Garvning senge: Lysterapi Tips

Om heliotherapy

Heliotherapy er brugen af ​​lys til behandling af sygdom. Kilden til lys er sollys eller solarier eller indendørs solarier. En læge bruger heliotherapy at behandle symptomerne på psoriasis, acne og andre forhold. En læge antyder, hvor meget lys en patients behov og foreskriver en daglig regime.

En fysisk tilstand ikke er den eneste brug for heliotherapy. Patient A føles trist eller deprimeret i vintermånederne. Han har Seasonal Affective Disorder. Læger tror manglende sollys er kilden til problemet. Læger ordinere heliotherapy at indføre mere sollys ind i patientens miljø. Med mere sollys, patienten føler sig bedre.

Lysterapi

Hvad er lys terapi? Lysterapi, eller heliotherapy, er brugen af ​​naturligt eller kunstigt lys til behandling af visse betingelser, herunder vinterdepressioner (SAD), søvnforstyrrelser, ikke-sæsonbetinget depression, acne og psoriasis. Facial lysterapi har været anvendt siden 1980'erne, da forskere fandt, at den nedsatte mængden af ​​eksponering for sollys om vinteren kan skade en persons humør og psykiske velbefindende.

Lysskilte terapi er tilgængelige over-the-counter, men nogle har fundet lindring af visse problemer ved at bruge garvning kabiner. Eksponeringen for UV-stråler bidrager til D-vitamin syntese i huden, hvilket gør det moderat brug af solarier en fordel for nogle patienter. For dem, der ønsker at modtage lys terapi til behandling af fine linjer, rynker, psoriasis og akne, det Rejuvasun 332 af MasterTanning tilbyder lindring med eller uden hele kroppen garvning. Rejuvasun er den første solariet med LED panel teknologi, der bruger gul, rav, og super røde LED bølgelængder, der tilbyder mere effektivitet gennem større udvalg af lys end andre garvning kabiner, der tilbyder kun én bølgelængde.

Se efter Rejuvasun på dit lokale solcenter eller til hjemmebrug, se www.mastertanning.com. Lys terapi kan ikke være egnet til mennesker, der har glaukom, grå stær, nethindeløsning, lysfølsomhed, bipolar lidelse eller udslæt ledsaget af feber. Altid konsultere din læge, hvis du tror, ​​du kan have et problem, og før du bruger nogen form for terapi.

Heliotherapy rødder

Udsættelse for sollys har længe været en kur mod hvad fattes dig. Der er eksempler på anvendelsen af ​​heliotherapy hele litteratur og kunst. Men den første dokumenterede anvendelser af heliotherapy er fra mid1800s. Derefter blev forskellige læger i hele Europa ordination heliotherapy som en behandling for alt fra tuberkulose til dermatitis.

I dag, læger bruger heliotherapy eller sollys terapi. Læger ordinere det til at behandle sygdomme som Seasonal Affective Disorder og nogle dermatologiske sygdomme som psoriasis. Læger anbefaler at få mere sollys eller gøre brug af solarier til at tage sig af lidelser.

Heliotherapy Self Behandling

Du kan gøre heliotherapy på egen hånd ved hjælp af et hjem garvning seng eller besøger en kommerciel solcenter. Pointen er at få mere sollys eller UV-stråler for at føle sig bedre.

Du kan også bruge en lightbox, hvilket er mere bærbar end selv den mindste indendørs garvning baldakin. Nogle mennesker har ikke råd til en garvning seng eller garvning baldakin. Du kan også ikke være i stand til at komme ud til et solcenter. En lightbox er en lille bærbar boks med den samme slags belysning, du ville få fra en garvning seng. Du kan endda indstille timere på en lyskasse til at kaste lys ind i rummet en visse tidspunkter af dagen. Der er instruktioner, du kan følge for at lære, hvordan du gør dette.

Før diagnosticere og behandle dig selv, tale med din læge. Diskuter dine bekymringer med din læge og komme med en fornuftig plan sammen.

Om Lysterapi

Lysterapi er et andet navn for heliotherapy. Det er behandlingen af ​​symptomer på en sygdom eller tilstand ved hjælp af naturlige eller kunstigt lys. Læger ordinere lysterapi, når en patient har brug for mere sollys eller aide af en garvning seng eller solarier.

En af de mere almindelige anvendelser af lys terapi er at behandle sæsonbestemt affektiv lidelse, også kendt som SAD. SAD forårsager symptomer på depression i mennesker, der bor i lys-berøvet regioner. Som et eksempel, de nordlige lande i Europa og det nordøstlige region i USA mangler sollyset i forhold til regioner tættere på Ækvator.