Genanvendelige vandflasker

Genanvendelige vandflasker


Efterhånden som flere mennesker bliver bekymrede med mængden af ​​skrald og affald breder i miljøet, er de henvender sig til jorden venlige, genanvendelige vandflasker. Disse kommer i mange forskellige typer og materialer og er budget venlige, også.

Typer af Earth Friendly vandflasker

Der er flere typer af flasker, som er sikker at bruge. De varierer i størrelse, stil, materiale, og pris, så der er sikker på at være en til at passe ethvert behov.

Aluminum vandflasker

Aluminium er et let materiale, er også genbruges. Den lette aspekt gør det til et godt valg for løbere, cyklister og andre, der har brug for at være i stand til at fugte på farten, men ikke ønsker at bære en masse ekstra vægt.

Problemet med aluminium, er, at det kan ændre smagen af ​​de elementer, der er lagret i den. For at beskytte mod dette, er nogle virksomheder foring aluminium flasker med plast. Nogle af denne plast kan indeholde BPA. Hvis du ønsker at bruge kontrol aluminium for at sikre, at foringen er BPA fri.

Uforet aluminium kan udføre sine egne risici; aluminium er forbundet med Alzheimers sygdom.

Nogle aluminium vandflasker til at overveje, omfatter:

 • Sigg: Disse genbrugte aluminium flasker er foret med en hemmelig belægning, selskabet ikke identificere. Flaskerne er lette og trendy. Der er to størrelser, og de kommer også i flere farver.
 • Gaiam: Yoga forhandler Gaiam er kommet op med deres egen linje af genanvendelige aluminium vand bottles.The flasker er 100% aluminium med en plastik hætte.

Glas vandflasker

Glas vandflasker er smukke, og de har ingen sundhedsmæssige risici forbundet med dem. Glas kan genbruges, og det er let at holde rent og fri for bakterier. Bedst af alt, glas holder de elementer, der er gemt i det smager bare den måde, de burde.

Glas er et dårligt valg for sportsentusiaster, men; de bryder og chip nemt og kan forårsage store nedskæringer og sår.

Glas vandflasker til at overveje, omfatter:

 • Takeya: Flere størrelser, former og farver af glas vandflasker. Flaskerne selv er indkapslet i en silikone ærme for nem greb og moderat beskyttelse.
 • Life Factory: Flere størrelser af glasflasker med enten standard eller flip toppe. Silikone ærmer omslutte flaskerne i en række farver.

Rustfrit stål vandflasker

Generelt det bedste valg for en ren, holdbar vandflaske er rustfrit stål. Det er holdbart og noget let. Rustfrit stål ændrer ikke smagen af ​​drikken inde i det så ikke behøver foring. Rustfrit stål vandflasker er ofte den dyreste valg.

Valg i rustfrit stål flasker omfatter:

 • Klean Kanteen: Dette er et BPA-fri rustfrit stål flaske fås i flere størrelser. Drikke cap er lavet af et ikke-toksisk polypropylen. Disse slanke flasker kommer i en bred vifte af farver, hvilket gør dem attraktive som de er nyttige.
 • Eco-Brugbar: Disse unikke, rustfrit stål flasker omfatter en høj filter kvalitet, der er i stand til at fjerne 99,9% af forurenende stoffer fra dit vand. Hvert filter varer gennem omkring 100 liter vand.

Vand plastflasker

Genanvendelig plast vandflasker er en af ​​de billigste og let fundne valg. For at være sikker, altid sørg for at vælge en plastflaske, der ikke indeholder BPA. Plastflasker kommer i en bred række størrelser og holdbarheder. Nogle plast kan ridse over tid, hvilket kan gøre dem vanskeligere at rengøre, fældefangst bakterier.

BPA-fri plastik vandflasker inkluderer:

 • Camelbak: Flere stilarter plastik vandflasker, herunder med integrerede strå eller sprøjte toppe, er lavet af Camelbak. Flaskerne kommer i flere farver, mønstre og stilarter så godt.
 • Boble: Bobble gør plastflasker, der er fri for BPA og andre skadelige kemikalier. De omfatter et filter, der fjerner op til 99% af skadelige kemikalier, mineraler og bakterier fra vand.

En note om BPA

Der er sundhedsmæssige risici forbundet med nogle plastik vandflasker. Bisphenol A eller BPA, er et almindeligt anvendt blødgører. Dette stof er blevet mistænkt for at være farlige for mennesker siden 1930'erne, og alligevel er det stadig meget udbredt i både engangs og genbrugelige plast vandflasker. Nogle af de sundhedsmæssige risici forbundet med BPA er:

 • Neurologiske problemer
 • Øget fedme
 • Prostatakræft
 • Erektil dysfunktion
 • Thyroid dysfunktion
 • Brystkræft

Gør dit valg

Ligesom genanvendelige indkøbsposer, jord venlige vandflasker er en fantastisk måde at bevare både økosystemet og dit helbred. Pick up en genanvendelig flaske i dit valg af materiale og stil og begynde nipper i dag.