Garvning senge: Tanning Lotion Tips

Forstå DSPs i Solcreme

Solcreme er vigtige at have på, mens garvning, hvis du vil undgå skader på din hud. Solcreme holder ultraviolette stråler i at trænge huden ved enten optage den solens stråler. Det er altid en god idé at sikre, at du forstår, hvad de forskellige DSPs betyder, så du kan træffe den bedste beslutning muligt, når det bestemmes, hvilken slags lotion til at bruge.

Lotion med høj SPF niveau indeholder Oxybenzone (eller Benzophenone-3), et UVA absorber. Padimat er den mest udbredte UVA absorber og Parsol er en nyere innovation, der er yderst effektiv til at blokere solens stråler. Hvis du bruger solcreme, skal du sørge for at anvende det 20 minutter før begynder at tan.

Som hovedregel, SPF 2 beskytter mod cirka 50 procent af ultraviolette stråler, en SPF 10 blokke omkring 85 procent af UV-stråler og en SPF 15 beskytter mod cirka 95 procent af ultraviolette stråler. De fleste sundhedspersonale vil anbefale at bruge en lotion med en SPF 15, fordi de vil have dig til at overdøve de fleste af solens stråler.

Selv hvis du ønsker at bruge en garvning seng og ikke ønsker at bruge solcreme på din krop for at få den mørkeste mulige tan, skal du stadig være opmærksom på, at nogle dele af din krop stadig brug for et produkt med SPF. For eksempel bør du altid anvende et produkt med maksimal SPF på dine læber. Desuden kan nogle dele af din krop blive mere påvirket af solen end andre, såsom din næse og kinder, og du måske ønsker at anvende en stærkere SPF produkt på disse dele. Bare fordi du ønsker den ultimative tan, betyder ikke, du skal ignorere solcremer med SPF alle sammen.

Typer af Tanning Lotion til indendørs garvning

Den bedste garvning seng lotion er den slags, som anbefales af branchefolk. Må ikke narre af billige garvning lotion eller end-of-sæsonen rabat garvning lotion - du kan betale for forældede produkter. Altid købe garvning seng lotion fra din salon eller garvning seng forhandler for at være sikker på du køber et kvalitetsprodukt. MasterTanning, en forhandler af SunVision solarier og engros garvning lotion, har nogle nyttige oplysninger om de forskellige typer af garvning salon lotion til at hjælpe dig med at opnå det bronzed udseende:

  • Sunless garvning lotion skaber en kemisk ændring på huden med dihydroxyacetone eller DHA. Det kombinerer med dine naturlige aminosyrer til at producere midlertidig farve på huden. Self-tanning lotion må ikke forveksles med en airbrush (eller spray på) tan, som midlertidigt farver huden i en kort periode.
  • Bronzers arbejde som makeup og kommer i en pulver eller lotion. Nogle indeholder DHA og tan huden på samme måde som sunless garvning lotion.
  • Indendørs garvning lotion refererer til produkter, der en eller flere af følgende: fugter huden, udvikle din tan, og / eller forebygge solskoldning.
  • Tanning olie indeholder sædvanligvis vindruekerneolie, kokosolie, og / eller sesamolie, sammen med andre ingredienser. De menes at give anti-ældningsegenskaber og beskyttelse mod solen. Hvis du bruger garvning olie, skal du sørge for at købe produkter der er specifikke for indendørs eller udendørs brug. Solcreme kan påføres på huden før brug olier, hvis de ikke allerede indeholder en SPF faktor. Følg altid producentens og salon anbefalinger ved brug af garvning olie.
  • Solcreme blokerer solens stråler og vil forhindre en tan.
  • Solcreme kan hjælpe dig tan uden at få en forbrænding. Kig efter en SPF nummer i garvning lotion produkter, hvis du vil have beskyttelse. Jo højere SPF tal, jo mere beskyttelse du kan få fra afbrænding.
  • Nogle typer af garvning lotion er kun solarier. Må ikke forveksle udendørs produkter med indendørs garvning seng lotion - indendørs lotion er kun beregnet til at blive brugt i solarier og kan ikke beskytte din hud mod en udendørs solskoldning.

