Genbrug Projekter

Genbrug Projekter
Spar op småting til brug for genanvendte projekter.

Genbrug projekter er en stor pædagogisk værktøj til din familie samt være til gavn for dit samfund. Før du planlægger eventuelle genanvendelse projekter, er du nødt til at overveje en alder af deltagerne i den udfordring. Et projekt for en high school i alderen børn vil være helt forskellig fra den, du planlægger for en pre-skoleelever.

Beslutning om en Recycling Project

De fleste genanvendelse projekter i sagens natur er billig endnu fordele ved genanvendelse af husholdningsartikler nå ud over den enkelte og samfundet til endnu en verdensomspændende konsekvenser. Mange genanvendelse projekter kan foretages fra fælles husstand genanvendeligt som pap, toiletpapir rør, stof bits, gamle tøj, filt, folie, plastflasker og mere. Nogle projekter tager lidt mere jagt, såsom at gå gennem en losseplads, genbrugsforretning eller garage salg.

En stor tommelfingerregel for kreative folk er aldrig at kaste noget, der eventuelt kunne repurposed eller genanvendes. Tænk typiske genanvendt projekter, som at skabe et tæppe ud af dit lille barns gamle tøj, eller gøre et barns teleskop tør for toiletpapir rør. Vær ikke bange for at prøve nye genbrugte projekter. Du kan krydre gamle smykker kasser med små stykker af fliser, skabe coastere fra små stykker træ, smelte oliekridt stykker for at gøre store nye farveblyanter, og mange andre enkle projekter.

Spar op genbrugte varer til kunstprojekter på regnfulde dage. Brug plastik spande eller kasser og mærke dem i henhold til den type materiale hver enkelt indeholder. Nogle af etiketterne kan omfatte plast, papir, naturlige og stof. For mindre stykker, kan du placere jar beholdere inde i skraldespande for emner som knapper eller oliekridt stykker. Hvis du holder dine placeringer velordnet, har du ingen problemer med at finde materialer til dine genanvendte projekter.

Projekt Temaer til genbrug

Børn elsker kunst og kunsthåndværk projekter, og denne type projekter giver dig gode muligheder for at drøfte med dine børn med henblik på genanvendelse, og hvordan det gavner verden. Få hele dit samfund eller kirke involveret og se, hvordan en genanvendelse projekt kan ændre, hvordan folk ser verden.

Genbrug Projekter

  • Gem Oceans: Fokus på et tema, såsom standsning ocean forurening ved at diskutere med dine børn de skadelige ting, der finder vej ind i verdenshavene. Vælg et element, der er meget skadelig, såsom en vandflaske. Få dine børn samle flere plastflasker til brug med farvet sand. Lad dit barn genskabe et hav gulv inde i flasken. Tilføj bittesmå muslingeskaller for en nice visning.
  • Genbrug Weekend: et stort projekt for at få hele involverede samfund er at holde en genanvendelse weekend. Det er et godt projekt for en kirke, pigespejdere tropper, klasseværelset eller faglig organisation. Gøre nogle forskning, før der træffes beslutning om, hvilke elementer til at indsamle. Ring lokale genbrugspladser for at se, hvad der kan og ikke kan behandles. Du kan også ønsker at tjekke med private genbrugsvirksomheder at finde ud af, om de har en pick up service, og hvad de betaler i pund. Enhver penge du modtager fra drevet kan gå til organisationen, kan du vælge at bruge det til en forskønnelse projekt eller til at finansiere din næste genbrug projekt. Udpeg en afleveringsby sted, såsom en kirke eller medborgerhus, at du får tilladelse til at bruge. Brug sociale netværk forretninger, offentlig bekendtgørelse og andre former for reklame din weekend begivenhed. Nogle populære genanvendelse elementer er aviser, plast flasker, gamle dæk, dåser og metalskrot.
  • Dyrk et anlæg i en flaske: Brug en plastflaske til dyrkning af en plante ved at afskære de øverste to tredjedele. Har dit barn fylder resterende tredjedel med pottemuld og plant en tomat eller blomsterfrø. Hjælp dit barn omsorg for kimplanter og senere transplantation ind i familien haven.
  • Køkkenrulle Rør til Potting Planter: En anden genbrug projekt ideel til foråret er at indsamle papir rør fra toiletpapir og papir håndklæde ruller. Har dit barn hjælpe dig skære disse i 4 tommer segmenter. Dernæst fold den ene ende af røret på sig selv for at danne en flad ende. Dernæst fylde rør med pottejord omkring en halv tomme fra fælgen. Plant en squash eller anden grøntsagsfrø. Når kimplante har sin anden vækst af blade, transplantation i familien haven. Fordi papirrør er ubehandlet og bionedbrydeligt, kan du plante hele røret. Brug denne lejlighed til at drøfte med dit barn, hvordan nedbrydning finder sted, og hvordan hun har holdt pap ender i et deponeringsanlæg.
  • Aviser til Weed Barrierer: Saml gamle aviser (de fleste er trykt med soja blæk). Brug ikke farven smarte indsatser. Placer aviser omkring buskads og andre planter i stedet for landskabspleje stof. Aviserne holder fugt og vil nedbrydes efter fem eller seks år. Dette er en glimrende måde at genbruge de stakke af aviser.
  • Lav en Composter: Genbrug en gammel skraldespand, helst en på hjul. Bor store huller i bunden og tilfældige huller på siderne. Forklar dit barn, hvordan hullerne i bunden af ​​beholderen vil lade vand sive ud og dem på siderne giver ventilation til at holde luft, der strømmer inde i beholderen. Næste, lad dit barn hjælpe dig rake blade eller græs og placere dem i papirkurven bin. Du kan derefter diskutere, hvordan blade og græs klipning i sidste ende vil nedbrydes i en kompost, du kan bruge i vegetabilske og blomsterhaver.
  • Quiltning Party: Hvis du er en del af en quiltning guild eller bare nyde at sy, indsamle andre quiltere sammen for en quiltning parti, ved hjælp af gamle tøj skåret i quiltning firkanter. Gør dette et igangværende projekt, og hold en auktion for quilts at skaffe penge til andre genanvendelse projekter. Udvid dine bestræbelser på at gøre frokost sække, bookbags og totes og afholder en årlig salg eller åbne en online butik.

Andre projekter

Nu hvor du har en god start på genbrug projekter, kan du prøve andre som indsamling glasflasker og krukker for industrier såsom genanvendt glas bordplader, eller du kan vælge at tackle en regenereret tømmer projekt for genanvendt trægulve i dit hjem.