Garvning senge: Tanning Salon Ejerskab Tips

Tilbyder dine kunder Priser Tilbud

For at skabe mere forretning i din salon og tiltrække flere kunder, kan du ønsker at tilbyde særlige prissætning tilbud.

Der er mange forskellige muligheder, du kan tage med dine priser planer. Du kan oplade min session eller for minut, og du kan tilbyde forskellige pakker. Det er også vigtigt at overveje spørgsmål som om du vil have din særlige pakker til at have en udløbsdato. Du ønsker måske at forske andre saloner i dit område for at se, hvad de tilbyder, så du kan være en stærk konkurrent med dem.

Ét ord i rådgivning er at sikre, at du ikke prissætning dine garvning pakker for lav. Selvom det kan lokke kunder, kan det også gøre det vanskeligt at give vedligeholdelse af dine solarier.

Hvad du behøver at starte din Tanning Forretning

Fordelene ved solcenter ejerskab er dobbelt: Du tjener penge, og du får alle branchens knowhow til at se godt ud i hver sæson. Hvis du starter en garvning salon virksomhed, her er en tjekliste med garvning udstyr og forsyninger, du bliver nødt til at være en succesfuld iværksætter:

 • Mindst en kommerciel garvning seng, muligvis mere, afhængigt af din forretningsplan. Succesfulde garvning virksomheder normalt tilbyde en vifte af garvning kabiner (stå op og ligge ned stilarter).
 • En computer til at holde styr på dine garvning seng timere.
 • Spray eller tåge garvning udstyr og forsyninger.
 • Garvning lotion (garvning acceleratorer, garvning olier, solcreme, selvbrunere, etc.).
 • Fugtgivende produkter.
 • En levering af beskyttelsesbriller.
 • Badetøj, solbriller, visirer.
 • Udskiftning pærer og dele til din solarier.
 • Sikkerhedsskilte.
 • Bænke og læsning materialer til din ventesal.
 • Flaskevand.

En god engros leverandør vil hjælpe dig med at få din virksomhed i gang, fra at hjælpe dig med en forretningsplan at vælge garvning kabiner, der opfylder dine behov. Kig efter finansiering, rådgivning, og optioner på www.mastertanning.com.

Solcenter Ejere Ansvar for kunder

Som ejer af en garvning salon, er det dit ansvar at overvåge den tid, for hvilken dine kunder er i solarier. Hvis din salon er i en reguleret tilstand, vil du sandsynligvis nødt til at tage særlige klasser for at få certificering til at køre din salon. Selv hvis du ikke er forpligtet til at tage en klasse, kan det være en god ide for dig, så du bedst kan beskytte dine kunder.

Du skal oprette regler og bestemmelser for din salon og sørg hver kunde følger dem. Du skal have en grænse for, hvor længe kunderne er tilladt i solarier. Nogle stater har regler om, at kunderne ikke kan tan mere end én gang i 48 timer periode. Selv uden statsregulering, det er en god regel at håndhæve på dine kunder.

Mens du skal have garvning seng timere sat op til automatisk at tænde solariet off, bør du altid holde øje med, hvad kunderne er i hvilke senge i tilfælde timeren sker for funktionsfejl. Husk, dine kunder er dit ansvar. Desuden bør du altid følge op med reglerne for din salon; håndhæve dem med hver kunde.

Købe en Solcenter Franchise

Når du åbner din egen garvning salon, vil du være interesseret i at købe kommercielle solarier til din salon. Der er mange forskellige mærker af kommercielle solarier du kan købe, og du bliver nødt til at gennemføre tilstrækkelig forskning at afgøre, hvad mærke er det rigtige for dig, og hvor du bør købe de kommercielle solarier. Det er en god idé at købe forskellige typer af kommercielle solarier at give dine kunder muligheder. Lad dem til at vælge fra kommercielle solarier eller kabiner og give dem forskellige muligheder for tidsindstillede sessioner. Også overveje at købe nogle højtryk kommercielle solarier og nogle lavtryk kommercielle solarier.

Sørg din salon er altid ren

Når du ejer en garvning salon, er det ekstremt vigtigt, at du holder alt i salonen ren. Ikke alene er dette vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager, men en ren salon vil også medvirke til at tiltrække flere kunder. Bortset fra rengøring senge og efter alle regler, så sørg venteværelset, receptionen, badeværelse, og mere er rene og attraktive for øjet.

En af de bedste ting, du kan gøre for at tiltrække flere kunder, er at forsøge at se på din salon gennem øjnene på en kunde. Folk vil ikke indtaste din salon, hvis det viser tegn på at være beskidt, især i betragtning af hvor mange valgmuligheder for solcentre findes disse dage.

Det kan også være nyttigt for dig at besøge de saloner, du konkurrerer med at se, hvordan deres saloner ser. Kig efter hvor rent hver aspekt af deres butik og derefter vende tilbage til din til at se, hvordan din salon sammenligner.