Salg Sunless Tanners i Solcentre

Nogle mennesker ønsker at få en gylden tan på deres hud, men er bekymrede over virkningerne af UV-stråler, og vil hellere ikke bruge solarier hele tiden. Hvis du ejer en salon, er det altid en god idé at tilbyde en sunless garver sammen med resten af ​​dit produkt linje.

Sunless garvere er stigende popularitet på grund af innovationer, der giver brugerne mulighed for at opnå en mere jævn farve, uden icky orange farve en masse mennesker husker. Sunless garvere også give brugerne mulighed for at få en "hurtig" tan, at de kan gøre fra hjemmet uden at skulle sidde i en seng i længere tid.

Sunless garvere kan hjælpe med at sætte profit til din salon, fordi mange mennesker ønsker at bruge dem som supplement til garvning i en garvning seng. Folk vil ofte gå ind i en garvning seng og dækker deres ansigt med et håndklæde, fordi de er bekymrede over ansigtet skader og rynker. Mange garvere vil tan i senge og derefter bruge sunless garverne at få den samme gyldne glød på deres ansigter. Desuden kan sunless garvere bruges til mørkere de svære at tan steder, såsom hænder og fødder, og kan også udfylde trykpunkter og endda ud tan linjer.

Så mens sunless garvere kan synes som en mærkelig produkt at sælge på din solariet salon, kan de hjælpe med at sætte profit og forsikre kunderne om, at du er deres one-stop-shop for alle deres garvning behov.

Tingle eller Hot Action Tanning Lotion Produkter

Tingle eller varme handling lotion produkter kan tilføje lidt ekstra sjov og afslapning til din solbad, og kan endda hjælpe dig med at få den ultimative tan. Disse produkter indeholder ingredienser - sædvanligvis benzyl eller methylnicotinat - som forårsager mikro-cirkulation, som bringer blod til toppen af ​​huden, øge blodgennemstrømningen og iltning af hudceller. Denne iltning hjælper næringsstoffer nå huden, hvilket fremskynder hudens naturlige vækst og opretholdelse processer. Jo mere ilt din hud bliver under garvning, jo bedre bliver dine resultater.

Mens mange mennesker nyder at bruge disse produkter, bør du altid være opmærksom på, at de kan forårsage m ild til intens prikken i huden, rødmen af ​​huden og mild til intens varme på overfladen af ​​huden. Disse fornemmelser kan undertiden genere brugerne eller få dem til at have en uønsket reaktion. Hvis det sker, skal du stoppe med at anvende varm handling produkt.

Rødmen og opvarmning virkninger af denne lotion er et resultat af den øgede blodgennemstrømning og virkningerne er midlertidige. Varigheden er afhængig af intensiteten af ​​produktet og følsomheden af ​​din egen hud.

Sådan vises din salon er garvning lotion

Siden sælger garvning lotion kan bringe i en masse ekstra indtægter til din salon, bør du sikre dig de vises, så du kan nå den højest mulige salg niveauer. Skærme af garvning lotion kan også gøre din salon se mere attraktiv og give det en mere professionel føler.

Mange reklame og markedsføring eksperter har meninger om, hvordan lotion skal vises i din salon. Men én ting, de alle er enige om er, at dine produkter har brug for at være organiseret. Forvaltningsmæssigt vil få din salon til at se rodet og kunder kan ikke engang se på dine skærme, hvis de er et rod; dette kan forårsage en potentielt tab af penge.

Generelt bør du stak dine produkter mindst fire dyb og sætte et spejl bag derefter for ekstra effekt. Placer de bedst sælgende produkter i øjenhøjde og de langsomste solgt, lige nedenfor. Det er altid en god ide at centrere skærmen omkring et tema, uanset om det er en speciel ferie skærm eller bronzers. Hold også vigtigheden af ​​farve i tankerne og forsøge at gøre dine skærme visuelt tiltrækkende, snarere end et sammensurium af farver.

