Genbrug Plastic gavekort

Genbrug Plastic gavekort

Er du spekulerer på, om det er muligt at genanvende plast gavekort? Med den stigende popularitet af at give gavekort til alle typer af særlige lejligheder, miljøbevidste forbrugere vil være glade for at lære at mulighederne for genanvendelse er tilgængelige for disse poster.

Om Plastic gavekort

Købe gaver til mennesker - uanset hvor godt du kender dem, og hvor fortrolige du er med deres præferencer - kan være meget vanskeligt. Derfor er mange individer vælger at give folk på deres ferie og andre særlige lejlighed gave giver lister med gavekort i stedet for at risikere at køber varer, der ikke vil blive brugt. Efter alt, selv om tanken er, hvad der virkelig betyder noget med at give gaver, det kun giver mening at ville sørge for, at de gaver, som du deler med andre mennesker er sat til god brug.

I erkendelse af tendens til at give pengegaver, mange detailhandlere, restauranter og andre typer af virksomheder er begyndt at gøre gavekort let tilgængelige for forbrugerne. Du kan købe gavekort til stort set alle større detailhandler eller anden form for virksomhed, der behandler elektronisk betaling. Ud over at gemme specifikke kort, er det også muligt at købe almindelige Visa, MasterCard eller American Express gavekort, der kan bruges til enhver butik, hvor den særlige kreditkort mærke accepteres som en form for betaling.

Disse kort har kontonumre og magnetstriber og behandles på samme måde som kredit-eller betalingskort. Når du køber en af ​​disse kort, det er "loaded" med dollar beløb efter eget valg, og modtageren kan bruge de midler på én gang eller kan anvende dem til flere indkøb. Modtagere er typisk i stand til at bruge deres kort på mursten og mørtel lokaliteter samt med online-handlende, på de vilkår og betingelser for særlige kort program.

Sådan Genbrug Plastic gavekort

Med den stigende popularitet af gavekort, en naturlig bivirkning er mere plastaffald. Men brugte kort ikke behøver at ende i skraldespanden. Mens gavekort ofte ender simpelthen smides væk og finde vej til deponering, er dette ikke en nødvendig bivirkning af denne form for valuta.

Opdater og Genbrug

Mange plast gavekort er genopladeligt, og alligevel ender med at blive smidt væk efter midler, der oprindelig indlæst på dem er blevet udtømt. Næste gang du bruger midlerne på et genopladeligt gavekort, stoppe op og tænke, før du bare smide det i papirkurven. Vil du være at købe et gavekort til en anden i fremtiden? Hvis ja, hold på det kort, du har i øjeblikket, og sætte penge ind på det, når det er tid til at give en gave, næste gang. Dette er en meget ansvarlig - og nemt - måde at holde gavekort, der passerer gennem hænderne ud af lossepladser og for at reducere efterspørgslen efter nye kort.

Jordarbejder Genbrug

Plastikkort af alle typer - gavekort, kredit- og betalingskort, studerende og medarbejder ID-kort, og mere - kan genbruges og repurposed at skabe nye plastemner fra post-consumer affald. Jordarbejder, for eksempel, accepterer plastic gavekort fra forhandlere og enkeltpersoner til genanvendelse. Indsamlede kort smeltes og bruges til at skabe ark PVC-plast, der kan bruges til at skabe nye kort, hotel nøgler, specialitet reklameartikler, og andre stykker af plast, der er i høj efterspørgsel. Den proces, der anvendes til at genbruge disse kort er en langt grønnere alternativ til fremstilling af de bruges til at skabe plastemner fra bunden materialer.

Crafting

En anden alternativ måde at genbruge plast gavekort er at bruge dem i crafting projekter. TreeHugger.com, for eksempel, har oplysninger om at gøre attraktive og effektive drikke coastere fra brugte gavekort. Projektet kræver blot at skære kortene i mosaikfliser og bruge lim til at fastgøre dem i en coaster design. Den samme teknik kan også bruges til håndværk billedrammer og andre genstande til personlig brug eller gave at give formål.

Gør en forskel

I stedet for blot at fortælle kassereren til at holde den tomme kort næste gang du er færdig med en, find ud af om butikken genbruger brugte kort, eller hvis de bare bliver smidt væk. Hvis de er smidt ud, ikke blot dreje over din ikke længere brug for kort. I stedet holde på det, indtil du kan bruge den igen eller en bemærkning af at sikre, at den er bortskaffet på en miljømæssigt forsvarlig måde.