og jeg fandt dem ganske underholdende.
 • Snacks-Jeg testede kiks hvede som en Medifast Snack. De er gode, grundlæggende kiks og er handy at tage med, når du ved, du måske nødt til at strække tiden mellem dine måltider lidt længere end ideel.
 • Flavor infusers - Flavor infusers tæller ikke som et "måltid" på planen; de er en ekstra behandler. Jeg forsøgte Strawberry Lemonade drink mix, som har koffein sammen med smag, du føjer til vand. Denne ting er lækker! Jeg begrænsede mig på grund af koffein, men jeg nød virkelig denne drink.

Opholder sig på Plan

De første par dage på Medifast var en udfordring for mig. Ikke alene var jeg tilpasse sig den nye plan, men jeg var ved at bryde nogle dårlige spisevaner. Efter ca. 4 dage, det definitivt fik lettere, da jeg var mindre sulten og kom op med bedre mestringsstrategier. En af mine bedste tips var at spise en del af min "grønne" som en snack i løbet af eftermiddagen; Jeg huskede jeg virkelig gerne rå peberfrugt og fandt det ganske tilfredsstillende.

Anns bundlinje

I min måned på Medifast, jeg mistede 13 pounds, som er den bedste fremskridt jeg har gjort på en diæt eller plan i de sidste 5 år. Jeg fandt Medifast fora meget inspirerende, og det var med til at få Misty at sammenligne noter med, og så vi kunne tilbyde støtte til hinanden via e-mail!Samlet, vi ville helt klart anbefale dette program til andre har brug for at tabe sig. Hvis du er i stand til at spise hver to til tre timer, og afholde sig fra frugt, brød, tortillas, og andre simple kulhydrater, kan dette være den plan for dig.

Medifast kupon

Hvis du tænker på at bruge Medifast, har der aldrig været et bedre tidspunkt at starte! Du kan spare 20 procent på din Medifast order-- det er en besparelse på $ 50 på en $ 250 ordre! Du skal blot indtaste koden OCT31B ved kassen. Men skynd dig ... dette tilbud udløber 31 Oktober.