Tænk grundigt over, hvor at placere dine garvning lotion skærme. Sørg for at sætte dem på et sted, der modtager en masse mund trafik, såsom ved døren eller ved siden af ​​receptionen.

Moisturization er afgørende for den perfekte Tan

Det er ekstremt vigtigt at holde huden fugtet helst du garvning. Fugtig hud tans meget bedre end tør hud. Fugt vil også gøre huden blødere og vil holde det fra at danne rynker så hurtigt som tør hud.

En god fugtighedscreme vil ikke kun tilføje fugt til huden, men det vil også tilføje nogle olier på huden. Hvis du har alvorligt tør hud, vil en fugtighedscreme med yderligere olier være bedst for dig. Men nogle mennesker ikke kan lide at have en fedtet fornemmelse på deres ansigt og krop, så sørg for at du køber et produkt, du føler dig tryg ved hjælp af.

Fugtighedscreme bør også omfatte natrium PCA eller natrium pyrollidon carboxylsyre, hvilket er en effektiv naturlig fugtgivende faktor, der indeholder en masse vand for at holde din hud blød. Andre fugtgivende faktorer, der ikke naturligt omfatter natriumisethionat, glycerin og panthenol.

Vitaminer er også vigtigt for sundheden for huden. Uden vitaminer, vil du hud blive udsat for oxidativ skade fra forurenende stoffer, der kan nedbryder antioxidant system. Fugtgivende lotion, der indeholder vitamin E eller tocopherylacetat er de bedste til at bekæmpe denne skade. C-vitamin er også inkluderet i gode fugtighedscreme, fordi det arbejder sammen med vitamin E. Forskere har faktisk fundet, at disse vitaminer er mere magtfulde sammen end alene.

Der er mange vigtige ingredienser, der bør indgå i en fugtgivende lotion, så du kan få den bedst mulige tan og holde din hud så sunde som muligt. Det er altid en god idé at bruge en fugtgivende lotion mens garvning og også at anvende det hele dagen.

Garvning lotion, der indeholder Bronzers

Garvning lotion, der indeholder bronzers vil bidrage til at styrke og mørkere din tan, blend ujævnt garvet områder og berige farven på solbrændt hud. Bronzers bliver meget populære og er nu ofte i fugtighedscreme eller udbydes i pulverform makeup form, så alle kan få bronzed, solbeskinnede hud.

Garvning lotion med bronzers kan arbejde for nogen, men deres perfekt til folk, der har ramt en garvning plateau og søger at få endnu mørkere. Hvis lotion indeholder en kosmetisk bronzer, vil den straks vise farve, der vil vaske i bruser. DHA er en tids-frigivet bronzer, der gradvist vil blive vist på huden et par timer efter garvning og vil vare meget længere end det kosmetiske bronzer.

Vær forsigtig, når du vælger din garvning lotion med bronzer; kan du bede en salon medarbejder om hjælp. Jo mørkere pletten af ​​lotion, du bruger, jo mørkere din base tan skal være eller lotion kan forårsage striber. Vask altid hænder efter brug af en lotion, der indeholder en kosmetisk bronzer.

Sådan Pris din salon er garvning lotion

Beslutte, hvordan man pris din salon er garvning lotion er en meget vigtig faktor for, hvor godt produkterne vil sælge. Før du beslutter dig, hvordan til pris dem, er det altid en god idé at foretage en break-even og afkast af investeringer analyse af din virksomhed. Når du er opmærksom på din break-even punkt, kan du begynde at regne ud, hvor meget højere du skal prissætte produkterne til at begynde at opnå et overskud.

Generelt vil garvning lotion fabrikanter foreslå en udsalgspris på omkring 50 procent højere end den pris, du har betalt for dem. Den vejledende udsalgspris er et godt udgangspunkt for at arbejde med, da det vil give dig mulighed for at hæve prisen eller sænke den for at tilbyde kunden en rabat.

