Gamle egyptiske Eyeliner for skønhed og sundhed

Sort eyeliner, dette særligt kendetegn ved den gamle egyptiske kultur, forårsagede nogle kontroverser med hensyn til den praktiske anvendelighed. Egypterne hævdede, at øjenmakeup besad særlige beskyttende kvaliteter mod sygdomme. En af de velsignelser tilskrives godsâ € ™ særlige begunstigelser, du ved.

Sidste centuryâ € ™ s forskere skrev det ud som overtro, da deres opfattelse af eyeliner indeholdt bly, som anses for at være en giftig substans.

Gamle egyptiske Eyeliner for skønhed og sundhed

Men den nyeste forskning viser, at gamle egyptere didnâ € ™ t tror helt så blindt som vi måske har troet. De kan have været forkert om godsâ € ™ nåde, men det lader til, at deres eyeliner havde et trick eller to op deres linjer.

Den forskning, der dukkede op i Analytical Chemistry giver kredit tilbage til øjenmakeup. Analyserne af 52 prøver af egyptiske makeup fra tidernes morgen, der blev bevaret på Louvre viste, at de indeholdt fire bly-baserede stoffer, hvoraf kun to var naturligt, mens de to andre var klart resultatet af arbejdet i nogle Pharaohâ € ™ s kemikere.

Når de anvendes til humane celler, disse beviser for gamle geniet forårsagede en 240 procent stigning af nitrogenoxid, den proces, der resulterer i en øjeblikkelig styrkelse af immunsystemet.

I betragtning af at Nilen må have været en perfekt kilde til spredning af mange bakterier, hvoraf nogle ramte øjne, makeup, ved at opbygge immunitet af cellerne omkring øjnene, kan have vist sig en ideel forebyggende foranstaltning. Selvom chancerne er de Werena € ™ t tænkt som en i første omgang. De kemikere forsøgt at give rent facial tilfredshed, men så blev det bemærket, at anvendelsen af visse former for makeup har hindret deres wearers i at udvikle øjeninfektioner. Men lad os ikke tænke på, at mens vi nyder skønheden i gamle egyptiske kvinder!