Gaming Addiction

Gaming Addiction
Hvad er ludomani?

Neils Clark har forsket medier og spil til de sidste fem år, og spil afhængighed specifikt siden 2004. Ud over at skrive en bog om spil afhængighed, har Neils skabt en meget godt afrundet blog dedikeret til at gøre information spil afhængighed tilgængelige for gamere, forældre , terapeuter, undervisere og udviklere. Dette site har også til formål at øge kvaliteten og betænksomhed af de tilgængelige oplysninger.

Gaming Addiction: Interview med Neils Clark

Neils nylig tog tid at dele nogle af sine tanker med LoveToKnow om ludomani og spilafhængighed forskning.

Hvad er ludomani?

Ingen ved, efter min mening. Vi har lyttet til de samme mennesker i 10 år, ved hjælp af de samme definitioner som de gjorde for ti år siden. De fleste MMO-spil var ikke engang blevet udviklet endnu. Og alligevel har vi været at kopiere og indsætte det lort, som om det kommer til at byde ind og redde os alle. Det vil ikke. Den person, der oprindeligt skabte det, Kimberly Young, er blevet kritiseret af John Grohol som havende "alle af originalitet en papirkurv romance roman forfatter." Oprindeligt Young "skabt" kriterierne for hendes "Internet afhængighed" ved at kopiere og indsætte kriterierne for ludomani. I de sidste par år, som onlinespil blev større forretning, hun igen kopieret de samme afhængighed kriterier fra gambling til online spil.

Så hvad er værre end ikke at vide, hvad spil afhængighed er? Foregive, at du ved, og at handle. I det sidste år har vi haft et par meget godt finansierede undersøgelser tager Youngs dårlig definition, og bruger det på en massiv skala. I massive undersøgelser telefon og internet, de se, hvor mange mennesker er "afhængige", på trods af et par sjove fakta.

  1. Disse undersøgelser fortæller os, hvor mange spillere passer profilen af ​​en gambling narkoman, ikke hvor mange gamere passer profilen af ​​et videospil narkoman.
  2. Dette trækker os ind i stofmisbrug retorik, og gaming er tydeligvis ikke faktisk et lægemiddel.
  3. Når vi springe til den konklusion af "hvor stort er dette problem," det ikke bare spilder ressourcer, der kunne bruges til at forstå, hvordan spil trækker folk i. Det er faktisk forværrer problemet.

Ved at udsætte folk for dårlige tal baseret på dårlige kriterier, den sætter regelmæssige folk op til forvirring, når intelligent analyse show op. Det er især slemt, når disse tal har ordene Harvard og Stanford stemplet på dem. Denne pressemeddelelse afspejler dårligt på den geniale mennesker, der deltager disse prestigefyldte universiteter.

Det er dovenskab hos forskere, og det spilder regelmæssige folk tid og energi. De fleste mennesker har ikke adgang til de faktiske småt, og selv dem, der gør sjældent har tid til at se på hver undersøgelse. Forskere har brug for at flytte deres prioriteringer i retning at kigge på det egentlige problem. Jeg skriver en bog om det med min ven Shavaun. Hun er en terapeut på 20 år, og mens vi begge har faglige og personlige baggrunde i dette, men vi er kun to personer. Vi begge arbejder på dette, fordi det er noget, der skal gøres, er der ingen store forlag eller sæk kontanter. Flere forskere har brug for at intensivere og virkelig læse baggrunden litteratur. Alt for mange forskere kopierer ud af den stumme kid test.

Gaming Addiction
Video spil afhængighed er et meget misforstået problem i dag.

Så hvor skal vi ser? Det kan faktisk ikke være en afhængighed til en masse af de involverede personer. Det er bestemt ikke i samme klasse som stofbrug, da tastaturer ikke frigiver methamfetaminer og computermus ikke injicere heroin. Og der får til kernen af, hvorfor en masse gamere, forskere, selv forældre har med rette været utilfreds med brugen af ​​ordet "vanedannende". Spil er et medium for kreativt udtryk, ikke opiater dyrket i Mellemamerika. Når det er sagt, nogle mennesker har haft uhyrlige problemer med at kontrollere sig selv, mig selv inkluderet. Nogle af mine største inspirationer til at gøre, hvad jeg kommer fra de mennesker, jeg har mødt, mens du spiller, folk med historier for personlige til at diskutere her.

Så hvad er "game afhængighed?" Tja, det er anderledes for alle, der spiller. En masse mennesker spille for at nyde et spil, og vi er nødt til at begynde at se, at så helt legitimt. Mennesker, der udvikler kliniske afhængigheder (officiel misbrug) vil generelt have psykiske lidelser, og det ville ideelt set være, hvor en sundhedsperson trin i. Alligevel kan adfærdsmæssige afhængighed udvikle sig i nogen, der spiller til overskydende i lang tid. Der er virkelig ingen info endnu om, hvordan man klinisk diagnosticere en person, der lider af dette. Når vi starter fra udgangspunktet, vil vi have mere info, men for nu at drage forhastede konklusioner kan skade mennesker.