Solcenter Ejere Ansvar for kunder

Før du først åbne din nye salon, er det en god idé at foretage en undersøgelse for at se, hvad dine potentielle kunder foretrækker i indendørs solarier. Hvis andre saloner i dit område ikke har de indendørs solarier folk er på udkig efter, kan de komme til din nye salon for at se, hvad indendørs garvning senge du har at tilbyde. Da der er sådan en bred vifte af indendørs garvning senge og garvere bliver mere uddannet og påståelig på, hvad de kan lide, skal du forsøge at gøre potentielle kunder glade. Spørg folk, hvad de ser i indendørs garvning senge og hvad de gerne vil se i din salon.

At eje en Airbrush Tanning Salon

Hvis du er interesseret i at åbne din egen solcenter, men er bekymret over de sikkerhedsrisici og de strenge regler om garvning virksomheder, kan du overveje at åbne en airbrush solcenter. Også, hvis du allerede har en garvning salon med solarier og kabiner kan du tænke på at tilføje en stand for airbrush garvning som nogle kunder måske foretrækker dette til garvning under UV-lys.

Selvom det vil tage nogen uddannelse for at få en airbrush garvning forretning i gang, vil det være værd at omkostningerne, når du får det op at køre. En dug kabine eller airbrush kompressor og en gallon af løsningen nødvendig for selvbruner koster kun en brøkdel af, hvad en garvning seng omkostninger. Disse kabiner er også let at transportere, hvis nødvendigt.

Start en Solcenter virksomhed

Er du interesseret i at åbne en garvning salon? Her er et par garvning salon tips, før du hopper på:

 • Hvis du aldrig har ejet en virksomhed, skal du starte ved at rådføre sig med Handelskammeret for idéer og kontakter.
 • Overveje at deltage en Small Business Administration charter eller lokale business netværk for at få mere information om at starte en lille virksomhed.
 • Tjek de lokale og føderale lovgivning for solcentre.
 • Kontakt en velrenommeret forhandler af kommercielle solarier, garvning salon udstyr og garvning forsyninger. Find ud af om særlige priser for saloner og finansiering til at starte din virksomhed.

Historie Solcentre

Garvning ikke var populær indtil 1920'erne, da Coco Chanel kom tilbage fra ferie efter opholder sig ud i solen og F. Scott Fitzgerald roman Tender som natten portrætteret tegn liggende på stranden solede sig. Men snart have en tan var i høj kurs med folk, der forsøger at tilbringe så meget tid som muligt udendørs i sommermånederne.

Men folk begyndte at blive frustreret, at de kunne kun tan i sommeren på nice dage, og i 1980'erne begyndte solcentre at dukke op. Folk elskede det faktum, at de kunne besøge en salon og få tan uanset hvad vejret udenfor sagen.

I 1990'erne blev solcentre endnu mere kraftfuld og mere innovativt udstyr blev oprettet. Bedre senge og kabiner har forkortet garvning session gange, og spray garvning kabiner blev opfundet for de mennesker, der ønsker at undgå UV-stråler helt.

Trods nogle dårlige presse, betyder det ikke, at populariteten af ​​solarier er aftagende, og nu er den bedste tid nogensinde at eje et solcenter.

Garvning Salon Software

Solcenter software kan til fordel for din salon. Du vil tiltrække mere forretning, hvis du har software med et program, der er brugervenlig og har god styring af databaser med detaljeret rapportering. Dagens solcenter software gør så mange opgaver, der kan spare dig tid og administrere din salon i en yderst effektiv måde.

Solcenter software vil normalt give dig mulighed for at se og få adgang til salon værelser, der viser status, overvåge garvning udstyr til at lade dig vide, når vedligeholdelse er påkrævet, organisere kunde venteliste, automatisere udnævnelsen bog, automatisk spore og anvende gebyrer, track garvning trends, salg, henvisninger, og brug seng, træne rabatter, administrere medarbejder arbejde tidsplan, og meget mere.

Der er mange forskellige mærker af solcenter software, så vil du ønsker at sikre, at du gøre forskning for at afgøre, hvilken vil være bedst for din salon. Sørg også for du har den rette computer med at operere softwaren. Før du bruger programmerne, læse grundigt brugervejledningen og træne alle dine medarbejdere til korrekt at bruge softwaren.

Forståelse og regler for Solcentre

Nogle stater har state garvning regler, der skal følges af alle, der opererer saloner. Hvis du tænker på at åbne din egen salon, bør du kontrollere at se, hvilke regler din tilstand har. TanningTraining.com giver hver enkelt stats forskrifter, holder brugerne opdateret om de seneste garvning nyheder, tilbyder særlige kurser og certificering, giver rådgivning og meget mere.

