Garment Bag Suit Hanger

Garment Bag Suit Hanger


Uanset om du er en travl forretningsmand, der er på rejse til arbejde eller en person, der ofte rejser for fornøjelsens skyld, bruger den rigtige beklædningsgenstand taske dragt strop vil holde dine dragter i linje og rynke-fri.

Hvis dine dragter koste hundredvis af dollars, hvorfor hænge dem på spinkelt wire bøjler? Disse billige bøjler lader meget tilbage at ønske, især når du rejser. Selvom plastik bøjler er et skridt op, din bedste satsning, når du vælger bøjler til din kulør er af træ. Heldigvis er der mange muligheder for træ bøjler.

Garment Bag Suit Hanger Pointers

Når du køber jakkesæt bøjler, er der nogle kvaliteter, du bør huske på, især hvis du planlægger at bruge disse bøjler ofte til rejser. Du kommer til at bruge dem med en beklædningsgenstand taske, så bøjlen og posen bør arbejde harmonisk. Garment poser af lærred, nylon eller læder vil hjælpe med at beskytte dine dragter. Du ønsker dit tøj til at forblive rynkefri og rent mens inde i posen. Når du køber bøjler, overveje disse punkter:

  • Købe den samme slags bøjler. Nogle bøjler træ er mere krumme end andre; hvilken en du vælger er et spørgsmål om personlig præference. Blanding buede bøjler med fladere dem vil gøre bøjler passer sammen i en akavet måde, som kan være mere vanskelig at gennemføre. Ved at købe alle buede bøjler eller alle flade bøjler, vil de passer sammen i en mere komplementær måde, hvilket gør arbejdet med at bære tøjet posen lettere.
  • Brug bøjler med en vedhæftet bar. Bøjlen vil holde din jakke på plads, mens baren vil holde dine bukser på linje. Du kan finde flere muligheder med søjler: nogle er glatte, mens andre er gummibelagt, for bedre at holde på bukser. Hvis du har problemer med dine bukser hele tiden glider af bøjlestang, kan du tilføje to stykker selv Velcro til hver ende af linjen for en hurtig, billig fix til den glatte bukser problemet.
  • Klemmer kan skabe buler i dine bukser. Nogle bøjler har søjler, der indeholder klemmer, som sikkert vil holde dine bukser på plads. Problemet med klemmer er, at de ofte gør deres arbejde alt for godt. Du er tilbage med folder eller buler i dine bukser fra hvor de blev fastspændt.

Shopping for Suit Hangers

Mænds clothiers ofte sælge eller omfatte kvalitet jakkesæt bøjler med dit køb. Online-forhandlere, du måske overveje for den perfekte beklædningsgenstand taske dragt bøjle omfatter:

  • Henry Hanger: I erhvervslivet siden 1929, kan du forvente dette selskab til kende bøjler godt. Henry Hanger sælger en bred vifte, samt tilbehør, der arbejder med deres bøjler. Du kan finde klare billeder og komplette beskrivelser af, hvad de tilbyder.
  • Den Container Store: Der er et stort udvalg af alle typer af bøjler her, men herrer kan være interesseret i de overdimensionerede bøjler denne forhandler tilbyder. Disse brede bøjler fit jakke str 44-60, men hvis du har brug for bøjler til at passe mindre jakke størrelser, The Container Store har masser af dem.

Priser

Nogle mennesker undgår træ bøjler, fordi de er dyrere end plastik sort, men de ekstra omkostninger er værd at betale. De bøjler er designet til at arbejde med din skjorte, jakkesæt eller slacks. Deres buede kanter vil ikke skabe lidet flatterende "points" på skulderen, og du har forskellige farvemuligheder at vælge fra. En god kvalitet enkelt træ bøjle kan starte på omkring $ 10,00 og gå op derfra.

Kvalitet Tæller

En god kvalitet bøjle vil vare uendeligt. Ved udførelsen tøjet taske gennem lufthavnen, togstationen eller hænge den i din bil, du ønsker at vide, at dine dragter forbliver beskyttet. Ved at gøre den lille investering i et godt sæt kulør bøjler, vil du være i stand til at bruge dem igen og igen med den tillid, som din kulør investering plejes. Dette er et område, hvor kvalitet tæller, hvilket gør gode valg i en beklædningsgenstand taske bøjle i dag, vil belønne dig i lang tid.