Gang Vold i High School

Gang Vold i High School


Gang vold i gymnasiet er et problem, at næsten alle samfund står over for. Mange teenagere, der ikke har et godt hjem liv og føler accepteret, eller ønsker at få en "familie" vil henvende sig til bander. Teenagere, der har venner, der er i bander sandsynligvis også deltage i en bande på grund af gruppepres. Gang aktivitet og vold er noget, der kan være svært at forhindre, når teenagere er i banden, især i større byer. Ifølge den årlige National Youth Gang Survey, at programmer hjælpe børn, der er i fare, kan i høj grad reducere mængden af ​​teenagere, der bliver involveret i bander.

Årsager til bandevold i High School

Årsagerne til bande vold i skolerne, og i byerne i almindelighed, kan variere meget. Mange unge, der ikke føler, at de har nogen form for familien derhjemme vil henvende sig til bander. For at blive accepteret i banden, teenagere ofte nødt til at begå en slags forbrydelse eller gå gennem Ydmygelse. Ydmygelse er normalt betragtes tvinger et nyt medlem af en gruppe, såsom et broderskab, sorority, eller en bande, for at udføre en pinlig eller ulovlig handling at blive accepteret i gruppen. Ydmygelse findes ofte i gymnasier, gymnasier, og bander, og det kan blive grusom. Mange skoler har strenge politikker om Ydmygelse af underclassmen af ​​skolens øverste classmen. Nogle Ydmygelse ritualer involverer chikanere medlemmer af andre bander, og bande vold i gymnasiet kan resultere grund af repressalier til Ydmygelse. Andre årsager til bandevold er som følger:

  • Brug og salg af narkotika
  • Alkohol og drikkeri blandt mindreårige
  • Uoverensstemmelser bande "territorium" (ofte dele af et kvarter eller visse områder af en skole)
  • Gang rivalisering
  • Kampe mellem medlemmer af samme bande eller andre bander

Årsager til voldshandlinger blandt individer er meget mere kompleks. Normalt vil teenagere fra en dårlig hjem liv eller med psykiske problemer henvende sig til vold for at løse deres problemer med jævnaldrende og med deres familier.

Vold Statistik

Hvis du er på udkig efter statistikker om bandevold i gymnasiet, så er internettet et godt sted at starte. Brug af søgemaskiner som Google.com og Yahoo.com giver dig mulighed for at finde hjemmesider med nyttige oplysninger. Der er også mange bøger på dit lokale bibliotek, men de kan være en smule forældet, hvis du er på udkig efter de seneste statistikker.

Ifølge UrbanMinistry.org, hver by med en befolkning, der talte over 250.000 mennesker rapporteret en slags bande aktivitet i 2001, og 59 procent af de mord i Los Angeles samme år skyldtes bande vold. Årsagerne til denne mængde af vold kan ses i barndom af bandemedlemmer, der begår forbrydelserne: At-risk.org rapporterer, at 50 procent af mænd, der er krænkende over for deres ægtefæller vil ende med at blive misbrug til deres børn. Teenagere, der er vokset op i et voldeligt hjem, er ofte langt mere voldelig end teenagere, der ikke har.

Forebyggelse Gang Inddragelse

Mens statistikken over teen vold er alarmerende, er der meget, der kan gøres for at forhindre det. Programmer til at hjælpe i risikogruppen børn, såsom Big Brothers Big Sisters program kan hjælpe med at forebygge vold, når børnene bliver ældre, samt bidrage til at holde dem i skole. Forældre, der nægter at tolerere nogen form for vold kan hjælpe med at forhindre det så godt, og sørg for at holde øje med teenagere, der synes som deres adfærd har ændret sig drastisk kan muliggøre teen vold eller bande aktivitet forebygges.