Genbrug Games

Genbrug Games


Genbrug spil kan være en stor pædagogisk værktøj til børn og voksne. De giver også en sjov måde at dele dine miljømæssige synspunkter med din familie og venner.

Formål og udfordring spil

Den indlysende formål med en genanvendelse spil er at uddanne et barn eller voksen om virkningen og betydning, at genanvendelse har ikke blot på globalt plan, men en meget personlig. Udfordringen i en pædagogisk spil er at gøre det sjovt og spændende for spilleren, mens du stadig formidle den miljømæssige budskab ønskes.

Afspilning Genbrug Games

Der er flere former for genanvendelse spil, der er tilgængelige fra online spil til brætspil. Du kan finde en hel del gratis spil online. Hvis du er en lærer, vil du blive begejstret for at lære, at mange af de gratis spil, der udbydes kan udskrives og bruges i din klasse til at hjælpe eleverne lære om genbrug. Disse spil spænder fra simple ord finder at billede spil, som indebærer identifikation recyclables og give børn mulighed for at farve billedet.

5 sjove online spil til genbrug Lessons

1. Environmental Protection Agency (EPA) Spil

I dette online spil, spiller du byen Manger af Dump by. Spillet begynder med byen helt strøelse og forurenet. Der er en losseplads, men når du begynder spillet, der er ikke nogen genbrugsprogrammer på plads og en losseplads. Du bliver udfordret til at starte ti nye miljøvenlige programmer og for at få involveret byen. Hver ny program visuelt ændrer byen på din skærm. Du skal også styre byen budget og får at se det affald du faktisk sparer fra at gå ind i lossepladsen.

2. Californiens Energy Quest Booklet

Denne 26-siders PDF-format hæfte kan findes online og udskrives. En forklaring af hvert emne findes i let at forstå frasering og efterfølges af et ordspil, puslespil eller fartøjet relateret til emnet. Spillene kan spilles individuelt eller i et klasseværelse indstilling.

Et par eksempler på de genanvendelse spil og puslespil indgår i hæftet:

  • Hvorfor Genbrug ?: Dette krydsogtværs udnytter den terminologi diskuteret i de foregående sider om, hvorfor folk genbruge og hvad der kan genbruges.
  • Kan du se hvad Genbrug kan gøre ?: Denne side er en, som dit barn kan farve ved kortlægningen af ​​de elementer, der kan genbruges. Hvis du er en lærer, kan du udskrive siden for hver af dine elever og gøre det til et spil navngive de elementer og derefter lade børnene farvelægge siden.
  • Genbrug ord søgning: Dette ord søgning spil er for ældre børn og voksne. Den er udstyret med forskellige ord og sætninger, der er forbundet med genbrug.
  • Hvad kan du genbruge ?: En fremragende tekst, der beskriver formålet med at genbruge og hvordan elementer kan genbruges forud for ord søgning spil.

3. National Geographic Genbrug Roundup

Dette er en fantastisk måde at lære dit barn om genbrug i hjemmet. Online spil har Gus, en stor gorilla klædt i en superhelt tøj komplet med en kappe. Din mission er at hjælpe Gus med at rydde op i parken ved at beslutte, hvilken af ​​de tre placeringer til brug for hvert element. Nogle elementer bliver simpelthen smidt, mens andre vil gå i papirkurven eller kompostbeholder. Nogle elementer kan enten komposteres eller genanvendes. Parken er konstant fyldt med ting som mælkekartoner, plast flasker, papir, bananskræller, æbleskrog, mobiltelefoner og en række andet affald. Ved afslutningen af ​​spillet, er din score optalt med hvor mange varer du genbrugt korrekt og hvor mange du er placeret i den forkerte beholder. Spillet er timet, så du ønsker at genbruge så mange elementer, som du kan inden for den tildelte tid.

4. Aktion for Nature

Denne hjemmeside tilbyder to online flash spil og er Internet gateway for en bog af samme titel, der dokumenterer 15 børn fra forskellige lande, der tog skridt til at afhjælpe et miljøspørgsmål i deres byer. De to spil er Oprydning og Genbrug.

5. Genbrug Guys

Denne hjemmeside er sponsoreret af North Carolina Division of forebyggelse og miljøbistand, og en del af en tre-bens social marketing bevidsthed. Denne hjemmeside tilbyder en online quiz, PDF malebog, PDF Activity Book, PDF Bingo spilleplader, Gratis Trading Card Game sendt efter anmodning, og tre online spil, der omfatter Packman Recycling spil, Operation Genbrug og National Geographic Kids 'Genbrug Roundup.

Flere spil Ressourcer

Andre gratis online spil:

  • Ollies verden
  • Planet Oz Kids WordSearch
  • SlamJunk

Brætspil:

  • Board Game Geek Genbrug
  • Få børnene i programmet
  • For Small Hands

Beyond the Games

Mens genanvendelse spil kan være sjove aktiviteter for både børn og voksne, det langtrækkende ønskede effekt er at indgyde og inspirere adfærdsændringer. Hvis et barn kommer fra et hjem miljø, hvor genanvendelse ikke praktiseres, så udsættelse for en genanvendelse spil og det overordnede budskab typisk bærer over i barnets hjem liv. Måske vil barnet inspirere hendes forældre til at begynde genbrug hjemme, eller i det mindste vil have en diskussion med sine forældre om genbrug. Øge bevidstheden og nødvendigheden af ​​genbrug er den ultimative pædagogiske værdi af sådanne spil.