Gendannelse fra en iturevne sene i anklen

Processen med nyttiggørelse fra en iturevne sene i anklen kan være lang, langsom og meget smertefuld til tider. Samt håndtere rehabilitering spørgsmål og eventuelle problemer i forbindelse med smertebehandling, kan aktive mennesker føler meget frustreret og ked af, at de ikke vil være i stand til at komme tilbage til en fuld træningsprogram helst snart - det kan tage måneder at komme sig, og vil du ikke være i stand til at komme tilbage til det samme niveau af ydeevne, du måske en gang har nydt.

I den menneskelige krop, sener fungerer som forbindelse mellem muskler og knogler; deres fibrøse naturen kan tåle mere end du tror, ​​men skal stadig være så beskyttet som enhver normal kropsdel ​​under træning og sport i risikogruppen. En iturevet sene i anklen kan være meget skadeligt for den langsigtede sundhed og vil næsten altid kræve operation, således at processen med Re-dannende senerne kan ske uden nogen forhindring.

I første omgang, du vil få brug for is - og masser af det! En opsvulmet ankel vil brug for masser af hvile og elevation, og bør ikke have nogen vægt placeret på det for en god del tid; Deres læge vil rådgive dig om dette, men det vil være et spørgsmål om uger ikke dage.

Med din læges råd, vil der med tiden være et par øvelser, som du kan prøve - efterhånden! - At reparere skader på din ankel sener. Betydningen af ​​tidslinjen mellem hvile, nyttiggørelse og motion kan ikke understreges nok - hvis du prøver at begynde genoptræning før anklen er korrekt helet, risikerer man re-skade senen og enhver banke tilbage kan forårsage permanent skade både til det ramte område samt din selvtillid.

Når du er helt klar til at begynde processen med afvænning, starte med forsigtigt bøje din ankel, peger tæerne udad omkring fem gange om dagen, bygge gradvist mod ti som din ankel styrke og mobilitet begynder at komme tilbage. Påfør et let tryk til området for skade ved at skubbe mod bolden af ​​din smerte fod med den anden fod - skubbe det væk og ikke forsøge at modstå.

Processen vil være langsom, men når du er på vej til nyttiggørelse, du vil føle din selvtillid oversvømmelser tilbage. Hvis du var til skade under et fitnesscenter begivenhed eller på anden officiel kapacitet så de garantier kan være på plads for dig at gøre en personskade påstand at få dækket udgifterne til revalidering samt eventuelle kirurgiske og medicinske omkostninger. Du behøver ikke gå glip af nogen indtjening på grund af dette potentiale kostbare skader og kunne faktisk hjælpe med at forhindre en sådan skæbne befalling andre i fremtiden.