Garvning senge: solarier Tips

Ved hjælp af en garvning seng

Her er nogle garvning seng tips og oplysninger om, hvordan du bruger en garvning seng:

 • Ring til din lokale salon og finde ud af, hvilke former for garvning senge er bedst til dine behov.
 • Spørg om garvning pakker for at spare penge.
 • Find ud af om garvning produkter bidrage til at opnå dit udseende og holde din hud sund. Du kan normalt købe disse på salonen eller fra en online garvning levering selskab.
 • Tag en pose med et håndklæde, garvning beskyttelsesbriller, garvning produkter, og en hestehale indehaveren eller pandebånd.
 • Når du kommer til salonen og indtast garvning værelse, skal du sørge for du har dine garvning beskyttelsesbriller. Brug altid dem, når garvning.
 • Du kan tan nøgen, slid undertøj eller en badedragt.
 • Påfør garvning lotion til din krop. Brug speciel lotion skabt til dit ansigt.
 • Sæt dit hår tilbage i en bøjle og / eller trække dit hår i en hestehale.
 • Hvis solariet er vandret, åbne låget og fastsætte. Din salon kan give en pude og ventilator (hvis der ikke er en indbygget i sengen). Tænd blæseren på høj.
 • Hvis du bruger en stand up solarium, kan du bevæge sig frit og hæve armene for en jævn farve.
 • Vær sikker på at sætte på din garvning beskyttelsesbriller. Tryk på knappen Start for at begynde.
 • Slap af og nyd strålerne. Lyset slukkes, når du er færdig.
 • Tør af med dit håndklæde og få klædt.
 • Undgå badning højre væk for at bevare din tan.
 • Altid observere sikkerhedsanbefalinger, som din spa og solarium producenten. Må ikke overstige anbefalede garvning tid.

Garvning seng Fakta

Her er nogle garvning seng fakta:

 • Solarier bruger mange fluorescerende pærer ved at udsætte huden for ultraviolette stråler, som svarer til sollys.
 • Solarier kan hjælpe folk med Seasonal Affective Disorder (SAD) og giver en sund glød året rundt.
 • Du kan finde solarier til salg til din personlige brug.
 • Finde kvalitet rabat solarier kan bidrage til at øge din salon forretning. De er holdbare, omkostningseffektiv og let at vedligeholde og rengøre. Solarier til salg fra en velrenommeret forhandler skulle komme med mulighed for en garanti.
 • Friedrich Wolff var den første person i historien om solarier til at reproducere UV-lys indendørs at undersøge, hvordan udsættelse for sollys påvirker atleter.
 • Historien om solariet er præget af regeringens lovgivning for at sikre sikkerheden i garvning.
 • De tidligste indendørs garvning senge blev foretaget med skadelige høj intensitet UVB pærer.
 • Federal lov mandater nu, solarium fabrikanter og saloner, hvordan man bruger solarier sikkert og følg hudkræft retningslinjer for forebyggelse.

Garvning Tips

Uanset om du er garvning på et hjem garvning seng såsom SunQuest Pro 22RS eller en kommerciel garvning seng som SunStar 332, er du nødt til at tage nogle forholdsregler for at undgå at beskadige solariet komponenter. Dette kan omfatte solariet pærer og akryl.

Din hud skal være fri for kosmetik, garvning olier eller andre body lotions før garvning. Brug kun de, specielt lavet til brug med solbruningsudstyr.

Du bør dog ikke fjerne naturlige kropsolier ved badning eller brusebad umiddelbart før garvning. Det er bedre at vente et par timer, før du tager et brusebad. Spørg en garvning professionel om dette.

Dit hår bør også være fri for geler, mousse, sprays eller andre hårprodukter. Som et alternativ, kan du wrap dit hår i et håndklæde eller bære en badehætte at holde behandlet hår væk fra garvning seng overflader.

Sunvision garvning senge

Made in USA, er tilgængelige med garvning seng forhandlere rundt om i verden SunVision solarier. Den SunVision serien er udstyret ægte Wolff® systemet solrør, digitale timere, og valgfri SolarMax IFT ansigt garvere.

Du kan få en smuk tan i komfort i dit eget hjem. SunVision solarier er designet og fremstillet af det samme team, der skabte vores professionelle enheder; Det Sunscape er StarPower® og SunDome®. Den SunVision Series indeholder mange af de samme funktioner, der findes på disse industrien førende salon solarier.

Fordele ved Residential garvning senge

Residential solarier giver dig frihed, komfort og privatliv, fordi du undgår den mere offentlige solcenter. I sidste ende vil du spare penge ved at lave en fast investering i stedet for at betale per session.

Hvis du køber en bolig garvning seng, kan du opnå en sund tan med navn mærke solarier. Du kan ofte få support og tjenester fra din detail garvning seng selskab. En række Solariet mærker omfatter Sunquest solarier, Sunvision solarier, Wolff solarier samt Del Sol Face garver.

High Pressure Tanning

Højtryks-garvning er den nyeste garvning teknologi i kommercielle solarier. Snarere end at bruge fosfor belagt rør lamper, højtryks-solarier bruge små højenergi ultraviolet lys kvarts lamper monteret bag filtreret glas. Dette giver kun en meget specifik bølgelængde af ultraviolet lys at passere igennem til garver.

Højtryks-senge producerer næsten 100% UV-A, som er den primære garvning lysstrålen. Dette lys ikke udgør samme brændende potentiale som UV-B-stråler, men trænger dybere ind i huden til gulbrun melanin. Højtryks-garvning resulterer i en hurtigere, mørkere, og længerevarende tan og færre sessioner er nødvendige for at opretholde den tan.

