Gener kan gøre kvinder ønsker at tabe sig

Gener kan gøre nogle kvinder mere modtagelige for offentligheden presning om de forskellige former for den kvindelige krop, imponerende slankhed som standard for skønhed, som hævdet af amerikanske forskere, hvis arbejde er offentliggjort i International Journal of Eating Disorders.

Gener kan gøre kvinder ønsker at tabe sig

Jessica Suisman fra University of Michigan, som er den ledende forfatter af undersøgelsen, siger, at vi står over for oplysninger om appellen af ​​slankhed hver dag, men det kun påvirker kvinder, der udvikler den såkaldte ideal internalisering (accept af andre peopleâ € ™ domme som personlige overbevisninger), som er offentliggjort i Wiley pressemeddelelse.

Efter hendes mening kan genetiske faktorer gør nogle kvinder mere modtagelige for dette pres.

For at teste dette, forskerne undersøgt virkningerne af idealisering på par tvillinger. Mere end 300 par kvindelige tvillinger i alderen 12 til 22 deltog i undersøgelsen. Forskerholdet vurderede, hvor meget deltagerne ønskede at være ligesom skønheder på tv, i film eller blade.

Efter at have nået niveauet for idealisering, var identiske tvillinger, der havde samme 100% af de gener sammenlignet med dizygote tvillinger, der delte kun 50% af generne.

Resultaterne viste, at enæggede tvillinger havde tættere resultater end dizygote dem. Yderligere analyse fandt, at 43% af idealisering opstår på grund af arvelighed, hvilket betyder, at forskellene i womenâ € ™ s opfattelse af slankhed kan delvis forklares med genetik.

De skønhedsidealer er også markant påvirket af de forhold, som kvinden bor. De er endnu vigtigere end kulturelle kendetegn, forskerne note. Så i par tvillinger ønsket om at idealisere slankhed kan være stærkere, hvis pigen er engageret i dans eller er medlem af selskabet, hvor tynd anses standard.