Det er vigtigt ikke at gøre lotion priserne for højt eller kunder vil automatisk blive slukket. Når du forsøger at gøre et salg, tyder på en dyrere lotion til kunden lade dem vide, at denne særlige lotion vil give dem de bedste resultater. Hvis de indvendinger og siger, at de ønsker at bruge mindre, kan du flytte et niveau ned og tilbyde dem noget lidt billigere.

Mange gange, når din garvning lotion er prissat korrekt, har du mulighed for at tilbyde dine kunder et diskonteret flaske lotion på køb af en garvning pakke. Du vil stadig få en fortjeneste ved salg af lotion og du vil også åbne døren for fremtidige salg med kunden.

En anden god idé er at holde din salon fyldt med eksempler på pakker af garvning lotion. Du kan sælge disse pakker for blot et par dollars stykket, så dine kunder til at prøve forskellige typer ud, før de køber en større, dyrere flaske. Salg prøve pakker af garvning lotion er en god måde at få fremtidige salg til din salon.

Indendørs garvning og SPF

SPF står for solbeskyttelsesfaktor. Generelt behøver du ikke at bære en garvning lotion med SPF. Der er specifikke garvning lotion til indendørs garvning imidlertid, at bruger SPF for folk, der kan være mere følsomme over for UV-lys. En professionel i solcenter kan anbefale du bruger en garvning lotion til at beskytte din hud, hvis du har brug for.

Garvning lotion med SPF må ikke blokere dig fra garvning, men det vil hjælpe din hud, hvis det er mere følsomme. Du kan tan længere uden at få en solskoldning.

Garvning lotion

Forbrugerne er ofte forveksles med forskellen mellem garvning produkter. Der er garvning lotion, solcreme, solcreme, tan forstærkere og meget mere. Nogle produkter kombinerer deres anvendelse, hvilket gør det vanskeligere at udvælge hvilket produkt du skal bruge. Hvis du finde dig selv lider af tør hud efter en tan, skal du bruge et produkt kaldet garvning lotion. Ligesom regelmæssige lotion, vil du få noget af fugten, som garvning kan udtørre huden på nogle mennesker.

Tanning lotion normalt har yderligere fordele, ligesom tan forstærkende midler. Du behøver ikke stoppe garvning, når du træder ud af solariet. I stedet fortsætter din hud til at udvikle og yderligere garvning agent i din garvning lotion kan hjælpe med at udvikle din tan.

Sådan beslutte, hvilken type Tanning Lotion at bruge

Fordi der er så mange forskellige mærker af garvning lotion, og så mange forskellige typer inden for et brand, kan det gøre dit hoved spin, når de forsøger at beslutte, hvad lotion vil være bedst at bruge.

Det bedste du kan gøre er at bede medarbejderen på en salon du hyppigt. De har generelt en masse erfaring med forskellige typer af cremer og i at lytte til din huds behov og dine ønsker, kan de hjælpe dig med at vælge den lotion, der vil give dig den tan tættest på, hvad du ønsker.

Saloner også sælger normalt prøve lotion pakker for et par dollars hver. Det absolut ikke kan skade at købe et par stykker og prøve dem ud, før der indgås køber en hel flaske lotion. Fordi lotion kan være dyrt, er det aldrig klogt at købe en hel flaske uden at have nogen idé om, hvorvidt du vil kunne lide det. Mange forskellige faktorer kan gå ind, om du vil kunne lide en lotion, herunder duften af ​​lotion og hvor fedtet det gør din hud føler.

Hvis du stadig er forvirret over, hvad lotion er bedst for dig, gå online til forskellige garvning lotion hjemmesider og garvning fora og læse lotion beskrivelser og brugeranmeldelser. Også, så spørg dine venner eller andre kunder, der hyppige din salon, hvad de kan lide at bruge, og hvorfor de vælger det. Det kan ikke skade at få første hånd rådgivning fra folk, der rent faktisk har prøvet garvning lotion selv.

Tanning Lotion og Moisturizing

For nogle hudtyper kan garvning udtørre huden. Må ikke bekymre dig. Der er specifikke garvning lotion til rådighed for dig, der vil forhindre din hud bliver tør.

