Gazebo Bryllup Dekorationer

Gazebo Bryllup Dekorationer
Gazebo dekorationer kan være klassisk eller kreativ.

De rigtige havepavillon bryllup dekorationer tilføje elegance til en strand bryllup eller lune til en baggård garden reception. Ud over at klæde dig en simpel struktur, kan dekorationer hjælpe med at dække ufuldkommenheder eller fremhæve et tema.

Gazebo Garlands

Garlands tilbyde en enkel og omkostningseffektiv måde at dekorere en havepavillon til et bryllup. Flere tråde kan væves omkring rækværk, på tværs af søjler og piller, og swagged fra loftet og tag.

En krans behøver ikke at være en imiteret vedbend vin lavet af plast blade og wire. Brug alternativer til den traditionelle vedbend, der er budget venlige og forbedre indretning tema:

 • Garlands lavet af gran, fyrrekogler og bær er en vinter bryllup idé, der vil komplimentere en jul eller snefnug bryllup tema.
 • Grapevine guirlander ser dejlige på en havepavillon til en vingård eller vin tema bryllup.
 • Velvet bånd eller bred iriserende bånd i farver, der passer partiet Brudesuite er en omkostningseffektiv måde at dekorere en havepavillon.
 • Tørrede ahorn blade eller faux falde farvede blade smigre en efterårsfarver bryllup.
 • Blomster, reelle eller silke, kan tilsluttes til en krans og hang på en havepavillon.
 • Tulle bryllup dekorationer, ligesom guirlander, skabe en æterisk effekt i skumringen, når de anvendes på en havepavillon.

Gazebo Bryllup Dekorationer
Tilføj dekorative hånd med blomster og tyl.

 • Balloner er billige bryllup dekoration ideer, der også kan bruges på en havepavillon i et bryllup.

Fastgør guirlander med clips for at undgå at beskadige havepavillon. Opret en samlet udsmykning ordningen ved at bruge havepavillon krans som en idé om at dekorere et bryllup bue eller pavillon.

Gazebo Belysning

Lysthuse normalt mangler belysning, som kan være et problem for par, der bliver gift i skumringen eller på en overskyet dag. Belysning hjælper også en professionel fotograf tage bedre billeder af parret og brude partimedlemmer.

Stearinlys

Stearinlys er en romantisk valg og kan være omkostningseffektiv, men nogle modtagelse steder tillader ikke åben ild. Check med placeringen koordinator for at finde ud af retningslinjerne belysning. Enhver, der låner en havepavillon fra venner eller familie skal kontrollere at være sikker på at de kan bruge stearinlys i deres dekorationer.

Hvis stearinlys er tilladte havepavillon bryllup dekorationer, brug dem på følgende måder:

 • Fastgør dem med clips rundt rækværket af pavillon.
 • Hæng stearinlys lanterner rundt havepavillon tag.
 • Brug kandelabre øverst alteret området.
 • Placer stearinlys overdimensionerede søjle i et brandsikkert bryllup blomst arrangement og vise på korte søjler nær trinene.

Elektriske Lights

Selv hvis en havepavillon ikke har belysning selv, er flere forretninger ofte fordelt omkring bygningsværk. Hvidt eller klare lys tråde, især når det bruges med en krans, kan bidrage til at skabe en glødende scene. Nogle ideer til en regnbue bryllup kan omfatte hjælp af multi-farvede tråde eller plukke en streng i de vigtigste bryllup farve som blå eller lilla.

Gazebo Bryllup Dekorationer
Lanterner skabe et blødt skær.

Bryllupper vært i aften kan have brug for endnu flere muligheder for belysning. I stedet for at trække ud projektører eller hus lamper, leje en stor lysekrone, der kan sikkert hang over parret i alteret området og bruge armaturer til linje bryllup midtergangen.

Tematiske Gazebo Bryllup Dekorationer

En havepavillon er en smuk udendørs bryllup idé til en ceremoni eller modtagelse. Selv klimaer, der er køligere kan vedlægge en havepavillon i en større bryllup telt til at rumme et stort antal gæster. Små bryllupper med nærmeste familie kan være i stand til at dække et åbent område med sværvægter plast og bringe i siddepladser til at rumme 10 til 20 personer i kolde omgivelser.

Alsidighed er vigtigt, når du vælger et bryllup placering og en havepavillon kan være dekoreret til at fremhæve næsten enhver tema.

 • Have Bryllup Idéer: Brug trædesten til at lede op til havepavillon trin, hænge cascading blomsterarrangementer fra taget, og dække gulvet i rosenblade.
 • Jul Bryllup Dekorationer: Hæng snefnug eller istap lys omkring havepavillon, dekorere juletræer i og uden for havepavillon og bruge store røde og guld buer på havepavillon søjler.
 • Fall Wedding Idéer: Cornshocks kan grænse havepavillon trapper, kan græskar placeres næsten hvor som helst og kurve af æbler og pærer kan sidde på trappen af havepavillon selv.
 • Halloween Bryllupper: dekorationer til en havepavillon kan være store edderkopper med spind i hele havepavillon tag, en tåge maskine i baggrunden af havepavillon alteret området og udskårne jack-o-lanterner foring rækværket.


Gazebo bryllup dekorationer er kun begrænset af tid, budget og kreativitet. Bind indretning i resten af ​​bryllup tema med henblik på at skabe en malerisk og mindeværdig ceremoni placering.