Afhængighed har også at gøre med kulturen i og ud af et spil (se for Firenze Chee kommende speciale, og tjek nogle af hendes seneste arbejde). Relateret til dette, er noget, som jeg kalder "media oplevelse," tanken om, at selv i simple single player spil (men især i MMO-spil) vi træder sekundære verdener. Vi har aldrig fysisk forlade den primære / virkelige verden, hvor vi sidder ved computeren-selv på mange måder, vi oplever sekundære verdener meget på samme måde, hvordan vi oplever den primære / virkelige liv. Disse spil er ikke bare narre vores sanser og vores følelser. De er mere end det. De er den seneste inkarnation af en kunstnerisk vilje til, som det hedder i JRR Tolkien, "Kortlægning dybet af tid og rum."

Hvor alvorligt er problemet?

Igen, hvor alvorligt er ludomani blandt videospil spillere? Alvorlige ting sker, men vi kan virkelig ikke få en præcis fornemmelse af skalaen, indtil vi faktisk tage spil i betragtning.

Hvis du ved, du har en ludomani, hvad er den bedste fremgangsmåde?

Nogle mennesker kan styre sig selv nemt. De er heldig, og det generelt kommer til det faktum, at de kan "self-skærm" godt. Egenkontrol er slags komplekse, og det er en delmængde af din daglige funktionalitet. Hvis du laver fint personligt, fagligt og romantically- og hvis du betaler dine regninger, fodre katten, fodre dig selv og badning mere end to gange om måneden ... du er funktionelle. Godt for dig, kan du sikkert holde fra at spille for meget. Vi tager lidt tid til virkelig klart lægge ud funktionalitet i bogen.

Alligevel er funktionel betyder ikke altid, at du kan overvåge din gaming. Medieoplevelse, som jeg nævnte tidligere, synes unikt skræddersyet til at tage nogle mennesker meget væk fra den virkelige verden. Folk kalder det "flow" eller "sunket-tid / sænket omkostninger", men disse begreber ikke helt fange, hvad der foregår i et spil. Nogle mennesker kan ikke være så modtagelige som andre, men virkelig er der ingen fortæller. Regelmæssige, funktionelle folk kan få trukket i.

Hvis du kan styre dig selv forbi alt det, så er jeg jaloux. Have det sjovt at spille.

Alligevel er det ret almindeligt at se det store aggressive fyr. Hans liv falder fra hinanden, men han vil kæmpe med næb og kløer for at vise dig, hvordan "under kontrol" hans spil er. Folk får defensiv i en række forskellige måder, og det er svært at kalde. Nogle gange kan en person vil have et problem, og nogle gange de vil bare være i stand til spil i fred. Når vi ved, hvad der faktisk sker, vil vi være i en bedre sted at kalde det. For nu, vanvittige indgreb er en risikabel opkald. Selv hvis nogen har en problem, chikane dem kan helt sikkert tjene til at brødføde deres dyr.

Hvis, ligesom mig, kan du spille, indtil solen kommer op, så kold tyrker kan være den bedste løsning. Det er nemt at tro, at du bare kan spille lidt, og nogle singleplayer spil, at du kan gøre det nemt. Nogle, ikke så meget. MMO-spil er generelt meget svært at spille til mådehold, især for en person, der har haft nogen form for problemer i fortiden. I disse spil, "sekundære verden" og "media oplevelse" påtage sig helt nye dimensioner. Det er stadig sekundært i den forstand, at du kan trækkes ind af dine fysiske sanser, men også sekundært i den forstand, at du kan gå ind i et andet lag af den menneskelige kultur. Du har indtastet en by befolket af folk fra forskellige fysiske geografi. Det er tankerne boggling.

Nogle mennesker kan begrænse deres spil, nogle mennesker ikke kan. Hvis du ikke kan, så er min alvor anbefaling er kold tyrker.

Når det er sagt, jeg fuldt ud agter at bryde min kold tyrker fra tid til anden. Spil er en fantastisk kunstart, og hver en bid af min sjæl med jeg elsker dem.

Hvad skal forældre gøre, hvis de mener, at deres barn kan have en gaming afhængighed?

Forældre skal være både faste og involveret, især med yngre børn.

Mange forældre føler de ikke har tid til at tjekke alle nu og igen, og andre føler sig magtesløse til at stoppe for meget gaming. I næsten alle tilfælde har du magten, og med der kommer ansvaret for at forstå, hvordan dine børn leger. Nogle børn vil reagere på veldefinerede begrænsninger, men nogle bliver nødt til at blive skåret fra, når de ikke svare på dine rimelige begrænsninger. Hvad er en rimelig begrænsning? Du er forælder. Det betyder ikke, at du skal lukke den ned for sjov. Disse spil er blevet vist at være psykologisk meget positivt for mange børn, men meget dårligt for andre. At fjerne en positiv indflydelse er ligesom slippe dem på hovedet. Kig på deres spil, og tage en aktiv interesse, derefter beslutte.

Har du nogen tips til personer, der er under genopbygning efter en gaming afhængighed?

Du er ikke alene. Nogle mennesker spiller og elsker det, men nogle mennesker kan ærligt ikke styre sig selv. Begge typer af mennesker fortjener respekt og medfølelse. Ingen fortjener at blive grinet ad.

Hvor kan jeg lære mere om spil afhængighed?

Biblioteket. Email mig hvis du vil have en liste over mine favorit bøger og undersøgelser.

Yderligere Gaming Addiction Info

Du kan kontakte Neils Clark via e-mail på [mailto: [email protected] [email protected]]. Du kan også besøge hans blog at holde dig ajour om ny forskning, og for at få generelle oplysninger om ludomani.