Der er flere typer af garvning lotion til rådighed. Nogle du lægger på, før du tan for at forhindre din hud tørrer ud, og nogle du lægger på efter at indføre fugtighedscreme efter en tan.

Pas på ikke at sætte på enhver form for lotion, der ikke er godkendt til garvning. Hvis du gør, kan du opleve rødme eller en brændende fornemmelse. Der er garvning lotion, du kan normalt købe til den solcenter specielt lavet til brug i en garvning seng. Sørg for at bede en professionel på solcenter om, hvad slags garvning lotion du kan bruge på tør hud.

Solcreme og SPF faktor i garvning lotion

Der er mange produkter tilgængelige til garvning. Der er garvning lotion, som tilføjer fugtighedscreme til huden og solcreme med SPF og solcreme for at holde off UV-stråler helt.

Nogle produkter er blandet. Garvning lotion indeholder undertiden solcreme. Du kan fortælle som noget med en SPF nummer, er en solbeskyttelsesfaktor betragtes som en solcreme. Du generelt bære produktet før du tan for at forhindre solskoldning. Du kan stadig tan med solcreme. I virkeligheden er der særlige garvning lotion med solcreme, der anvendes til enten indendørs eller udendørs garvning. Bland ikke de to. Spørg en professionel på et solcenter, hvis du er i tvivl, hvilket produkt du har brug for.

Sunless garvning lotion

Takket være nye gennembrud i sunless garvning lotion, kan du nu få den tan, du ønsker uden at besøge solarier eller garvning udendørs. Nogle mennesker forbinder sunless garvning lotion med appelsin striber eller pletter hvor du er gået glip steder på huden.

Nu med nye sunless garvning lotion, behøver du ikke at bekymre dig om appelsin striber eller andre spørgsmål. Der er mange typer af cremer derude for lys til mørk hud, der er lige noget for dig og let at anvende.

Sunless garvning lotion, dog ikke erstatte behovet for at få nogle regelmæssige solskin. Sollys giver os meget mere end blot en tan. Vi har også brug D-vitamin og sollys kan hjælpe os med mindre ømhed og smerter, akne eller medicinske tilstande som SAD.

Garvning lotion og indendørs garvning

Der er garvning lotion specielt designet til indendørs garvning. De hjælper fugter og prep din hud til gulbrun hurtigere. Garvning lotion bør købes på solcenter, som du ikke ønsker at blande dem op med udendørs garvning lotion. Den solcenter ledsager kan hjælpe dig med at finde den bedste lotion til din hud.

Nogle garvning lotion er for, før du tan og nogle er for efter. Vær opmærksom på forskellen, når de køber.

Sunless garvning lotion og UV-beskyttelse

Sunless garvning lotion er ikke en erstatning for ordentlig solbeskyttelse. Du har stadig brug solcreme, når ud i solen.

Sunless garvning lotion kun give farve til det øverste lag af din hud. Den tan kan give dig lidt beskyttelse mod solen, men ikke meget mere end din normale hud. Tænk på det som en SPF 2.

Du vil stadig brug for særlig solcreme med en SPF 15 eller mere afhængig i din hudtype.

Garvning lotion: Dækning for indendørs garvning

Garvning lotion kommer i alle former. Nogle har solcreme med garvning lotion. Du har stadig få en tan med sådanne garvning lotion, selv i en indendørs garvning seng, og samtidig beskytte dig selv fra solforbrændinger.

Hvis du er bekymret for solforbrændinger, men stadig ønsker at tan, tale med en professionel på et solcenter. Den professionelle skal henvise dig til den relevante garvning lotion, du skal bruge. De typer du vil finde, kan omfatte specifikke forskelle før og efter garvning. De fleste garvning lotion vil holde din hud blød og smidig, mens i solariet og bagefter.