Selv hvis din tilstand ikke har nogen særlige regler om solcentre, ville det være en god ide for dig at tjekke andre stater regler og forsøge at følge dem, da de kun søger ud for sikkerheden for både kunden og salon ejer .

Forudsat Øjenbeskyttelse til dine kunder

Hvis du kører din egen garvning salon, er det ekstremt vigtigt, at du giver øjenbeskyttelse til dine kunder. Mens mange af dine kunder vil bringe deres egen beskyttelse personlige øje, eller købe et par briller fra din butik, vil nogle ikke har nogen eller være konstant glemmer deres egne.

Ud over at give briller, skal du også sørge for at holde øjenbeskyttelse desinficeres. Dette forhindrer spredning infektion mellem brugere og også giver dine kunder til at føle sig som om de har en helt nyt par briller.

Forudsat briller til salg din salon er en god måde at bringe i nogle ekstra indtægter, da der er ingen tvivl mange kunder ønsker at købe nogle.

Købe en Solcenter Franchise

En anden mulighed for at komme ind på solcenter virksomhed er at købe en franchise. Et solcenter franchisen vil hjælpe dig med at åbne din virksomhed med mere vejledning og mindre risiko. De fleste garvning salon franchise vil hjælpe dig med at vælge en forretning for din salon, som vil være yderst vigtigt, når det kommer til at tiltrække kunder.

Du bør forske i solcenter franchise, du kender og besøge nogle af de steder at se, om du kan lide hvad de saloner har at tilbyde. Tal direkte med saloner ejere at finde ud af, hvad de kan lide ved deres job, og hvad de finder svært ved det. Også spørge dem om de økonomiske fordele, da dette er naturligvis en vigtig del af din beslutning om, hvorvidt at købe en franchise.

Dernæst anmode om oplysninger fra den særlige franchisen du er interesseret i, og find ud af, hvad de startomkostninger og indledende investeringer er. De fleste franchises tilbyder også undervisning, så du vil have vejledning i at forstå virksomheden og vil ikke overlades til at køre til salon helt på egen hånd.

Garvning professionelle foreninger

I USA, den indendørs garvning Association (ITA) repræsenterer medlemmer fra hjemmet og kommercielle Solariet fremstillingsindustrien, distributører og medlemmer fra beslægtede industrier. Formålet med ITA er at fremme den frie ret til at anvende solarier. Det giver også uddannelsesmæssige oplysninger om korrekt hudpleje og virkningerne af garvning på kroppen.

Du kan læse mere om koncernens mission og medlemsfordele at besøge webstedet (www.theita.com) eller ringer gratis 1-888-377-0477.

Du kan nå det europæiske modstykke til ITA ved at kontakte den europæiske Sunlight Association på 32-2 500 89 61 eller besøge nonprofit gruppe hjemmeside (www.europeansunlight.org).

Du kan læse mere om koncernens mission og medlemsfordele ved at besøge sin hjemmeside eller ringe gratis 1-888-377-0477.

Du kan nå det europæiske modstykke til ITA ved at kontakte den europæiske Sunlight Association på 32-2 500 89 61 eller besøge nonprofit gruppe websted.

Finansiering muligheder

Hvis du drømmer om at oprette din egen indendørs garvning salon, men du har brug for finansiering, den amerikanske Small Business Administration (SBA) viser dig at finansiere oplysning. SBA tilbyder detaljer om tilskud, angel-investorer og business lån. Oplysningerne leveres også med tips, råd og regneark, du kan udfylde for at regne ud, hvad du har brug for din start op indendørs garvning salon. Det hjælpe nye iværksættere med at lære, hvordan mange midler, du har brug for. Det fører dig til steder, hvor du kan ansøge om lån.

SBA fører tilsyn en landsdækkende gruppe af Small Business Development Center. Du kan finde en lokal kapitel i dit område, hvor du kan finde finansiel planlægning vejledning. Du kan finde oplysninger om dit lokale SBDC på SBA hjemmeside (www.sbaonline.sba.gov).

Solcenter Franchises

Garvning er en blomstrende forretning, men at starte enhver virksomhed tager planlægning og en vis grad af business kyndige. Hvis du er højt på drev, men lavt på erfaring kan en solcenter franchisen være et godt alternativ til at flyve solo.

Hvilken solcenter franchise er bedst? Du kan få oplysninger pakker for enhver franchisen man ser på, så du kan sammenligne etableringsomkostninger og kvaliteten af ​​det mærke, du lægger dine penge tilbage.

Der er også anmeldelser, du kan finde online ved mennesker, der kører garvning seng franchise. Du kan forskning mærket også, hvis du ønsker. Du kan se, hvordan folk mener om, hvordan operationen er blevet kørt. Du kan ofte finde støtte, markedsføring og mere information ved at forske specifikke muligheder så godt.