Geeky Jeg er Watch Baseret på Android

Sandsynligvis den eneste, en smartphone mangler er en fast og praktisk position på din person. Er rodede efter dit håndsæt eller mislaying det en fælles ting med dig? Derefter kan du overveje at få en SmartWatch, der vil bo på plads, fungerer som en stilfuld ur og så mange andre gadgets som godt. Den nyeste og assumedly de mest sofistikerede af disse er enhed kaldet jeg Watch, designet og sat sammen i Italien af ​​designere Manuel Zanella og Massimiliano Bertolini. Det er en perfekt håndled multifunktions ur indeholder en smartphone OS og SDK, der giver den hele bundt af moderne funktioner.

Geeky Jeg er Watch Baseret på Android

Det er jeg Watch kan tilsluttes næsten alle dine sædvanlige Android gadgets og håndsæt (arbejde i gang for at få det tilsluttet til dem alle, herunder BlackBerry) og derefter lader dig bruge alle deres applikationer i hele spektret - fra at besvare indgående opkald og kontrollerende e-mail og SMS-beskeder til socialisering via Facebook og Twitter.

Geeky Jeg er Watch Baseret på Android

Tilslutning kan etableres via WiFi eller Bluetooth, hvad der er mere praktisk i øjeblikket. De operationelle faciliteter er 4 GB intern hukommelse og 64 MB RAM; den SmartWatch er drevet af Li-Po 600 mAh batteri. Skærmen er en 1,54 "farve affære med opløsning på 240 x 240.

Som for design, har du et valg om at gå luksus og går farve. Den første af disse, jeg er Jewel, er fremstillet af guld, titanium og andre ædle materialer, og dekoreret med juveler. Endnu engang har du flere versioner at vælge prissat fra $ 845 til $ 16,930. Jo mere overkommelig version er jeg er Color, værd $ 352 og tilbyder varianter af hvid, sort, blå, grøn, pink, rød og gul.

Forudbestillinger kræver 20% forudbetaling, og du kan få din SmartWatch starter i oktober.