Dæk din krop med garvning lotion at forhindre solforbrændinger som anvist. Afhængigt af hvilken type af garvning lotion du har, skal du muligvis en anden form, hvis du planlægger at tan udendørs. Indendørs garvning lotion og udendørs garvning lotion er forskellige, og du vil ikke få den samme beskyttende dækning mellem de to.

Solbeskyttelsesfaktorer

Solbeskyttelsesfaktor, eller SPF, er en guide til at vise dig, hvor længe du kan bære en bestemt type solcreme. Folk har brug for forskellige former for solcreme og forskellige SPF faktorer afhængigt af hvor længe de har planer om at være ude i solen, og hvad slags hudtype de har.

En person med hudtype I, eller hvid, følsom hud, bør bære en solcreme med en SPF 15, hvis de planlægger at være udenfor for kun en time. Nogen med mørk hud, en hud type VI ville kun behøver en SPF 4 for den samme mængde tid.

SPF nummer ville gå op afhængigt af hvor længe du vil være uden for med en ansøgning. Problemet kommer fra, hvor meget folk bruger, og hvor ofte de genanvende. Du skal bruge en god mængde solcreme. De fleste mennesker bruger kun et tyndt lag. Du bliver nødt til at sætte på en generøs mængde og genanvende nogensinde time til at kunne bruge solcreme med SPF effektivt.

Bruge solcreme Korrekt

Solcreme beskytter din hud mod UV-stråler. Med solcreme, du stadig tan.

De fleste mennesker ikke anvender nok solcreme. Forskere siger, du har brug for en 120 ml flaske i en 8-timers periode i solen. Dette er ingen steder tæt på, hvad de fleste mennesker faktisk bruger.

Hvis du bruger den samme flaske solcreme til hele sommeren, behøver du ikke bruge nok. Solcreme sidste et år smide din solcreme fra sidste år.

Solcreme og SPF

Med så mange forskellige produkter, kan du ikke være klar over forskellen mellem solcreme, solcreme og lotion. Solcreme indeholder en SPF nummer. SPF står for solbeskyttelsesfaktor. Det betyder, at solcreme har visse agenter, der vil forhindre solens stråler i at nå din hud for en vis mængde tid.

Som et eksempel, er forskellen mellem solcreme og solcreme er SPF. Sun blok indeholder kemikalier, der blokerer solens stråler helt. Sun blok behøver ikke en SPF nummer. Med solcreme, kan du normalt få en tan uden at bekymre sig om solforbrændinger, hvis de bruges rigtigt.

Solcreme kan bruges i solarier. Hvis du har følsom hud, kan du bruge en garvning lotion med solcreme. Det betyder, at du får særlige lotion til moisturize og solcreme til at beskytte din hud mod solforbrændinger, mens du tan sikkert.

Tanning Lotion og Tatoveringer

Du kan tan med en midlertidig tatovering på din hud. Hvis du bruger lotion eller olie, vil du ødelægge tatoveringen.

Det kan ikke være sikker imidlertid at være iført en tatovering, der ikke er vand baseret på din hud, mens få solen. Huden har forskellige reaktioner på kemikalier i tatoveringer afhængigt af type du er iført.

Hvis du er usikker, skal du fjerne tatoveringen med nogle baby olie før det bliver i en garvning seng.

Garvning senge og garvning lotion

Hvis du har følsom hud, en tur i en garvning seng er den bedste måde at regulere, hvor meget UV-lys, du får. Du kan endda bruge specielle garvning lotion, som er vigtige for at holde din hud fugtes. Nogle garvning lotion indeholder solcreme. Solcreme indeholder et middel, der holder en person med følsom hud fra at få solskoldning. Det kan virke mod hensigten. Vil ikke solcreme forhindre dig i at få en tan også?

Sandheden er, garvning lotion med solcreme er specielt designet, så du vil få en tan uden risiko for at få solskoldning, når de anvendes korrekt. En professionel på et solcenter har særlige garvning lotion til før du tan, som hjælper med at forhindre afbrænding. Du bør også være i stand til at finde garvning lotion, som du kan lægge på efter en tan, der vil hjælpe din tan udvikle selv efter du gå ud af en garvning seng.