Gåture Vægt Off: Hvordan en daglig gåtur kan hjælpe dig Shed Pounds

Det er ingen hemmelighed, at gå vægten off er muliggjort af regelmæssig motion. Ud over at hjælpe du kaste disse uønskede pounds, gå har mange sundhedsmæssige fordele, der kører farveskala fra at reducere din risiko for at få kræft til at øge styrken i dine knogler. Som sådan er walking oftentimes anbefales som en del af vægttab regimer. Som en form for ren, motion, gåture er meget let at gøre, da du har brug for andet end et par gode sportssko til at give dig pude og støtte. Du behøver ikke nogen fancy udstyr eller supplerende uddannelse, før du kan starte. Walking er den naturlige måde at tabe sig.

Gå som en kalorie brænder

En måde at walking hjælper du kaste disse uønskede pounds på en effektiv måde er ved at hjælpe dig med at forbrænde dem lige så uønskede kalorier. Hele konceptet af vægt og desuden er vægtøgning baseret på kalorieindtag. Det betyder, at du nødt til at balancere dine kalorier, hvis du i det mindste ønsker at bevare din vægt, fordi vægten er bestemt af, hvor mange kalorier du tager i forhold til hvor mange du brænde ud.

At tabe sig, er alt du skal gøre brænde mere end du spiser, eller bare reducere dit kalorieindtag i første omgang. Den grundlæggende formel for walking off pounds er dette: din vægt ganget med den afstand, du gå lig med energi, der bruges, når du går, som er den energi, der bruges til at forbrænde kalorier.

Hastighed af Gåture

Når du går til at tabe sig, rådes du til at begynde din daglige gåtur med en varm-up session på omkring 5 til 10 minutter, der er udstyret med en let gangart. Dette vil informere dine muskler, som de har brug for at bruge deres fedtreserver at give energi til den kommende tur. Under et vægttab gåtur, den hastighed, du skal gå på en kaldes en "fast besluttet" tempo. Dette tempo er præget af mærkbare vejrtrækning, men på en sådan måde, at den ikke forstyrrer udøve en samtale. Også på dette tempo, skal din puls være slå på i mellem 60 procent til 70 procent af din maksimale puls. Du bør holde dette tempo - de "fast besluttet" tempo - for i alt 30 minutter pr daglige gåture træning, især hvis du har betinget sig at gøre det til denne varighed.

Længde på Gåture

Det anbefales at gå på "fast besluttet" pace sats for overalt mellem 30 minutter til 60 minutter ved 50 procent til 70 procent af din maksimale puls. Hvis dit hektiske arbejdsliv eller tidsplan generelt ikke tillader denne investering hver dag, så bare opdele din gå træning i to eller endda tre, daglige sessioner, der er meget kortere end 30 minutter til 60 minutter anbefaling. Hvis du virkelig kan investere den tid, skal du bremse din 30- til 60-minutters gang træning i slutningen, så du kan strække den til en 90- til 120-minutters træning.