Starpower 548

Hvis du begyndte at udvikle en base tan ved indendørs garvning på enten et hjem garvning seng såsom SunQuest Pro 22RS eller en kommerciel garvning seng såsom starpower 548, men der har været en bortfalder i din garvning tidsplanen, kan du nødt til at starte på pladsen en.

Pigmentering udvikles gradvist over tid med gentagen regelmæssig udsættelse for ultraviolet (UV) lys. Det er sandsynligt, at hvis du går glip af en session, vil det være okay at fortsætte med din etableret garvning tidsplan. Men hvis du er gået glip mere, risikerer du overeksponere din hud og udvikle en forbrænding. Rådfør dig med salon ledsager eller din instruktionsbog for at afgøre, om du bør starte din garvning tidsplan fra starten.

Typer af hjem garvning senge

Solarier tager form af to designs. Den første type garvning seng er den horisontale seng eller kapsel. Denne ene er mere velkendt for kunderne. Det andet er at stå op lodret kammer. Denne ene kaldes ofte en solarium. Begge stole på det samme princip om at forsøge at efterligne virkningerne af solen. De udsender UV-stråler for at tan huden.

De lodrette kamre har tendens til at være meget stærkere end de horisontale lay-down enheder. De vil producere en all-around tan, mens på samme tid fjerne trykpunkter, der ville opstå på din underside.

Sunquest garvning senge

Pro 24RS Sunquest garvning senge har 24 effektive Wolff® solrør, der giver dig en fuld legeme tan svarer til det, som du ville få fra kommercielle solarier. De hjem solarier lamper er specielt vinklet for maksimal effektivitet reflekterende stråler, for en fantastisk tan.

Der er en valgfri SolarMax IFT ansigtssolen rådighed til at yde ekstra kraft til at uddybe facial farve. De solarier har 12 lamper i baldakin og i bænken. Den er udstyret med specielt tilsløres aluminiumsreflektorer for maksimal garvning magt og effektivitet.

Fordele ved Commercial garvning senge

Hvis du ikke har tid til lysebrunt, kan kommercielle solarier være en løsning til travle mennesker. Forestil dig at kunne glide ind og ud af et sted i under ti minutter og med en strålende, glødende tan.

Et solcenter med kommercielle solarier kan hjælpe dig med at få den tan, du ønsker. Fagfolk på personale vil hjælpe dig med at plukke den rigtige mængde tid at tan, ordentlig hud condition og mere.

Det kan være billigt at tan regelmæssigt med en solcenter. Du kan også undgå fejl takket være fagfolk være til rådighed for spørgsmål.

Sunquest Tanning Baldakiner

Garvning baldakiner tilbyder stor bekvemmelighed og nem opbevaring for dem, der har brug for at tan, men ikke har en masse plads. Sunquest baldakin solarier har flere 100 watt Wolff lamper, der giver hurtig garvning. Den buede garvning baldakin design leverer fuld side-til-side garvning resultater.

Justering af baldakinen er nemt takket være gas-chok hængsel kontrol på computer-designet patenteret hydro lift komponent. Det kan du justere baldakin til den perfekte højde. En køleventilator giver komfort, mens garvning. Den tunge mainframe med slidstærkt langvarig DuraMax 2000 udvendige boliger betyder nem vedligeholdelse og lang levetid. Endelig beskyttende baldakin gitter tillader mere UV garvning at nå frem til den forreste del af Garver.

At få mest ud af din Tan

Hvis du foretrækker det Sunscape SS756V solarium, eller en anden kommerciel garvning seng, er der et par enkle ting at huske at sikre at du får mest ud af din solbad Dette omfatter:

• Stå i midten af ​​standen og hæve armene - der bør være indvendige håndtag for dig at holde fast.
• Du behøver ikke at gøre dig selv rundt, mens garvning.
• I modsætning til en garvning seng, er det ikke anbefales, at du læner dig mod væggene i et solarium.

Hvis du har brug for hjælp, så spørg en ledsager ved solcenter.

Sunquest Tanning Baldakiner

En garvning baldakin er halvdelen af ​​en garvning seng, som du kan placere over dig som du tan indendørs. Som et eksempel, alle tre SunQuest Wolff garvning baldakiner er fuldt justerbare for den perfekte vinkel og højde.

Hver ramme robust, stål udstyret med en computer-designet patenteret hydro lift komponent, der tillader brugeren at perfekt placere baldakin, hvor det fungerer bedst. Hver baldakin er helt bærbare og arbejder med en standard husstand kredsløb. Enhver af de garvning baldakiner kan nemt placeres i opretstående stilling til opbevaring fladt mod en væg eller i et skab.

Sunvision garvning senge

Sunvision er en kommerciel garvning seng brand. Sunvision solarier har en tunnel design kaldet "Bio-Tech", som omgiver en klient for en hurtig, konsekvent og fuld dækning garvning resultat. En tunge aluminium og stål mainframe med en holdbar DuraMax 2000 ™ polymer ydre letter vedligeholdelse og lang levetid.

Du kan ændre garvning seng løg let takket være en Quick Clip akryl fjernelse system på bænken og baldakin. Alt du skal gøre er at snap klippet åben og skub din akryl pære ud. Sengen er også udstyret med 24 effektiv, høj output lamper, der bruser klienten med sund UV-lys for en hurtig, sund, fuld krop tan.